Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Samsung Galaxy Trend Plus GT-S7580.

Θέλω να το συνδέσω με WPS με το router, αλλά δεν μου ζητάει κωδικό WPS.

Ψάχνω να βρω μήπως από κάπου ενεργοποιείται το WPS, αλλά δεν βρίσκω από κάπου.

Δεν υπάρχει σε αυτό το κινητό WPS λειτουργία;

Δημοσ.

Σχετικά με το κενό ασφαλείας που έχει, το γνωρίζω, γι' αυτό και το έχω off. Θέλω να το ενεργοποιήσω μόνο για λίγο, μπας και βρω λύση εδώ:

http://www.insomnia.gr/topic/657932-συμβατότητα-συσκευών-και-μεταφορά-δεδομένων/

Νομίζω πως οι εφαρμογές μεταφοράς δεσομένων στα κινητά, δουλεύουν μόνο μέσω wps σύνδεση με το router. Δεν βρίσκω κάτι στο διαδίκτυο σχετικά με το πώς συνδέονται τα κινητά, και αναγκςζομαι να κάνω πειράματα:έχω κάνει δοκιμή των συσκευών καί με wi-fi WPA, αλλά καί με wi-fi direct. Κανένα από τα δύο δεν δουλεύει. Οπότε είπα μήπως η :λύση είναι μέσω wps. Κανένας δεν λέει ούτε στα videos στο youtube περί του πώς συνδέονται τα τηλέφωνα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Τόσα και τόσα βίντεο έχω δει, για τη σύνδεση κανένας.

Δημοσ.

Το WiFi Direct δεν έχει καμία σχέση με το WPS. Είναι για να συνδέονται μεταξύ τους δύο κινητά χωρίς να υπάρχει καν WiFi Router. Κάποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει και δεν σου δουλεύει.

Δημοσ.

Γνωρίζω καί για το direct όπως το λες. Είναι για απευθείας σύνδεση χωρίς router. Έχω βάλει 3 εφαρμογές (samsung smart switch, εργαλείο μεταφοράς HTC, και μία ακόμα) και σταματάνε καί οι τρεις στο σημείο που τα κινητά συνδέονται μέσα από την εφαρμογή. Μέσω direct τα κινητά τα συνδέω. Μέσα από την εφαρμογή με τίποτα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...