Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ψαχνω μια οθονη 500 ευρω μαξ, εχω μια 1080 GPU η μονη που εχω βρει και συνδυαζει αρκετα πραγματα ειναι η DELL 2417DG αλλα με χαλαει λιγο το ΤΝ πανελ αν και λενε οτι ειναι απο τα καλυτερα ΤΝ πανελ της αγορας και πλησιαζει πολυ ενα IPS. Εχει κανεις να μ κανει καποια καλη προταση σε αυτα τα χρηματα; Οι ιντσες με βολευουν γενικα αν και δεν ειναι πολυ μεγαλη αλλα θεωρω προσωπικα υπερβολη κατι πανω απο 27".

Δημοσ.

Κάνει για τις περιπτώσεις που κάποιος πάει σε ένα κατάστημα και ρωτάει:

"Γεια σας θα ήθελα μια άσπρη μεγάλη οθόνη"

Τσουπ και την πήρε!

Δημοσ.

Στα λεφτά αυτά υπάρχουν αντίστοιχες επιλογές από Viewsonic και HP. Αυτό που λείπει απ' όλες και από την AOC,είναι ρύθμιση καθ' ύψος.

Κατά τα άλλα, μιλάμε για γενικής χρήσης monitor που απευθύνεται σε όσους θέλουμε real estate για productivity χωρίς να πληρώσουμε πολλά. Τα ppi είναι ταμάμ για όσους δεν είμαστε πιτσιρικάδες με γερακίσια όραση.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει έχει κάποια άκυρα το συγκεκριμένο μόνιτορ όπως το freesync αλλά άκυρα είναι και τα σχόλια περί low budget PC και ποίος αγοράζει 60hz μόνιτορ σήμερα.

Δεν είναι έτσι.

Όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος πιο πάνω έχει να κάνει με την χρήση του καθενός.

Πριν λίγα χρόνια είχα δίπλα δίπλα ένα μόνιτορ στα 120hz TN και ένα μόνιτορ IPS.

Εντάξει ωραίο στο fps gaming το 120αρι αλλά μέχρι εκεί, σε άλλα παιχνίδια που έπαιζα δεν είχε και τόσο άξια.

Κράτησα το ips και πούλησα το TN γιατί όσο και να προσπάθησα με τα χρώματα δεν τα κατάφερα ποτέ, ήταν άθλια σε σχέση με του ips.

Δημοσ.

Εντάξει έχει κάποια άκυρα το συγκεκριμένο μόνιτορ όπως το freesync αλλά άκυρα είναι και τα σχόλια περί low budget PC και ποίος αγοράζει 60hz μόνιτορ σήμερα.

Δεν είναι έτσι.

Όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος πιο πάνω έχει να κάνει με την χρήση του καθενός.

Πριν λίγα χρόνια είχα δίπλα δίπλα ένα μόνιτορ στα 120hz TN και ένα μόνιτορ IPS.

Εντάξει ωραίο στο fps gaming το 120αρι αλλά μέχρι εκεί, σε άλλα παιχνίδια που έπαιζα δεν είχε και τόσο άξια.

Κράτησα το ips και πούλησα το TN γιατί όσο και να προσπάθησα με τα χρώματα δεν τα κατάφερα ποτέ, ήταν άθλια σε σχέση με του ips.

Mπορεις να μου εξηγησεις τι διαφορα εχει στα fps αντικειμενικα επειδη δεν εχω δει τετοιο μονιτορ απο ενα πχ 60 hz μονιτορ?εχω πλεονεκτημα πχ οταν βλεπω εγω με το 120hz τον αλλον με το 60 πχ τον βλεπω πρωτος?

Δημοσ.

ερωτηση τι αξιζει να παρεις με 7700κ και gtx 1080

2k σαν αυτο της παρουσιασης υπαρχει αντιστοιχο Hp pavilion 32 με πολυ καλες κρητικες για την κατηγορια του

4κ 60Hz ή 144 1ms 2κ?

προσωπικα δοκιμασα λιγο το dsr εικονικο 2κ-4κ να δω τι παιζει αν σηκωνει τα παιχνιδια κ ειδα οτι στο 4κ ζοριζεται πολυ να βγαλει 60fps σε βαρια παιχνιδια ειδικα πρεπει να αρχισεις να κατεβαζεις settings στο 2κ τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα

οποτε αν καποιος δεν θελει να παει σε 2η sli

τι κανει για τα επομενα 2-3 χρονια τι μονιτορ συμφερει να παρει μιλαμε για budget κατηγορια μεχρι 400-450 ευρω και πανω απο 27 ιντζες

χρηση κυριως Fps

αν ηταν 32 ισως να βολευε κ για καμια ταινια?

Δημοσ.

ερωτηση τι αξιζει να παρεις με 7700κ και gtx 1080

2k σαν αυτο της παρουσιασης υπαρχει αντιστοιχο Hp pavilion 32 με πολυ καλες κρητικες για την κατηγορια του

4κ 60Hz ή 144 1ms 2κ?

προσωπικα δοκιμασα λιγο το dsr εικονικο 2κ-4κ να δω τι παιζει αν σηκωνει τα παιχνιδια κ ειδα οτι στο 4κ ζοριζεται πολυ να βγαλει 60fps σε βαρια παιχνιδια ειδικα πρεπει να αρχισεις να κατεβαζεις settings στο 2κ τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα

οποτε αν καποιος δεν θελει να παει σε 2η sli

τι κανει για τα επομενα 2-3 χρονια τι μονιτορ συμφερει να παρει μιλαμε για budget κατηγορια μεχρι 400-450 ευρω και πανω απο 27 ιντζες

χρηση κυριως Fps

αν ηταν 32 ισως να βολευε κ για καμια ταινια?

αν κ μαλον μετα απο αυτο το βιντεο μια 4κ 28αρα με βλεπω

https://www.youtube.com/watch?v=oAkKNLU-wuw

Δημοσ.

Mπορεις να μου εξηγησεις τι διαφορα εχει στα fps αντικειμενικα επειδη δεν εχω δει τετοιο μονιτορ απο ενα πχ 60 hz μονιτορ?εχω πλεονεκτημα πχ οταν βλεπω εγω με το 120hz τον αλλον με το 60 πχ τον βλεπω πρωτος?

Οχι πρώτος δεν τον βλέπεις , για το αν θα τον δεις πρώτος σε κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου εχει να κάνει το ping της γραμμής σου έναντι του εχθρού, και το όποιο inputlag της οθόνης. 

Στα fps επειδή υπάρχει μια διαρκή κίνηση προς ολες τις κατευθύνσεις, η κίνηση σε ενα μονιτορ με μεγαλύτερο refresh rate σου δίνει μεγαλύτερη ομαλότητα στην κίνηση και καλύτερη ακρίβεια στην στόχευση. 

Αυτο δεν σημαίνει φυσικά οτι αν πάρεις ενα μόνιτορ στα 144Hz θα γίνεις ο Ράμπο της πίστας !!!

Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο , το σημαντικότερο για έμενα μετά απο τόσα χρόνια fps gaming είναι η αντίληψη , το πόσο ξεκούραστος είσαι και ο χρόνος της όποιας απόφασης πάρεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...