Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στην κατοχή μου το APC BACK-UPS RS BR1500LCD 1500VA/865W Line Interactive στο οποίο παρατηρώ ότι δουλεύει συνέχεια ο ανεμιστήρας χωρίς να σταματάει όπως παλιότερα που λειτουργούσε στην αρχή μετά από κάποια διακοπή ρεύματος και σταματούσε. Μπαταρίες δεν έχει τις δικές του τις άλλαξα πριν 2 χρόνια περίπου με άλλες όχι της ίδιας εταιρείας. Χρειάζεται εκ νέου μπαταρίες ή φταίει κάτι άλλο;

Δημοσ.

Στην οθόνη πάνω που έχει, μπορείς να δεις τη θερμοκρασία του; Ή με το λογισμικό της APC που είναι για PC, μπορείς να δεις; Εμένα που έχω παρόμοιο (550W), τα λέει αυτά. Πότε ξεκίνησε να το κάνει; Παρατήρησες κάτι/έγινε τίποτα πριν συμβεί;

Θα σου πρότεινα να στείλεις στην APC ένα mail, έχουν πολύ "όμορφο" support και λογικά θα τα βρείτε. Εγώ ότι χρειάζομαι, εκεί απευθύνομαι και πάντα με καθοδηγούν κατάλληλα.

Δημοσ.

Στην οθόνη πάνω που έχει, μπορείς να δεις τη θερμοκρασία του; Ή με το λογισμικό της APC που είναι για PC, μπορείς να δεις; Εμένα που έχω παρόμοιο (550W), τα λέει αυτά. Πότε ξεκίνησε να το κάνει; Παρατήρησες κάτι/έγινε τίποτα πριν συμβεί;

Θα σου πρότεινα να στείλεις στην APC ένα mail, έχουν πολύ "όμορφο" support και λογικά θα τα βρείτε. Εγώ ότι χρειάζομαι, εκεί απευθύνομαι και πάντα με καθοδηγούν κατάλληλα.

Για να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες επειδή όπως λες έχεις παρόμοιο. Όταν γίνει κάποια διακοπή ρεύματος αρχίζει ένας θόρυβος..σαν ανεμιστήρας...με την επάνοδο του ρεύματος αυτό σταματάει... εμένα αυτό το κάνει συνέχεια πλέον. Δεν έχω τις αυθεντικές μπαταρίες αφού τις άλλαξα στα 3 χρόνια λειτουργίας τους και μάλλον η APC λόγω αυτού δεν θα ανταποκριθεί. Θα δοκιμάσω πάντως να επικοινωνήσω με την υποστήριξη.
Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω τπτ πάνω στα upset θα σου πω μήπως χρειάζεται καθάρισμα; σκόνη και τέτοια

Δημοσ.

To πιθανότερο να τα έχουν παίξει οι μπαταρίες του και τις φορτίζει συνεχώς.

Δεν έχεις κάποια σύνδεση με τον υπολογιστή με καλώδιο, να δεις το διαγνωστικό της εταιρίας τι λέει;

Δημοσ.

To πιθανότερο να τα έχουν παίξει οι μπαταρίες του και τις φορτίζει συνεχώς.

Δεν έχεις κάποια σύνδεση με τον υπολογιστή με καλώδιο, να δεις το διαγνωστικό της εταιρίας τι λέει;

Δεν έχω ακόμα τον νέο μου υπολογιστή στα χέρια μου. Περιμένω τα εξαρτήματα και δεν μπορώ να το τσεκάρω μέσω υπολογιστή. Πιστεύω ότι έχεις δίκιο για τις μπαταρίες..μακάρι να είναι αυτό γιατί σαν UPS είναι από τα καλύτερα που είχα ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...