Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω ενα φλασακι 64αρι, USB 3.0, με καλες ταχυτητες εγγραφης κυριως, για να μην κανει 10 χρονια να γραψει μεγαλα αρχεια.  και καπως οικονομικο....!! 

γιατι τα πολυ φθηνα, συνηθως εχουν κατι ταχυτητες.,..... χελωνας......!! 

τι προτασεις εχουμε....??  

Δημοσ.

ωραιες οι προτασεις.  

αλλα να βαλω και μια παραμετρος που μου ηρθε στο μυαλο, βλεποντας την "ακριβη" προταση της Sandisk που εδωσε ο Che....

αν ειναι να δωσω σχεδον 50€ για το "καλο" USB 3.1, μηπως ειναι προτιμοτερος ενας SSD 128GB σε εξωτ. θηκη...?   

θα μου πειτε, διαφορετικα μεγεθη.... αλλα πολυ κοντα οι τιμες... και παιρνεις διπλασια χωρητικοτητα....!!! 

Εκτός από τα παραπάνω και το corsair

https://www.skroutz.gr/s/382724/Corsair-Flash-Voyager-GT-64GB.html

αν εχει πραγματικες αυτες τις ταχυτητες και σχετικα σταθερες, ειναι οκ. 

αλλα τις εχει? 

post-121902-0-82199300-1509012299_thumb.jpg

Το 1ο Usb , το έχω και είμαι ευχαριστημένος απο τις ταχύτητες είναι και Usb 3.0

μπορεις να τρεξεις καποιο bench Read/Write  να το ανεβασεις? 

Π.Χ CrystalDiskMark...

επειδη δεν εχω δωσει μπατζετ, ψαχνω κατι στα 25-30€ περιπου....!!  

ψαχνοντας βρηκα και αυτο ..... https://www.mymemory.co.uk/lexar-128gb-jumpdrive-s37-usb-3-0-flash-drive-150mb-s.html

τι λεει σαν ταχυτητα...?   ξερει κανεις ?

Δημοσ.

Κοίτα στα 25-30 ευρώ θα πάρεις και την ανάλογη ταχύτητα... 50/60mb εγγραφή το πολύ

Όσο πιο πολύ ανεβαίνεις σε budget τόσο πιο γρήγορο usb θα μπορείς να βρεις. π.χ 120mb και παραπάνω

Δημοσ.

αυτο το καταλαβαινω..!  

η ουσια ειναι στις πραγματικες ταχυτητες ΕΓΓΡΑΦΗΣ.  αλλο το να αναγραφει στα χαρακτηριστικα του 50MB/s και να πηγαινει με 20,  και αλλο να γραφει 50MB/s και να πηγαινει 40...!!!  

αυτο που ψαχνω ειναι πανω απο 50MB/s πραγματικα, σε WRITE ......!! και ας κανει και €35-40...!!   δεν με ενδιαφερει να βαραει 150αρες.  δεν ψαχνω τις απολυτες επιδοσεις.  αλλα να μην κανει 2 ωρες να γραψεις 30-40gb..! 

αλλα..... αν ειναι να πληρωσω οσο κανει ενας SSD + θηκη...................  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο το καταλαβαινω..!  

η ουσια ειναι στις πραγματικες ταχυτητες ΕΓΓΡΑΦΗΣ.  αλλο το να αναγραφει στα χαρακτηριστικα του 50MB/s και να πηγαινει με 20,  και αλλο να γραφει 50MB/s και να πηγαινει 40...!!!  

αυτο που ψαχνω ειναι πανω απο 50MB/s πραγματικα, σε WRITE ......!! και ας κανει και €35-40...!!   δεν με ενδιαφερει να βαραει 150αρες.  δεν ψαχνω τις απολυτες επιδοσεις.  αλλα να μην κανει 2 ωρες να γραψεις 30-40gb..! 

αλλα..... αν ειναι να πληρωσω οσο κανει ενας SSD + θηκη...................  

Οι πραγματικές ταχύτητες εγγραφής, εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες και μόνο με τεστ θα βγάλεις άκρη. Μπορείς να κοιτάς τις ονομαστικές, μόνο για σύγκριση μεταξύ των διαφόρων μοντέλων.

Το Sandisk που προτείνω είναι το γρηγορότερο που υπάρχει, σ' αυτή την κατηγορία τιμής ( υπάρχει κι αυτό: https://warp.gr/sandisk-extreme-pro-128gb-usb-3-1-sdcz880-128g-g46-read-420-mb-s-write-380-mb-s.html ) οπότε δεν μπαίνεις και στον κόπο να κάνεις συγκρίσεις ή δοκιμές. Έχει controller δίσκου, όχι απλού stick.

Αν μπορείς με τα ίδια χρήματα να πάρεις 128, φυσικά και συμφέρει αλλά όπως απάντησες και μόνος σου, σε τελείως διαφορετικό μέγεθος. Αν αξίζει, μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...