JohnJohn3484 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα στο forum. Σκέφτομαι το συγκεκριμένο κινητό για δώρο. Το χει κανείς να πει εντυπώσεις; Γενικά σ αυτα τα λεφτά υπάρχει κάτι καλύτερο; https://www.skroutz.gr/s/12797568/BlackView-A7-Pro-16GB.html
chios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Το είχε πάρει γνωστός μου κανένα 2 μηνο δούλευε μετά σταμάτησε να φορτίζει. 1
JohnJohn3484 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μήπως λες για το A7; Γιατί το A7 Pro βγήκε τον προηγούμενο μήνα νομίζω...
chios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Προφανώς ναι, εγώ δεν την εμπιστεύομαι με τίποτα αυτήν την μάρκα καλύτερα δες κάτι άλλο.
KyrGR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Η Blackview έχει καλές κριτικές ,καλές μπαταρίες και όμορφα λειτουργικά. Είναι αξιόπιστη εταιρεία χωρίς να ξεχωρίζει. Καλύτερο είναι το Leagoo M8, μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία και πολύ καλύτερη κάμερα.
ziaba Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Το είχε πάρει γνωστός μου κανένα 2 μηνο δούλευε μετά σταμάτησε να φορτίζει. στα 40€ που παίζει το απλό στα κινεζομάγαζα (φαντάζομαι το κόστος παράγωγης του εκεί θα ναι κάτω από 15€) και που δούλεψε 2 μήνες μια χαρά είναι
Pseudonumo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πάλι και από γνωστό με blackview *rugged" που μόλις έπεσε σε νερό χάλασε, δεν θα πλησίαζα. Θα μου πεις μπορεί να ήταν μόνο αυτό...αλλά γενικά δεν διαβάζω καλά σχόλια. Καλύτερα αν έχεις οικειότητα κάτι μεταχειρισμένο επώνυμο σε καλή κατάσταση παρά να το παίξεις στην τύχη με κάτι μη δοκιμασμένο. Αν ήταν για σενα, οκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα