Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λειτουργεί δε λειτουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένει ότι πρέπει να σηκώσεις το τηλέφωνο για να ανοίξει. Για εμενα το καλύτερο είναι ο συνδυασμός δακτυλικό στο πίσω μέρος και διπλό ταπ για ξεκλείδωμα τα υπόλοιπα είναι απλά για γούστα τίποτα άλλο

Είναι ανακριβές αυτό που γράφεις! Την παρουσίαση την είδες;

Ο χρήστης Νικολό είπε:
Ρε παιδιά γιατί γράφετε όλοι ανακρίβειες; Εξήγησε πως θα λειτουργεί στην παρουσίαση και βλέπω σχόλια απο άτομα που είτε δεν είδαν την παρουσίαση, είτε δεν κατάλαβαν τι είδαν. Τώρα όταν κυκλοφορήσει εαν δεν λειτουργεί όπως το εμφάνισε στην παρουσίαση εδω είμαστε όλοι να την κράξουμε. Δεν πιστεύω πως θα ρισκάρει να το κυκλοφορήσει εαν δεν λειτουργεί όπως το παρουσίασε! Λίγη υπομονή σε μικρό χρονικό διάστημα θα ξέρουμε.

Δεν ξερω αν σε ενδαιφερει - το εχεις δει ποτε αλλα το μηλο εχει ξανα κανει τετοια κολπα. Παραδειγμα: εδω

O Steve, αλλαζε συσκευες για να κανει παρουσιαση του κινητου.

Ετσι, γιατι να μην αντεγραφαν αυτη την τεχνικη?

"The problem with that (αναφερεται στην live παρουσιαση του iPhone) was the iPhone at that time – well, the hundred or so that were in existence – were riddled with bugs."

Μπορει λοιπον να παρουσιασαν κατι που το ειχαν κατασκευασει, λειτουργουσε σε ενα βαθμο (οπως το iOS τοτε) και να το εδειξαν στο κοινο σαν demo.Εχεις δικιο, ειναι νωρις ακομα ομως για να κραξουμε.

Ο χρήστης Cell_7 είπε:

Δεν βλέπω /sarcasm και ανησυχώ, όχι τίποτα άλλο αλλά θα μπερδέψεις και κόσμο.

Υπάρχουν δεκάδες παράμετροι όπως το Secured Enclave Processor στις iOS συσκευές όπου αποτρέπουν οτιδήποτε έχει να κάνει με βιομετρικά να βγει εκτός συσκευής*.

*Ούτε η ίδια η συσκευή σου δεν γνωρίζει πως μοιάζει το δαχτυλικό σου, αυτό το ξέρει μόνον το Touch ID και απλά δίνει ένα ΟΚ ή ΌΧΙ στην συσκευή για να ξεκλειδώσει.

That. Επισης, αν δεν κανω λαθος αυτος ειναι και ο λογος που το Touch ID αν σου καει, ψηθει, δεν θα ξανα εχεις την δυνατοτητα touch ID, γιατι κανει ενα merge το touch ID με τον επεξεργαστη του κινητου απο το εργοστασιο. (λεγεται βεβαια οτι η Apple μπορει να το αλλαξει-διορθωσει αυτο και μου φαινεται λογικο).

Ο χρήστης orgixmh είπε:

Τα προσωπικά δεδομένα και πόσο μάλλον τα μοναδικά αναγνωριστικά των ανθρώπων όπως ίριδα και αποτυπώματα που πλέον οι συσκευές είναι ικανές να λάβουν είναι ένα τεράστιο θέμα που πραγματικά είναι δύσκολο να αποφασίσεις τι ακριβώς ζητάς, για παράδειγμα, η google συλλέγει καθημερινά τόνους δεδομένων από όλο σχεδόν τον κόσμο και είναι ικανή πλέον να ξέρει με ακρίβεια τι θέλει ο μέσος Έλληνας, Γερμανός κτλ. Αυτού του είδους οι πληροφορίες είναι ικανές ανεβάσουν ή να ρίξουν ποσοστά κομμάτων σε εκλογές.

Από την άλλη όμως, η google έχοντας αυτές τις πληροφορίες μου βρίσκει αυτό που θέλω, με οδηγεί σε δρόμους χωρίς κίνηση, μου δίνει ένα φθηνό mobile OS και μπορώ να έχω ένα αξιόλογο smartphone με μόλις 110 ευρώ όταν ο "αντίπαλος" θέλει στην καλύτερη 300 ευρώ για τηλέφωνο 4 ετών και και μου κάνει την ζωή εύκολη χωρίς καν να την πληρώνω.  Προσωπικά, αν και έχω αυτό το μηλόφωνο των 300 ευρώ, λατρεύω την google, μου κάνει πραγματικά την ζωή ευκολότερη αλλά αρκετές φορές αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε να κάνει η google με τόσα δεδομένα και ίσως αγχώνομαι λιγάκι, αλλά μου περνάει γιατί σκέφτομαι ότι ακόμα και αν το κάνει αυτή τι στιγμή, θα χρειάζεται αρκετούς προγραμματιστές για ένα τέτοιο software και προφανώς κάποιος από αυτούς που θα δουλέψουν για κάτι τέτοιο θα είχε μιλήσει και όντας προγραμματιστής, θα ανέβαζε τις αποδείξεις σε τόρρεντ και αντίο google, βζιουνγκ 

Σχετικά με την διαμάχη apple - bloomberg , ελπίζω για το καλό της apple αυτό το νέο μαραφέτι να δουλεύει σωστά διαφορετικά βλέπω το φάντασμα του Jobs να στοιχειώνει τον Cook και τα fangirls να ξεκλειδώνουν μόνο με makeup, eyeliner, lipgloss, τρέσες, συνθετικές βλεφαρίδες και άλλα πολλά  

Τα προσωπικα μας δεδομενα επισης, δεν διαβαζονται σε ατομικο βαθμο και αξιζει να σημειωθει αυτο. Οταν λαμβανεις τετοιον ογκο δεδομενων, ειναι δυσκολο - αδυνατο (αλλα οχι και απιθανο) να μπορεσεις να κεντραρεις σε εναν συγκεκριμενο στοχο.

Με το μηλο οπως καθε αλλο μηλο, υποτιθεται οτι λαμβανεις ενα επιπλεον unique - δυνατο selling point που δεν το κατεχει ο αντιπαλος.

Αυτο μπορει να ειναι απο την ομπλερα δυνατοτητων που λειτουργουν μονο απο OSX σε iOS, μεχρι το complete customization και integration λειτουργιων σε λογισμικο και συσκευη με βαση τα δεδομενα που ανεφερες οτι συλλεγει ο καθε κολοσσος (Google).

Και εγω, μαζι με εσενα, εχω φτηνο μηλο. Καλο ειναι, χρυσο αλλα γυρισα πισω μετα απο nostalgia και μου φαινεται οτι πλεον το honeymoon phase του iOS δεν υφισταται.

Αν κανει βλακεια το μηλο, θα φαει κραξιμο, γιατι ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος στο tear των 1000$$$ και αν ακους οτι κανει τσιγκουνιες και δουμε οτι πραγματι δεν λειτουργει κατι ετσι οπως υποσχεθηκε, αξιζει κραξιμο που εχει φαει και πιο παλια

Μου είναι αδιάφορο πως γίνεται η παρουσίαση. Το μόνο σημαντικό είναι όταν κυκλοφορήσει η συσκευή να λειτουργεί όπως ισχυρίζονται στην παρουσίαση. Συνήθως παρουσιάζουν ένα demo και όχι το πραγματικό προϊόν. Εάν όταν κυκλοφορήσει δεν λειτουργεί όπως το παρουσίασαν θα κράξω.

https://www.youtube....h?v=FmaUBO4ozEs
πιστέυω πως υπάρχει τρόπος να το χακάρεις το faceID και μάλλον εύκολα!

Στην παρουσίαση ισχυρίστηκαν πως δεν μπορεί να ξεγελαστεί με αυτόν τον τρόπο. Μένει να το δούμε!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...