Προς το περιεχόμενο

Blogger Templates και Footer Credits/Designed by Removal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αρχικά να πω, πριν πέσουν οι developers να με φάνε, πως δεν είμαι developer και πως οι διευκρινήσεις που χρειάζομαι είναι για προσωπική και όχι για εμπορική χρήση.

Έχω κάποια προσωπικά ιστολόγια όλα σε Blogger templates με αγορασμένα domain κανονικά. Κατά καιρούς αλλάζω templates και αρκετά τα έχω αγοράσει κιόλας για να είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα. Επειδή όμως τον τελευταίο καιρό δοκιμάζω όλο και πιο συχνά νέα templates και φυσικά δεν θέλω να τα αγοράσω όλα γιατί μετά από λίγο καιρό σίγουρα θα τα βαρεθώ,

θέλω κάποιος να μου πει πως μπορώ να διαγράψω τα footer credits/designed by στο νέο μου ιστολόγιο που κατάβασα από το way2themes.

Έχω δοκιμάσει το style='visibility: hidden' και δείχνει να δουλεύει, μερικώς, διότι ναι μεν κατάφερα να βάλω το όνομά μου αλλά το Link του freetemplate παραμένει εκεί!!!! Και διαπίστωσα πως όταν πειράζω το id='mycontent' το template σεληνιάζεται και με κάνει redirect στη σελίδα του κατασκευαστή!! Έχω δει ό,τι βίντεο κυκλοφορεί στο εξωτερικό αλλά πάλι τίποτα! :mad:

Τι να κάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δοκιμάσει το style='visibility: hidden' και δείχνει να δουλεύει, μερικώς, διότι ναι μεν κατάφερα να βάλω το όνομά μου αλλά το Link του freetemplate παραμένει εκεί!!!!

Δεν ξέρω καν από blogger templates που λες αλλά άμα θες να "εξαφανιστεί" κάτι, τουλάχιστον στα μάτια του χρήστη χρησιμοποιείς το παρακάτω στο element που σε απασχολεί

.

style="display:none !important"

.

πιθανότατα από αυτά που γράφεις το element του copyright βρίσκεται εκτός του επιπέδου που διαχειρίζεται ο Online editor σου, ίσως με JS θα μπορούσες να το ελέγξεις. 

Τα παραπάνω από εκπαιδευτικής άποψης μόνο..

Πάντως δεν είναι σωστό και δωρεάν και no credits στον author και να βάζεις το όνομά σου έστω και για μη εμπορική χρήση.. είναι λίγο άτιμο ρε μάγκα ΔέσποινεC(lopyrighter)...

Φαντάζομαι το θες για το θέμα που είχες ανοίξει παλιότερα για τη θεραπευτική μαριχουάνα

Τι να κάνω?

1. Να αφήσεις εκεί το Link του Author που στο έδωσε τσάμπα ή να το αγοράσεις αφού σου αρέσει τόσο !

2. Να ζητήσεις τη βοήθεια του freetemplates για να σε βοηθήσουν for free να βγάλεις τα credits τους από το footer
Επεξ/σία από The King
  • Like 3
Δημοσ.

Να αφήσεις εκεί το Link του Author που στο έδωσε τσάμπα ή να το αγοράσεις αφού σου αρέσει τόσο !

Ακριβώς!! 

Να ζητήσεις τη βοήθεια του freetemplates για να σε βοηθήσουν for free να βγάλεις τα credits τους από το footer

Και να βάλει τι; Να βάλει copyright σε κάτι που δεν είναι δικό του;

• Like 1
Δημοσ.
  • Να αφήσεις εκεί το Link του Author που στο έδωσε τσάμπα ή να το αγοράσεις αφού σου αρέσει τόσο !

• Να ζητήσεις τη βοήθεια του freetemplates για να σε βοηθήσουν for free να βγάλεις τα credits τους από το footer

Ακριβώς!! 

Και να βάλει τι; Να βάλει copyright σε κάτι που δεν είναι δικό του;

Προφανώς να πουν του @ΔέσποινουC να πάει μια βόλτα από εκεί που ήρθε.. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς να πουν του @ΔέσποινουC να πάει μια βόλτα από εκεί που ήρθε.. ;)

Δεν ξέρω καν από blogger templates που λες αλλά άμα θες να "εξαφανιστεί" κάτι, τουλάχιστον στα μάτια του χρήστη χρησιμοποιείς το παρακάτω στο element που σε απασχολεί

.

style="display:none !important"

.

πιθανότατα από αυτά που γράφεις το element του copyright βρίσκεται εκτός του επιπέδου που διαχειρίζεται ο Online editor σου, ίσως με JS θα μπορούσες να το ελέγξεις. 

Τα παραπάνω από εκπαιδευτικής άποψης μόνο..

Πάντως δεν είναι σωστό και δωρεάν και no credits στον author και να βάζεις το όνομά σου έστω και για μη εμπορική χρήση.. είναι λίγο άτιμο ρε μάγκα ΔέσποινεC(lopyrighter)...

Φαντάζομαι το θες για το θέμα που είχες ανοίξει παλιότερα για τη θεραπευτική μαριχουάνα

1. Να αφήσεις εκεί το Link του Author που στο έδωσε τσάμπα ή να το αγοράσεις αφού σου αρέσει τόσο !

2. Να ζητήσεις τη βοήθεια του freetemplates για να σε βοηθήσουν for free να βγάλεις τα credits τους από το footer

Αρχικά, δεν σε αφορά ο λόγος που θέλω το ιστολόγιο, οπότε μπορείς να φαντάζεσαι ελεύθερα. 

Δεύτερον, προφανώς δεν με ενδιαφέρει να βάλω copyrights και credits (για να το παίξω σπουδαία και "μάγκας" όπως λες) αλλά designed by γιατί του έχω αλλάξει τα φώτα του template και γιατί είμαι designer.

Τρίτον, να μάθετε να διαβάζετε ολοκληρωμένα τα όσα αναγράφω και μετά να λέτε έκαστος την κακία του. Το ερώτημά μου ήταν καθαρά τεχνικής φύσεως!!! Τώρα πως έμπλεξες την ηθική και το πρέπον στη συζήτηση με ξεπερνά! Και, τέλος, κράτα τους κοινούς κανόνες ηθικής στο κοινό σου βασίλειο, δεν χρειάζεται να μολύνεις το δημόσιο λόγο με οπισθοδρομικές ηθικολογίες.

Παρ'όλα αυτά θα χρησιμοποιήσω την τεχνική σου πρόταση να δω αν δουλεύει :) και γιαυτό και μόνο thanks

Δημοσ.

[...] δεν είμαι developer [...]

.. αλλά designed by γιατί του έχω αλλάξει τα φώτα του template και γιατί είμαι designer.

Δεν είσαι ούτε το ένα το άλλο.

Developer παραδέχεσαι ότι δεν είσαι, αν όμως ήσουν web designer (προφανώς αυτό εννοείς γιατί δε μιλάς για PSD) απλά επειδή του "έχεις αλλάξει τα φώτα" , τότε σίγουρα θα μπορούσες να αλλάξεις και ένα footerάκι, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά των δύο "τίτλων", πόσο μάλλον τα κοινά τους σημεία γιατί αλλιώς θα έφτιαχνες ένα basic δικό σου.

.

Τρίτον, να μάθετε να διαβάζετε ολοκληρωμένα τα όσα αναγράφω και μετά να λέτε έκαστος την κακία του. Το ερώτημά μου ήταν καθαρά τεχνικής φύσεως!!! Τώρα πως έμπλεξες την ηθική και το πρέπον στη συζήτηση με ξεπερνά!

Και, τέλος, κράτα τους κοινούς κανόνες ηθικής στο κοινό σου βασίλειο, δεν χρειάζεται να μολύνεις το δημόσιο λόγο με οπισθοδρομικές ηθικολογίες.

Φυσικά αν δεν ήθελες να κάνεις την ατιμία (ή indignity αν σου είναι πιο εύπεπτο) να βγάλεις το credit του freetemplates, θα το άφηνες και απλά θα έψαχνες να το τροποποιήσεις σε:

Designed by freetemplates.whatever - Heavily modified by DespinosC

αντί να ζητάς βοήθεια για να το αντικαταστήσεις (copyright removal) εξ'ολοκλήρου με το όνομά σου.

.

Το παραπάνω όμως προϋποθέτει να είσαι μολυσμένος οπισθοδρομικός ηθικολόγος στο βασίλειο μου.

Παρ'όλα αυτά θα χρησιμοποιήσω την τεχνική σου πρόταση να δω αν δουλεύει :) και γιαυτό και μόνο thanks

Παρακαλώ, για αυτό είμαστε εδώ άλλωστε !

τι να κάνω?

Μια εσπρεσάρα σε Lungo ποσότητα για να ηρεμήσεις επειδή είναι πρωί ακόμα  :)

• Like 2
Δημοσ.

Αρχικά, δεν σε αφορά ο λόγος που θέλω το ιστολόγιο, οπότε μπορείς να φαντάζεσαι ελεύθερα. 

Δεύτερον, προφανώς δεν με ενδιαφέρει να βάλω copyrights και credits (για να το παίξω σπουδαία και "μάγκας" όπως λες) αλλά designed by γιατί του έχω αλλάξει τα φώτα του template και γιατί είμαι designer.

Τρίτον, να μάθετε να διαβάζετε ολοκληρωμένα τα όσα αναγράφω και μετά να λέτε έκαστος την κακία του. Το ερώτημά μου ήταν καθαρά τεχνικής φύσεως!!! Τώρα πως έμπλεξες την ηθική και το πρέπον στη συζήτηση με ξεπερνά! Και, τέλος, κράτα τους κοινούς κανόνες ηθικής στο κοινό σου βασίλειο, δεν χρειάζεται να μολύνεις το δημόσιο λόγο με οπισθοδρομικές ηθικολογίες.

Δέσποινα, συγγνώμη που είμαστε ολοκληρωμένοι άνθρωποι και όχι υπηρέτες να απαντάμε μόνο σε αυτό που μας ρωτάνε χωρίς να σκεφτόμαστε.

Καταλαβαίνω από τα λεγόμενά σου πως δεν ήταν αυτή η συμπεριφορά που ήθελες, για δικούς σου λόγους (φαντάζομαι ελεύθερα).

Την επόμενη φορά αν έχεις την καλοσύνη γράψε εξαρχής ότι περιμένεις απάντηση όπως θα την έδινε υπηρετικό προσωπικό στην ερώτηση π.χ. "πώς μπορώ να εξαφανίσω ένα πτώμα", να σου πούμε και μεις να πας να κάνεις σεξ με τον εαυτό σου, να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Τώρα, καθαρά από τεχνικής πλευράς, άμα δεν ξέρεις πώς να βγάλεις εκτός ένα element είσαι designer για κλάματα.

• Like 3
Δημοσ.

Δέσποινα, συγγνώμη που είμαστε ολοκληρωμένοι άνθρωποι και όχι υπηρέτες να απαντάμε μόνο σε αυτό που μας ρωτάνε χωρίς να σκεφτόμαστε.

Καταλαβαίνω από τα λεγόμενά σου πως δεν ήταν αυτή η συμπεριφορά που ήθελες, για δικούς σου λόγους (φαντάζομαι ελεύθερα).

Την επόμενη φορά αν έχεις την καλοσύνη γράψε εξαρχής ότι περιμένεις απάντηση όπως θα την έδινε υπηρετικό προσωπικό στην ερώτηση π.χ. "πώς μπορώ να εξαφανίσω ένα πτώμα", να σου πούμε και μεις να πας να κάνεις σεξ με τον εαυτό σου, να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Τώρα, καθαρά από τεχνικής πλευράς, άμα δεν ξέρεις πώς να βγάλεις εκτός ένα element είσαι designer για κλάματα.

Για κλάματα είναι η ανύπαρκτη παιδεία σου και ο παραπαίων (εκ παραδρομής το λάθος) σε φθηνές ψευδωνυμίες ανδρισμός σου.

Δημοσ.

Δέσποινα συγγνώμη ρε συ αλλά αυτό που λες θέλει λίγο δουλειά μέχρι να βγάζει νόημα στα ελληνικά. Ειδικά εκείνο το -ον βγάζει μάτι.

Τελικά σα designer δεν το έχεις, σαν editor μόλις τα είδαμε, υπάρχει κάτι που ξέρεις να κάνεις καλά εκτός από αστήρικτες προσωπικές επιθέσεις;

• Like 1
Δημοσ.

Για κλάματα είναι η ανύπαρκτη παιδεία σου και ο παραπαίον σε φθηνές ψευδωνυμίες ανδρισμός σου.

"..παραπαίων [..] ανδρισμός" είναι κυρία μου, ενεργητική μετοχή αρσενικού και έτσι.. καλά που δε σου ξέφυγε κανένα "παραπέος ανδρισμός"

Δέσποινα συγγνώμη ρε συ αλλά αυτό που λες θέλει λίγο δουλειά μέχρι να βγάζει νόημα στα ελληνικά. Ειδικά εκείνο το -ον βγάζει μάτι.

Τελικά σα designer δεν το έχεις, σαν editor μόλις τα είδαμε, υπάρχει κάτι που ξέρεις να κάνεις καλά εκτός από αστήρικτες προσωπικές επιθέσεις;

Εκτός από web design, cLopyrighting και αρχισυνταξία με παραπαίουσα ορθογραφία ξέρει να κάνει και καλό web bullying. 

τι να κάνω?

Μωρέ δε σου είπα και προχθές το πρωί να κάνεις μια παραπαίουσα εσπρεσάρα σε Lungo ποσότητα για να ηρεμήσεις;

Σήμερα όμως με τον καφέ πιάσε κι ένα παραπαίον (=εν.μετοχή σε ουδέτερο, σωστό) βιβλίο γραμματικής Α' Γυμνασίου, το χρειάζεσαι !

Δημοσ.

Εντάξει την κατάληξη τη βρήκαμε, τώρα το μόνο που μένει είναι και μια λέξη που να βγάζει νόημα, γιατί το παραπέον μάλλον από κάποιο theme το αντέγραψε χωρίς να ξέρει τι ακριβώς σημαίνει.

Δέσποινα μπαδεγουέι, δοκίμασε ίσως στο μέλλον να ζητήσεις τη συνδρομή άλλων χωρίς τέτοιο αηδιαστικό θράσος και μπορεί να πάει καλύτερα.

• Like 2
Δημοσ.

Πω,πω! Αν κρίνω από τον οχετό κακίας που εκτοξεύετε πρέπει η ζωή σας να είναι απύθμενα μίζερη, πληκτική και ίσως παντελώς ανέραστη! Μπράβο σας πάντως, με την τοξική και χειριστική σας συμπεριφορά καταφέρατε να κάνετε αυτό το μέρος μισητό για εμένα (και για παρελθοντικούς ή μελλοντικούς άλλους, είμαι σίγουρη).

Bulling κάνετε εσείς οι ίδιοι και είναι τόση η κακεντρέχεια και το κόμπλεξ σας που έχετε κάνει οδύσσεια ένα παραδεκτό εκ παραδρομής λάθος στον υπολογιστή! Quelle decadence! Oh mon dieu, η ζωή κοντά στα 40 είναι μάλλον ιδιότροπη και δυσκοίλια  :unsure:  

Ψευδώνυμε, κανένας δεν ζήτησε τη "συνδρομή" σου ούτε και τη γνώμη σου. Εσύ επιδίωξες να εμπλακείς στο θέμα μου το οποίο και κατέστρεψες.

Αποχωρώ να απολαύσω την Κυριακή μου!  Άντε και καλή ζωή!

Δημοσ.

Εγώ σίγουρα επέλεξα να συμμετέχω, και ο λόγος είναι ότι έχω αλλεργία στα λαμόγια. Λε πουλ και να μη μας ξανάρθεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...