Προς το περιεχόμενο

WiFi σε desktop pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

Θελω να αγορασω usb κεραια ή καρτα δικτυου που να δινει την δυνατοτητα στο desktop να συνδεθει και wifi καθως το ethernet πλεον ειναι λιγο αδυνατο να το βαλω..

Υπαρχει καποια λυση οικονομικη και αξιοπιστη? Δεν θελω αποσυνδεσεις και απωλειες σε ταχυτητα.. Θα προτιμουσα να μην αλλαξω καρτα δικτυου να πω την αληθεια.. Επισης αν υπαρχει καποιο προιον που το εχει χρησιμοποιησει καποιος κ ξερει οτι δουλευει 100% ακομα καλυτερα.

ps: το wifi καλυπτει ολο το σπιτι, και ακομα και το κινητο πιανει παντου φουλ σημα. Οποτε δεν υπαρχει αδυναμο σημα..

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις! εχετε προσωπικη εμπειρια με αυτα? αυτο στο σκρουτζ εχει κατι αρνητικες κριτικες γι αυτο ρωταω..

Δημοσ.

Προσωπικά έχω βάλει κάρτα δικτύου, συγκεκριμένα αυτή : https://www.skroutz.gr/s/416183/TP-LINK-TL-WN881ND.html αλλά μαζί με μια επεκτάσιμη κεραία που είχα παλαιότερα, διότι οι δικές του (τουλάχιστον εμένα) δεν με ικανοποίησαν. Με την κεραία όμως λειτουργεί πολύ καλά και απροβλημάτιστα.

Δημοσ.

Πάρε καλύτερα κάποιο που να έχει εξωτερική κεραιά.

Κάτι σαν αυτό π.χ. https://www.skroutz.gr/s/10298934/TP-LINK-TL-WN822N-v3.html

Οι σταθεροί Η/Υ είναι συνήθως κάτω από γραφεία κλπ οπότε τα μικρά usb dongles με τις μικροσκοπικές κεραίες δυσκολεύονται να πιάσουν σήμα όταν το router βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο.

Με κάτι σαν αυτό που σου πρότεινα έχεις την δυνατότητα να το μετακινήσεις κ να του αλλάξεις θέση σε περίτπωση προβληματιοκύ σήματος.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις! εχετε προσωπικη εμπειρια με αυτα? αυτο στο σκρουτζ εχει κατι αρνητικες κριτικες γι αυτο ρωταω..

Το Nano το είχα προσωπικά εδώ και χρόνια και δεν είχα θέμα. Αλλά όπως είπαν και οι συμφορούμητες ίσως είναι καλύτερα να πάρεις με κεραία, σε περίπτωση που δεν φτάνει το σήμα καλά, γιατί οι εξωτερικές κεραίες είναι πιο αποδοτικές από θέμα εμβέλειας. 

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις, τελικα εκανα παραγγελια αυτο το ασπρο tp link με τις 2 κεραιες και το καλωδιο usb.. Την δευτερα θα το εχω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...