Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω να αγοράσω ένα Box Unlock & Flash Tool για ξεκλειδώματα κινητών και θέλω να καλύπτει τα περισσότερα μοντέλα samsung, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο. Ευχαριστώ πολύ
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Αυτο στην φωτο ειναι ενα jtag box. Ειναι κατι πολυ περισσοτερο απο αυτο που ζητας. Εξ'αλλου αυτο που ζητας γινεται σχετικα ευκολα,αν υπαρχουν οι γνωσεις,και σε απλο υπολογιστη. Και το jtag θελει υπολογιστη,απλα κανει πολυ περισσοτερα απο αυτο που ζητας
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Αυτο στην φωτο ειναι ενα jtag box. Ειναι κατι πολυ περισσοτερο απο αυτο που ζητας. Εξ'αλλου αυτο που ζητας γινεται σχετικα ευκολα,αν υπαρχουν οι γνωσεις,και σε απλο υπολογιστη. Και το jtag θελει υπολογιστη,απλα κανει πολυ περισσοτερα απο αυτο που ζητας Ναι θέλω ένα καλό να κάνει διάφορες επισκευές λογισμικού και ξεκλειδώματα γι'αυτό ανέβασα την φωτογραφία για να καταλάβετε τι ακριβώς ψάχνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα