Cyber_Spartacus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Το εχω στο X1 αλλα για να ανοίγει το Xbox να το κλείσω και να μιλάω στο skype ενω στο 360 ειχα παίξει αρκετα
nekrik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Απατη η πατάτα. Κάτι που θα πάθαινε και το Χone αν δεν αφαιρούσαν την άτοπη always online πολιτική τους .
Sn4il Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μαλακία ρε π***η μου... Τόσα χρόνια μάζευα λεφτά για να πάρω σπίτι με μεγάλο σαλόνι για να πάρω το kinect... 2
Regulus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Το ένα μετά το άλλο τα χαστούκια για την microsoft αλλά που μυαλό. Ρε επικεντρωθείτε σε αυτό που σας δίνει όλο το χρήμα του πλανήτη και εννοώ φυσικά τα Windows και αφήστε τις μ@μ@κίες. Και ναι θέλω ένα λειτουργικό φτιαγμένο για desktop. Στις εταιρείες δεν δουλεύουν ούτε με tablet ούτε με κινητά και ελάχιστα με laptop (που πρακτικά είναι φορητά desktop). 2
paparovic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Το ένα μετά το άλλο τα χαστούκια για την microsoft αλλά που μυαλό. Ρε επικεντρωθείτε σε αυτό που σας δίνει όλο το χρήμα του πλανήτη και εννοώ φυσικά τα Windows και αφήστε τις μ@μ@κίες. Και ναι θέλω ένα λειτουργικό φτιαγμένο για desktop. Στις εταιρείες δεν δουλεύουν ούτε με tablet ούτε με κινητά και ελάχιστα με laptop (που πρακτικά είναι φορητά desktop). Μα να μην σε έχουν προσλάβει για CFO, οι άχρηστοι. 1
RTW4ever Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Το ένα μετά το άλλο τα χαστούκια για την microsoft αλλά που μυαλό. Ρε επικεντρωθείτε σε αυτό που σας δίνει όλο το χρήμα του πλανήτη και εννοώ φυσικά τα Windows και αφήστε τις μ@μ@κίες. Και ναι θέλω ένα λειτουργικό φτιαγμένο για desktop. Στις εταιρείες δεν δουλεύουν ούτε με tablet ούτε με κινητά και ελάχιστα με laptop (που πρακτικά είναι φορητά desktop). Συμφωνώ απολύτως και το έχω πει και εγώ πολλές φορές!! 1
Misokatsu64 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Απατη η πατάτα. Κάτι που θα πάθαινε και το Χone αν δεν αφαιρούσαν την άτοπη always online πολιτική τους . Εχεις απολυτο δικιο εδω αλλα το ιδιο θα συνεβαινε και με το PS4 αν δεν το αλλαζανε και οι ιδιοι και την τελευταια στιγμη βγαλανε το βιντεο περι ανταλλαγης μεταχειρισμενων.
zodiacskipper Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Εμένα μου αρέσει το κινεκτ , ακόμα έχω <3
Stratos Piraeus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Αν καταργήθηκε λόγω ανταγωνισμού με το VR της sony δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει με τον ίδιο τρόπο δημιουργώντας μόνο ένα μοντέλο "γυαλιών" που θα συνεργαζόταν μαζί του; Και επίσης γιατί μου μυρίζεται ότι σε λίγο καιρό αν δεν έχουμε το Scorpio θα έχουμε μια "κονσόλα προηγούμενης γενιάς"; 1
atrwtos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Το kinect και το wii ήταν πιστεύω το μέλλον τον παιχνιδοκονσολών..κρίμα... 1
JS v.i.p. Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 "...οι πωλήσεις του άγγιξαν τα 35 εκατομμύρια τεμάχια από τον Νοέμβριο 2010, όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Μάλιστα, το Kinect για το Xbox 360 είχε γίνει το 2011 το γκάτζετ με τον μεγαλύτερο ρυθμό πωλήσεων, κερδίζοντας τότε το σχετικό ρεκόρ Γκίνες." Δέν το λές και "αποτυχημένο το πρότζεκτ" μετά απο 7 χρόνια.Τότε τα super κινητά που δέν κρατάνε χρόνο τί είναι;
Regulus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μα να μην σε έχουν προσλάβει για CFO, οι άχρηστοι. Αν σ' ακούσουν σ' έκανα διευθυντή :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα