Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν μείνει στο 5.1 ελλοχεύει ο κίνδυνος κάποιες εφαρμογές να μην είναι συμβατές στο μέλλον.ανάμεσα στα 2 εγώ σαμυ θα έπαιρνα

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια τα πραγματα ειναι απλα .το mediapad εχει καλύτερη κάμερα 13mp πολύ καλύτερο ηχο ,ποιο δυνατό επεξεργαστή ,καλύτερη ποιότητα κατασκευής ,μεταλλικό πλαισιο.Απο την αλλη το samsung εχει ποιο καινουργιο android.Διαλέγεις και παίρνεις πριν παρω το huawei τα ειχα ψαξει και εγω όλα αυτα

• Like 2
Δημοσ.

Εάν μείνει στο 5.1 ελλοχεύει ο κίνδυνος κάποιες εφαρμογές να μην είναι συμβατές στο μέλλον.ανάμεσα στα 2 εγώ σαμυ θα έπαιρνα

μεχρι στιγμής τουλάχιστον με το android σε κρεμάει πρώτα το harware πριν σε κρεμάσει το software

Είμαι με το mediapad FHD 10 του 2013 και Ice cream και το ταμπλετάκι δεν μου έχει αρνηθεί εγκατάσταση εφαρμογής...

(δε μιλάω για παιχνίδια οκ)...

Το πόσο αργά τρέχουν βέβαια αυτά που έχω είναι άλλη ιστορία.. αλλά μιλάμε για 4+ χρόνια μετά έτσι..

Δημοσ.

είναι πραγματικά πολύ κοντά αυτά τα 2 μεταξύ τους...

Αν δεν έχεις θέμα με κάποιο από τα  επιμέρους χαρακτηριστικά τους που διαφοροποιουνται λίγο

(πχ  μπαταρία κάμερα), εγώ στη θέση σου θα διάλεγα αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε εμφάνιση...

Δημοσ.

Τελικά η ποιότητα κατασκευής και ο ήχος με έπεισαν και τσίμπησα ένα μιάς και το θέλω συν τοις άλλοις και για cosmote tv on the go. Ευχαριστώ τον ts.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά η ποιότητα κατασκευής και ο ήχος με έπεισαν και τσίμπησα ένα μιάς και το θέλω συν τοις άλλοις και για cosmote tv on the go. Ευχαριστώ τον ts.πολυ καλη επιλογη .Εαν θελεις θήκη δες αυτο το μαγαζι ειναι γερμανια εχει εξαιρετικές θηκες και τις στέλνει σε δυο μέρες https://www.ebay.com/itm/360-SYNTHETIC-LEATHER-CASE-FOR-HUAWEI-MEDIAPAD-M2-10-0-DARK-BLUE-ROTATION-COVER/282362797237?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649#rwid

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή τα είχα και τα 2 αλλα τις wifi εκδοσεις....

στον ηχο αρκετα καλυτερο το huawei , φώτο καλά και τα 2 ίσως λίγο καλύτερο το samsung με την τελευταια αναβαθμιση που εκανα ενω ηταν λιγο χειρότερο ,βίντεο καλύτερο το samsung και μπαταρία καλύτερο το samsung. Σε ταχύτητα και internet ισαξια. Οθόνες το λευκό είναι καλύτερο στο huawei αλλά περισσότερη φωτεινότητα εχει το samsung.

Δημοσ.

Ειναι δυνατον να μιλαμε για android tablet με 5.1 και να μην εχει πεσει μαυρο με το καλημερα στα χρηματα αυτα?

Παμε για 2018 ρε παιδια (ελεος στην huawei με τις αναβαθμισεις της).

• Like 4
Δημοσ.

Εάν δεν σε ενδιαφέρει η αγορά του προσπερνας φιλτατε.

(Είδες δεν σου είπα να μην συμμετέχεις όπως εσύ)

Δημοσ.

Δηλαδή άμα έχεις την 5.1 δεν μπαίνεις internet ,δεν βλέπεις youtube,δεν παίζεις παιχνίδια,δεν τραβάει φωτογραφίες,δεν ακούς μουσική.Τι από όλα αυτά δεν κάνεις?Σε κινητό το καταλαβαίνω να θέλεις την τελευταία έκδοση ,σε τάμπλετ προσωπικά δεν το θεωρώ μείζον θέμα οταν τρέχουν όλα ρολόι.Ασε που αρκετές φορες αν δεν έχουν προσέξει την rom τα κάνουν χειρότερα τα πράγματα

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή άμα έχεις την 5.1 δεν μπαίνεις internet ,δεν βλέπεις youtube,δεν παίζεις παιχνίδια,δεν τραβάει φωτογραφίες,δεν ακούς μουσική.Τι από όλα αυτά δεν κάνεις?Σε κινητό το καταλαβαίνω να θέλεις την τελευταία έκδοση ,σε τάμπλετ προσωπικά δεν το θεωρώ μείζον θέμα οταν τρέχουν όλα ρολόι.Ασε που αρκετές φορες αν δεν έχουν προσέξει την rom τα κάνουν χειρότερα τα πράγματα

Το πιο σημαντικό που βρήκα εγώ στην 7.1 με το lenovo tab4 που πήρα, είναι ότι πλέον υποστηρίζεται το dual window και μπορείς απο τη μια να έχεις ένα pdf και απο την άλλη ένα video (παίζει κανονικά youtube χωρίς να σταματάει) ή μια παρουσίαση για παράδειγμα. Στις προηγούμενες εκδόσεις δεν γινόταν αυτό (δεν ξέρω αν γίνεται με ξεχωριστή εφαρμογή). Επιπλέον έχει το πιο καινούργιο doze που κάνει εξαιρετική δουλειά, αν και σε σύγκριση με το κινητό (950XL) έρχονται με μια μικρή καθυστέρηση τα email και τα μηνύματα σε messenger.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι δυνατον να μιλαμε για android tablet με 5.1 και να μην εχει πεσει μαυρο με το καλημερα στα χρηματα αυτα?

Παμε για 2018 ρε παιδια (ελεος στην huawei με τις αναβαθμισεις της).

Τί μπορεί να κάνει παραπάνω ένα τάμπλετ με android 7 από ένα άλλο με 5.1;;;;;;

Δημοσ.

Ειναι 3 εκδοσεις πισω και μιλαμε και για tablet των 250ευρω.

To galaxy tab με android 7 κοστιζε πριν κανα μηνα κατω απο 190ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...