Duck Dodgers Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, ξαφνικά σήμερα το pc μου (της υπογραφής) άρχισε και έκανε παγώματα στο άσχετο δηλαδή σταμάταγε ο ήχος και έκανε αυτό το "μπζζζζ" και ο οθόνη γινόταν έτσι ΄όπως στις φώτο παρακάτω δοκίμασα τέστ σε σκληρούς τίποτα σε κάρτα γραφικών τίποτα όταν πήγα να κάνω στον επεξεργαστή λόγο ψύξης το σταμάταγα (Είδα μέχρι και 105..) τι μπορεί να φταίει? Να πω πως τα κολλήματα ήταν σε άσχετες ώρες όχι σε gaming ή κάτι άλλο "βαρύ"..
Sheogorath Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 105 βαθμούς? Ξανατοποθέτησε την ψύκτρα, κάτι έχει φύγει απο την θέση του. 1
MSSB Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Ότι είπαν παραπάνω. Δηλαδή άλλαξε πάστα στον επεξεργαστή. Ακόμα και με τη ψύκτρα της Intel, δεν θα είχες τέτοιους βαθμούς (εκτός αν μιλάμε για Prime95 που εκεί τόσο βγάζει). Συν, εγώ θα έλεγα κοίτα τις μνήμες σου μήπως έχουν τίποτα. Ένα memtest86 δεν έβλαψε ποτέ κανένα
Duck Dodgers Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Προσπάθησα να κάνω το τεστ για να θέλω μνήμες αλλά μετά από 2 λεπτά γίνεται μαύρη η οθόνη! Από πάστα ήταν ξεραμενη! Μου είναι δύσκολο να πάω στα μαγαζιά τώρα να πάρω παρόλα αυτά έβγαλα την ψύκτρα και καθάρισα λίγο αυτή που είχε μείνει πάνω στον επεξεργαστή (άφησα αυτή που είχε μείνε πάνω στη ίδια την ψύκτρα) Τι άλλο μπορώ να κάνω?
MSSB Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Προσπάθησα να κάνω το τεστ για να θέλω μνήμες αλλά μετά από 2 λεπτά γίνεται μαύρη η οθόνη! Από πάστα ήταν ξεραμενη! Μου είναι δύσκολο να πάω στα μαγαζιά τώρα να πάρω παρόλα αυτά έβγαλα την ψύκτρα και καθάρισα λίγο αυτή που είχε μείνει πάνω στον επεξεργαστή (άφησα αυτή που είχε μείνε πάνω στη ίδια την ψύκτρα) Τι άλλο μπορώ να κάνω? Το σταυρό σου και ότι προσευχή μπορείς σε όλους τους διαφορετικούς Θεούς που υπάρχουν ανά το κόσμο, γιατί με το που το καθάρισες και άφησες τη παλιά πάστα, τα έκανες εκθετικά χειρότερα. Βρες βάλε άλλη πάστα asap. Αν το memtest σου έβγαλε μαύρη οθόνη, κάνε ξανά το τέστ με μόνο ένα στικ, μετά με το άλλο και δες ποιο βγάζει πρόβλημα. Μετά, εγγύηση και με τις υγείες σου. 2
Duck Dodgers Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Θερμοκρασία πάντως είδα καλύτερη από ότι πριν.. Το ξανα έβαλα να τρέξει μετά απο κοντα 1:30 ώρα πάλι μαύρη η οθόνη!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Είναι προφανές αυτό που θα ρωτήσω, αλλά τσέκαρες επάνω στην ψύκτρα του επεξεργαστή και κάτω από τον ανεμιστήρα του, μήπως έχει πιάσει "γούνα" από χνούδια; Επίσης, μήπως κάποιο καλώδιο μπαίνει στη μέση και σταματάει τον ανεμιστήρα; Τα περί πάστας τα είπαν και οι υπόλοιποι
Duck Dodgers Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Καλά κάνεις και ρωτάς, ναι έγινε αυτό κατευθείαν με το που άρχισε να γίνεται αυτό με το σκεπτικό που είχες και εσύ! Έβαλα να δοκιμάσω μια μια τις μνήμες και βλέπουμε! Για τα καλώδια που λες το σκέφτηκα και αυτό έτσι τα έχω βγάλει όλα από το κουτί και τα έχω "χύμα" για αποφυγή τέτοιας κατάστασης!
Duck Dodgers Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Τα memetest τελείωσαν ούτε η ραμ είναι το θέμα! Επίσης να πω ότι στο prime95 στα 10-15 λεπτά το ξανα έκανε.. Να φταίει η θερμοκρασία του επεξεργαστή?! Έχει ξανά τρέξει εν άγνοια μου σε τέτοιες θερμοκρασίες για ώρες χωρίς "πρόβλημα"! Πάντως κάτι που είδα και δεν μου άρεσε ήταν η θερμοκρασία που είδα εδώ!
MSSB Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Τα memetest τελείωσαν ούτε η ραμ είναι το θέμα! Επίσης να πω ότι στο prime95 στα 10-15 λεπτά το ξανα έκανε.. Να φταίει η θερμοκρασία του επεξεργαστή?! Έχει ξανά τρέξει εν άγνοια μου σε τέτοιες θερμοκρασίες για ώρες χωρίς "πρόβλημα"! Πάντως κάτι που είδα και δεν μου άρεσε ήταν η θερμοκρασία που είδα εδώ! Βρε, μην χρησιμοποιείς Prime95. Κατέβασε Intel XTU και κάνε από εκεί. CPU + RAM κανένα μισάωρο. Αλλά οι θερμοκρασίες σου παίζει να είναι το πρόβλημα. Αφού στο memtest δεν είχες θέματα. Τσέκαρες και με Unigine Valley τη GPU σου; Φίλος, αυτές δεν είναι οι θερμοκρασίες του επεξεργαστή. CPU δείχνει ποιο κάτω.
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν ειναι το cpu 96 βαθμους τοτε μηπως ειναι κανα northbringe?
Duck Dodgers Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Όχι παιδιά μάλλον δεν έγινα σαφής αυτές που έστειλα είναι από την μητρική γιατί μου έκανε εντύπωση η διαφορά θερμοκρασίας σε πχ εδω από 35 σε 95..
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Αρα στα λογια μου ερχεσαι... Για πιασε την ψυκτρα του chipset να δεις αμα ζεματαει... Λογικα πρεπει να ψηνεται, να παρεις παστουλα και να βγαλεις την ψυκτρουλα και να βαλεις λιγη.. Απλα πιθανο να πρεπει να λυσεις την μητρικη απο το κουτι της για να βγουν τα κλιψακια που εχει απο πισω...
Duck Dodgers Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Επίσης πλέον να πω ότι όταν πάω να τον ανοίξω δεν κάνει το κλασικό μπιπ για την ακρίβεια δεν κάνει καθόλου ενώ τα ανεμιστιρια παίζουν κομπλέ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα