Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί μπορεί να κάνει παραπάνω ένα τάμπλετ με android 7 από ένα άλλο με 5.1;;;;;;

Άπλα κάποια στιγμή πχ το Snapchat για να τρέξει θα ζητήσει API level 23 τότε θα καταλάβεις B)

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άπλα κάποια στιγμή πχ το Snapchat για να τρέξει θα ζητήσει API level 23 τότε θα καταλάβεις B)

Snapchat who???? :-D

Δεν χρησιμοποιουν ολοι τετοια πραγματα. Η ταμπλετα κατα κανονα δεν ειναι κινητο που θες τελευταια εκδοση λειτουργικου και ακομα και τοτε μπορεις με παλαιοτερη να κανεις τη δουλεια σου.

Εχω 7ιντσο Pipo ταμπλετ αγορασμενο απο Κινα προ 6-7 ετων το οποιο ειναι ακομα με android 4 (νομιζω) και δεν με ενοχλει που θα μεινει εκει καθως το χρησιμοποιω συνηθως σε ταξιδια για να διαβαζω βιβλια και κομικ, να μπαινω κανα ιντερνετ, να βλεπω κανα email και να βλεπω καμια ταινια/σειρα σε αεροπλανο/τρενο σε μεγαλο ταξιδι για να μην βαριεμαι. Αντε και καποιο light παιχνιδακι τυπου sudoku ή κατι αλλο αναλαφρο να περασει η ωρα.

Δεν χρειαζονται ολες οι χρησεις και ολοι οι χρηστες λειτουργικο τελευταιας γενιας και τεχνολογιας. Τα παντα ειναι θεμα χρησης και αναγκων. Στην τελικη οποιος δεν συνειδητοποιει οτι οι ταμπλετες και τα κινητα ειναι καταναλωτικα αγαθα και ως τετοια οι κατασκευαστες θελουν να σπρωχνουν τον κοσμο ανα 2 χρονια να αγοραζει καινουρια και δεν προκειται να τα υποστηριζουν με αναβαθμισεις για 5+ χρονια ας κατσει να γκρινιαζει.

Οσοι ξερουν τις αναγκες και τα θελω τους απλα πορευονται μπροστα.

• Like 2
Δημοσ.

Snapchat who???? :-D

Δεν χρησιμοποιουν ολοι τετοια πραγματα. Η ταμπλετα κατα κανονα δεν ειναι κινητο που θες τελευταια εκδοση λειτουργικου και ακομα και τοτε μπορεις με παλαιοτερη να κανεις τη δουλεια σου.

Εχω 7ιντσο Pipo ταμπλετ αγορασμενο απο Κινα προ 6-7 ετων το οποιο ειναι ακομα με android 4 (νομιζω) και δεν με ενοχλει που θα μεινει εκει καθως το χρησιμοποιω συνηθως σε ταξιδια για να διαβαζω βιβλια και κομικ, να μπαινω κανα ιντερνετ, να βλεπω κανα email και να βλεπω καμια ταινια/σειρα σε αεροπλανο/τρενο σε μεγαλο ταξιδι για να μην βαριεμαι. Αντε και καποιο light παιχνιδακι τυπου sudoku ή κατι αλλο αναλαφρο να περασει η ωρα.

Δεν χρειαζονται ολες οι χρησεις και ολοι οι χρηστες λειτουργικο τελευταιας γενιας και τεχνολογιας. Τα παντα ειναι θεμα χρησης και αναγκων. Στην τελικη οποιος δεν συνειδητοποιει οτι οι ταμπλετες και τα κινητα ειναι καταναλωτικα αγαθα και ως τετοια οι κατασκευαστες θελουν να σπρωχνουν τον κοσμο ανα 2 χρονια να αγοραζει καινουρια και δεν προκειται να τα υποστηριζουν με αναβαθμισεις για 5+ χρονια ας κατσει να γκρινιαζει.

Οσοι ξερουν τις αναγκες και τα θελω τους απλα πορευονται μπροστα.

η pipo πριν απο 5 χρονιά ξεκίνησε παράγωγή των τάμπλετ 

στο κάτω κάτω 250€ δίνεις πρέπει να χεις απαιτήσεις ανάλογες με τον ανταγωνισμό όχι 50€ για να κάνεις άπλα την δουλεία σου

• Like 4
Δημοσ.

Το πιο σημαντικό που βρήκα εγώ στην 7.1 με το lenovo tab4 που πήρα, είναι ότι πλέον υποστηρίζεται το dual window και μπορείς απο τη μια να έχεις ένα pdf και απο την άλλη ένα video (παίζει κανονικά youtube χωρίς να σταματάει) ή μια παρουσίαση για παράδειγμα. Στις προηγούμενες εκδόσεις δεν γινόταν αυτό (δεν ξέρω αν γίνεται με ξεχωριστή εφαρμογή). Επιπλέον έχει το πιο καινούργιο doze που κάνει εξαιρετική δουλειά, αν και σε σύγκριση με το κινητό (950XL) έρχονται με μια μικρή καθυστέρηση τα email και τα μηνύματα σε messenger.

Αυτη τη λειτουργία την εχει το mediapad και ας ειναι στην 5.1

Δημοσ.

Αυτη τη λειτουργία την εχει το mediapad και ας ειναι στην 5.1

Ok, δεν το ήξερα. Είχα διαβάσει πως στα tablet είναι κάτι που το έφερε η 7.1 και δεν υπήρχε πριν. Μάλλον κάποιες εταιρείες το είχαν ήδη.. :D

Δημοσ.

το ανέφερα ως παράδειγμά ούτε γω έχω.... τεσπα ήδη συζητιέται το android P και σεις κοιτάτε συσκευές με L :cry:

Αρα καλό είναι να ψωνίζουμε πάντα σύμφωνα με τις πραγματικές μας ανάγκες και όχι με αυτές που μας σερβίρουν και υποτίθεται πως έχουμε. Εδώ υπάρχει κόσμος που δουλεύει ακομα ΧΡ και δεν τα αλλάζει με τίποτα.

Παρεμπιπτόντως σήμερα το παρέλαβα. Το τάμπλετ ίσως να είναι ότι πιο ποιοτικότερο έχω πιάσει στα χέρια μου από τέτοιες συσκευές (και έχουν περάσει πολλές). Η αίσθηση πολυτέλειας και στιβαρότητας είναι μεγάλη και ο ήχος απλά τα σπάει. Από πλευράς λειτουργίας είναι αρκετά καλύτερο από το lenovo yoga 8 που έχω.Πιο smooth πιο άμεσο και ελαφρως πιο γρηγορο.

Δημοσ.

Έχω και εγώ το tablet της Huawei και επειδή ήμουν στο ίδιο δίλημμα με εσάς (αυτό ή το Samsung) προτίμησα το Huawei και δεν το μετάνιωσα. Σαν ποιότητα κατασκευής και μόνο δείχνει μια κατηγορία πάνω από το Samsung. Σαν εμπειρία χρήσης είναι ευχάριστο δεν υπάρχουν κολήματα, η οθόνη του υστερεί λίγο σε φωτεινότητα αλλά διορθώνεται με άυξηση της σχετική παραμέτρου, ο ήχος του (για tablet) απλά το κάνει και ξεχωρίζει.

Για όσους αναφέρονται στην έκδοση του Android για εμένα δεν αποτέλεσε εν τέλει κριτήριο και αντικειμενικά δεν έχω παρατηρήσει κάποια υστέρηση (έναντι του 7.1) με βάση τις ανάγκες μου. To λογισμικό με κάποιο τρόπο (αν χρειαστεί) ίσως μπορέσω να το τροποποιήσω, το hardware όμως όχι. Και εκεί το Huawei έναντι του Samsung υπερτερεί.

• Like 2
Δημοσ.

είναι μονο για αποστολή δεν υπαρχει η δυνατοτητα παραλαβης από κατάστημα....

δεν ξερω μην παει και στειλουν κανενα εκθεσιακο η κανενα ανοιγμενο..

δεν τους εμπιστεύομαι σε κατι τετοια!

Δημοσ.

Full HD οθόνη, 4G, GPS, πολύ καλά ηχεία, οθόνη με υποστήριξη stylus, ποιότητα κατασκευής και καλή μπαταρία, ενώ μάλλον έχει και από τις καλύτερες κάμερες για τάμπλετ (τουλάχιστον για τη τιμή κι ίσως γενικότερα)

...για τα ελληνικά δεδομένα μου φαίνεται καλό πακέτο στα 240€...

...αν είχε και τη θήκη μέσα, γιατί ούτε στον Κώτσο βρίσκεις συμβατές, θα ήταν πάρα πολύ καλή ευκαιρία...πρακτικά, με αγορά θήκης γύρω στα 250€

Παραφωνία ωστόσο, που μπορεί να ξενίσει αρκετά,

- τα 16γίγα αποθηκευτικού

- μόνο μία έξοδος micro-usb,

- ενώ δεν έχει και hdmi-out, σωστά;;

Με 32γίγα ή με hdmi-out μπορεί να το είχα ήδη πάρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...