papoys1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Το αυτοκίνητό μου έκλεισε τα 12 χρόνια και μάλλον θα το έχω για αρκετά ακόμη. Το κάθισμα του οδηγού από το μπες - βγες έχει κάτσει τελείως στην αριστερή γωνία που δέχεται το βάρος του σώματός μας μπαίνοντας και βγαίνοντας. Μου είπαν ότι μπορώ και πρέπει να πάω σε ταπετσέρη να το γεμίσω εσωτερικά να μην τρυπήσει το ύφασμα που πλέον έρχεται σε τριβή με τα σύρματα και μετά θέλει και ταπετσαρία. Το έχει κάνει κανείς;;;; Είναι μεγάλη φασαρία και κόστος;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Κόστος για τη συγκεκριμένη διαδικασία δέν γνωρίζω. Αλλά εγω τα είχα ντύσει απο καινουργιο όλο το σαλόνι, το κάλυμμα τώρα άρχισε να ξεφτίζει (15 χρόνια). Για μεταχειρισμένο κάθισμα έχετε κοιτάξει; Σε εμένα είναι στίς αρχές του οδηγου , έχει καθησει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 στα δωδεκα χρονια λιγο δυσκολο να ξεραθηκε το αφρολεξ.μαλλον κοπηκε και δεν κραταει τηνθεση του.οπως και να εχει,θελει τον μαστορα του,διοτι ειναι ζορικη η κατασκευη του καθισματος.στην ουσια,το κατω μερος πρεπει να το ξανακατασκευασει.αν το πας για γεμισμα,θα κραταει το σουλουπι του απο το υφασμα,και σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα,θα σκιστει,και θα σκιζεται παντα σε εκεινο το σημειο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα