venuets Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 καλημερα στην ομαδα ψαχνω τροπο να κλειδωνω το rooter μου και να μην μπαινουν συσκευες που δεν εχω επιτρεψει εγω.απο οτι τσεκαρα εχει μεσα στο security White List or Black List και μου ειπαν απο εκει κλειδωνει! τι ακριβως ειναι αυτο ; http://prntscr.com/h25xu2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Η προσέγγιση του whitelisting είναι: -- Εξ όρισμού απαγορεύονται τα πάντα εκτός απο (προσθέτεις τι ακριβώς επιτρέπετε, στην συγκεκριμένη περίπτωση mac address ή/και ip address) Η προσέγγιση του blaklisting είναι: -- Εξ όρισμού επιτρέπονται τα πάντα εκτός απο (προσθέτεις τι ακριβώς επιτρέπετε, στην συγκεκριμένη περίπτωση mac address ή/και ip address)
venuets Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Η προσέγγιση του whitelisting είναι: -- Εξ όρισμού απαγορεύονται τα πάντα εκτός απο (προσθέτεις τι ακριβώς επιτρέπετε, στην συγκεκριμένη περίπτωση mac address ή/και ip address) Η προσέγγιση του blaklisting είναι: -- Εξ όρισμού επιτρέπονται τα πάντα εκτός απο (προσθέτεις τι ακριβώς επιτρέπετε, στην συγκεκριμένη περίπτωση mac address ή/και ip address) αρα ανοιγω white list και επιτρεπω της συσκευες που θελω εγω απο οσο καταλαβα. σωστα;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ή απλά φτιάχνειες blacklist εφόσον ξέρεις τι θές να απαγορεύεις μιας και τα υπόλοιπα επιτρέπονται.
venuets Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 απλα εχω κωδικο και τον αλλαζω και μια συσκευη μπαινει συνεχεια ! μετα απο λιγες ωρες! σαν να το χακαρι! και εβαλα το white list τωρα! ελπιζω να μου κανει τη δουλεια μου. εδωσα δικαιωματα μονο στο κινητο μου
NikosKallithea Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 απλα εχω κωδικο και τον αλλαζω και μια συσκευη μπαινει συνεχεια ! μετα απο λιγες ωρες! σαν να το χακαρι! και εβαλα το white list τωρα! ελπιζω να μου κανει τη δουλεια μου. εδωσα δικαιωματα μονο στο κινητο μουΤζάμπα αγωνίζεσαι, δεν μπορεί μια συσκευή να μπαινει στο δίκτυο σου αφού εχεις αλλάξει κωδικό, κάτι σου διαφεύγει.
venuets Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Τζάμπα αγωνίζεσαι, δεν μπορεί μια συσκευή να μπαινει στο δίκτυο σου αφού εχεις αλλάξει κωδικό, κάτι σου διαφεύγει.Δλδ; απο τι στιγμη που εβαλα το white list δεν εχω δει να μπαινει παλι. Θα το παρακολουθησω παλι
me3ikan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Απλά για την ιστορία, αν μπορεί κάποιος να χακαρει τον κωδικό σου, και μάλιστα κάθε φορά που τον αλλάζεις, το blacklist δεν τον εμποδίζει ούτε στο ελαχιστο. Δουλειά 1 δευτερόλεπτου να αλλάξει την mac address του σε μια whitelisted και συνδέθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα