Charulis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα laptop που ρετάρει και θέλω να περάσω τον λογαριασμό μου του email από το Outlook 2013 του παλιού υπολογιστή στο καινούργιο, όπως και τα email, επαφές κλπ. Θέλω με λίγα λόγια, να είναι ακριβώς ίδιο όπως είναι και στο παλιό μου pc. Ξέρετε πως μπορεί να γίνει αυτό; Λογικά παίρνω από τα AppData τα αρχέια, αλλά στο net βλέπω κάτι για pst αρχείο, που αυτό όμως δεν θα μου έχει και τις ρυθμίσεις. Το ρωτάω αυτό, επειδή το email που έχω μέσα είναι εταιρικό και δεν έχω το password και έχει φύγει και ο IT της εταιρίας και δεν ξέρει κανείς τον κωδικό του email. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 το Pst εχει τα email.το account δεν θυμαμαι αν μπορεις να το κανεις export οπως στο outlook express και μετα Import.αλλιως το ξαναφτιαχνεις αμα θυμασαι το Password.Ολα τα αλλα τα βλεπεις.και καλο θα ηταν να βρεις τον κωδικο ή να τον αλλαξουν διοτι οταν γινει η βλακεια μετα θα τρεχεις.ισως και με καποιο προγραμμα revealer να μπορεις να το δεις.
micos000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Στο outlook ΔΕΝ μπορείς να πάρεις backup από τους κωδικούς των email. Το pst αρχείο έχει μόνο τους φακέλους και τα emails. Σε φόρουμ της ms αναφέρει ένας χρήστης το παρακάτω: 1, Open Registry.2, Navigate to [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Outlook\Profiles]3, Export the whole profiles to file4, Make sure know where your PST file is located and have a backup of it.5, Backup DoneOn re-install of outlook 20131, Open Outlook for the registry keys to be created along with a new pst file and close outlook2, Navigate to the new pst file and delete it.3, Re-Open Outlook, it will complain about the pst file being missing but just point it back to your original pst file.4, Close/Re-Open outlook to ensure it is using your old pst file and close outlook again.5, Import the exported registry profiles.6, Open outlook, Send/Receive and re-input all your passwords and click the save (if you wish for them to be saved)7, DONE Έτσι μπορείς λέει να πάρεις backup από τα email, τους φακέλους και τα accounts ΑΛΛΑ στο 6 δηλώνει ότι πρέπει να ξαναβάλεις τους κωδικούς. Εγώ έχω στο γραφείο office 2003 αλλά δεν μπόρεσα να βρω το registry key που αναφέρει, ίσως να υπάρχει για το office 2013 Οπότε θα πρέπει να κάνετε με κάποιον τρόπο επαναφορά. Αν το email είναι pop3 από κάποιον πάροχο π.χ. OTE, FORTHNET κτλ θα επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών για να δείτε τι μπορεί να γίνει.
jgeorgiou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 ισχύει ότι σου είπαν σε κάθε περίπτωση πρέπει να λύσεις το πρόβλημα των passwords. αν έχεις πρόσβαση στον email server όρισε καινούριο αν δεν έχεις πρόσβαση , ή ζήτα πρόσβαση από αυτόν που το έστησε ή άλλαξε email server.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Το pst file χρειάζεσαι. Προσωπικά δεν είχα καλή εμπειρία με export και import, ήταν πολύ αργά και κολλούσαν λόγω μεγάλου όγκου. Οπότε έκανα copy-paste τα pst αρχεία στον νέο υπολογιστή και μετά στις ρυθμίσεις λογαριασμού-αρχεία δεδομένων έκανα προσθήκη του pst. Επειτα, θα χρειαστεί να συνδέσεις και τον λογαριασμό με τον email server. Προσοχή αν είναι pop3 θα αρχίσει να κατεβάσει πάλι ΟΛΑ τα εισερχόμενα για δεύτερη φορά, αν τα έχεις αποθηκευμένα στον email server!!! Αν δεν θυμάσαι κωδικούς, δοκίμασε το πρόγραμμα mailpassview, θα τους βρει πολύ εύκολα.
micos000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Όντως, το είχα ξεχάσει αυτό. https://www.nirsoft.net/utils/mailpv.html Δουλεύει, αρκεί να το επιτρέψεις στο antivirus γιατί συνήθως το βρίσκουν για ιό αλλά είναι false positive.
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Στο outlook ΔΕΝ μπορείς να πάρεις backup από τους κωδικούς των email. Το pst αρχείο έχει μόνο τους φακέλους και τα emails. Σε φόρουμ της ms αναφέρει ένας χρήστης το παρακάτω: Έτσι μπορείς λέει να πάρεις backup από τα email, τους φακέλους και τα accounts ΑΛΛΑ στο 6 δηλώνει ότι πρέπει να ξαναβάλεις τους κωδικούς. Εγώ έχω στο γραφείο office 2003 αλλά δεν μπόρεσα να βρω το registry key που αναφέρει, ίσως να υπάρχει για το office 2013 Οπότε θα πρέπει να κάνετε με κάποιον τρόπο επαναφορά. Αν το email είναι pop3 από κάποιον πάροχο π.χ. OTE, FORTHNET κτλ θα επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών για να δείτε τι μπορεί να γίνει. για τα Passwords αναφερουν και αυτο However, the exported .reg file doesn't include the passwords in your account settings. To export Outlook passwords you need to take use of our Outlook Password Recovery utility.
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Και το mail pass viewer της nirsoft που πρότεινε το genesisx εμφανίζει τους κωδικούς.
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Υπαρχουν διαφορα προγραμματα.δοκιμαζει οποιο θελει.και στο δευτερο ποστ αυτο γραφω.οτι για τον κωδικο να χρησιμοποιησει ενα οποιοδηποτε προγραμμα κανει Reveal τους κωδικους και παιζει σε Microsoft outlook
M@dB0x Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Το pass μπορεις να το βρεις ευκολα....... πριν κανεις οτιδηποτε ομως.
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 3 hours ago, M@dB0x said: Το pass μπορεις να το βρεις ευκολα....... πριν κανεις οτιδηποτε ομως. ειναι του 2017 το θεμα απλα κατι bots το ξεθαψαν.κλεινει. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις