Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμη ένα monitor στην μεγάλη προϊοντική γκάμα της AOC προστέθηκε πρόσφατα το οποίο έχει την ονομασία Q3279VWF. Πρόκειται για μία οθόνη με διαγώνιο 31,5 ιντσών που έχει αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Η διαγώνιος των 31,5 ιντσών του MVA-based panel που επιδεικνύει κάθετο ρυθμό ανανέωσης 60Hz και χρόνο απόκρισης 5ms συνδυάζεται με ανάλυση 2560 x 1440 pixels.

Τα 60Hz μπορεί να μην εντυπωσιάζουν, ειδικά όσους έχουν συνηθίσει την ταχύτητα ενός πάνελ 144Hz ωστόσο το συγκεκριμένο monitor με το χαμηλότερο refresh rate κατασκευάστηκε για να συνδυαστεί κατά πρώτο λόγο με οικονομικότερες υλοποιήσεις GPU και προορίζεται για χρήση σε συνολικά οικονομικότερα setups. Η λύση της AOC υποστηρίζει τη τεχνολογία AMD FreeSync, και έτσι μπορείτε να περιμένετε ομαλή κίνηση στα παιχνίδια δίχως screen tearing.

Η οθόνη προσφέρει “εμπειρία 10-bit”, χρησιμοποιώντας ένα πάνελ 8-bit που επιτυγχάνει “virtual 10-bit” βάθος χρώματος χάρη στη χρήση τεχνολογίας FRC. Η φωτεινότητα βρίσκεται στα 250cd/m² ενώ οι υποδοχές στην οθόνη περιλαμβάνουν VGA, DVI Dual Link, HDMI 1.4 και DisplayPort 1.2. Η οθόνη AOC Q3279VWF θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο με τιμή £249 στη Μ. Βρετανία.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: TechPowerUp

Δημοσ.

Τουλάχιστον θα μπορούσε να ειναι 75hz όπως μερικές lg που αν και δεν το περίμενα βλέπεις διαφορά απο τα 60hz .

Επισης δεν υπαρχουν αυτη την στιγμη στην αγορα καρτες amd που να εχουν ανετα τα  1440p  εκτος τις reference vega που δεν αξίζουν.

• Like 2
Δημοσ.

1) 60hz πλέον είναι για low budget gaming

2) 1000 φορές καλύτερο το 1080/144hz gaming παρά η μεγάλη ανάλυση

3) η ανάλυση μας υποχρεώνει σε κάρτα γραφικών 1070/8 ή καλύτερη , μα αν έχουμε λεφτά γιατί να συμβιβαστούμε με 60hz?

κακό διάβασμα της αγοράς  , 100% μαρκετιστικο - 0% ουσία , λίγοι θα την πατήσουν.

• Like 7
Δημοσ.

χμ

δεν ειναι κακη επιλογη

ψαχνω οθονη που να κανει και για παιχνιδια και για "σοβαρη" δουλεια.

θα την προτιμουσα σε ultra wide Και 75hz βεβαια...

Δημοσ.
uesugi1989

βέβαια γούστα είναι αυτά , με την διαφορά ότι εγώ έχω δοκιμάσει και τα 2 και έχω άποψη

εσύ τα έχεις δοκιμάσει?

Δεν έχω δοκιμάσει 144Hz αλλά έχω δοκιμάσει 100Hz στην ultrawide pg348q που χρησιμοποιώ ενάμιση χρόνο τώρα. Καταλαβαίνω τη διαφορά από τα 60Hz αλλά ποτέ δε μου φάνηκε τόσο σημαντικό feature.

Επειδή με το pg348q έχω δοκιμάσει όλα τα :feature" που έχουν τα gaming monitor ( ultrawide, >60hz, >1080p ανάλυση, g/freesync και ips panel ) η σειρά προτεραιότητας για μένα έχει ως εξής:

Ultrawide >>>>>> μεγαλύτερη ανάλυση > ips panel >>>> high refresh rate > gsync

Βέβαια ξαναλέω γούστα είναι αυτά και φυσικά παίζουν μεγάλο ρόλο και τα είδη παιχνιδιών που παίζει κάποιος. Στο πρόσφατο DOOM ήταν ωραία η αίσθηση των 100Hz. Σε 2-3 χρόνια ( και αν ) που θα ξαναπαιξω ένα first person shooter, θα το ξαναεκτιμησω. Μέχρι τότε στα strategy, rpg και third person adventures που παίζω συνήθως, η μεγαλύτερη ανάλυση είναι πιο σημαντική.

Στην προκειμένη περίπτωση του εν λόγω aoc βέβαια, 31,5 ίντσες με μόνο 1080p ανάλυση δεν πήγαινα ούτε με σφαίρες.

• Like 2
Δημοσ.

Προτιμότερη από 29αρα 2560Χ1080...

και απο 2560x1440 πες καλυτερα..  τα 93 ppi σε αυτες τις ιντσες ειναι ικανοποιητικα και η τιμη ειναι τιμια για καποιον που δε μπορει να δωσει ενα 500αρι ομως θελει μια μεγαλη σε φυσικο μεγεθος οθονη χωρις upscale

1) 60hz πλέον είναι για low budget gaming

2) 1000 φορές καλύτερο το 1080/144hz gaming παρά η μεγάλη ανάλυση

3) η ανάλυση μας υποχρεώνει σε κάρτα γραφικών 1070/8 ή καλύτερη , μα αν έχουμε λεφτά γιατί να συμβιβαστούμε με 60hz?

κακό διάβασμα της αγοράς  , 100% μαρκετιστικο - 0% ουσία , λίγοι θα την πατήσουν.

το 1) που γραφεις ερχεται σε αντιθεση με το 3) 

το 2) παλι ειναι σχετικο αφου το 144hz gaming αφορα κυριως δυνατους παικτες  fps online παιχνιδιων αυτοι θυσιαζουν αναλυση προς χαριν frames ολοι οι υπολοιποι ομως θα προτιμησουν αναλυση vs over 60fps οπου θα χρειαστουν μεταξυ αλλων και sli τερατα, ενω σιγουρα δεν το λες και low budget hardware που τρεχει σε  60fps και 1440p

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

και απο 2560x1440 πες καλυτερα..  τα 93 ppi σε αυτες τις ιντσες ειναι ικανοποιητικα και η τιμη ειναι τιμια για καποιον που δε μπορει να δωσει ενα 500αρι ομως θελει μια μεγαλη σε φυσικο μεγεθος οθονη χωρις upscale

Κι αυτή της είδησης 2560Χ1440 είναι, μήπως εννοείς από 27αρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...