Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι ίδιοι κατασκευάζουν τον ιό και μετά ζητάνε λύτρα,αφού προειδοποίησουν πρωτα η μετά .ονομαζουν χάκερ τους ανθρώπους που ήδη δουλεύουν για αυτούς .είναι κ αυτός ένας τρόπος να τους τα πάρουν εφόσον δεν μπορούν να πουλήσουν τα προϊόντα τους ή της υπηρεσίες τους . φυσικά το κράτος δεν μπορεί να βρει απαντήσεις γιατί σίγουρα εχει κάποιο όφελος.κανε εσύ την παρανομία και θα δούμε πόσο γρήγορα θα σε βρουν..ενώ τους χάκερ δεν μπορούν να τους βρουν,έστω και μέσω άλλων χάκερ.θα τους βρουν μόλις κάποιος χάκερ σπάσει τους κανόνες για τους οποίους δουλεύει,και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.ετσι δουλεύει το σύστημα διαφθοράς,και όχι μόνο σε αυτό τον τομέα όπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάτι προς όφελος τους θα το χρησιμοποιήσουν διότι και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι δικά τους , άλλωστε μας το έχουν αποδείξει πολλές φορές αυτό .απλά οποίος ξευφεγει από τους κανόνες είτε τον αποτελειώνουν είτε πάει μέσα .

Δημοσ.

Πρέπει να είσαι πολύ διπλό «κλικακιας» για να κανεις install σαβούρα και να την πατήσεις με οποιοδήποτε λειτουργικό.

Ας έχει και ψηφιακές υπογραφές σαν τις ορίτζιναλ. Θα κάτσω εγώ να κατεβάσω αρχείο χειροκίνητα; ενώ υπάρχει ο download manager της adobe που βγαίνει αυτόματα.

Δημοσ.

πολλοι δε νιωθουν αν ο installer ειναι μαγειρεμενος με ρωσικα roots και μετα δε μαζευεται . Ζορι  να καθαρισει μολυσμενο μηχανημα  και θα δουμε πολλα ακομα .. Σε δικτυο με σερβερς εταιρων πρεπει να εμβολιαζονται πρωτα οι εταιρες που κατεβαζουν τα "δωρακια" :P .

Δημοσ.

τι θες να μάθεις;

Κ¨ εγω θέλω να μάθω !

Μίλα μας γενικά , φοβάσαι τους ιούς ? 

Δεν ειχες λεφτά για να αγοράσεις ενα εμπορικό λειτουργικό ?

Πόσο καιρό τα έχεις ?

Δημοσ.

Πόσο παιδάκια μερικοί, ακόμα συζητάνε ποιος την έχει μεγαλύτερη... ενώ τα ransomware είναι γεγονός για όλους...

Δημοσ.

Το cryptoprevent χρησιμοποιώ εγώ αλλά δεν γνωρίζω εαν καλύπτομαι από το συγκεκριμένο ransomware ή αν είναι μόνο για παλαιότερα.

Ξέρει κανείς;

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...