InspectoR95 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι νέος συνδρομητής της υπηρεσίας. Απόλυτα ικανοποιημένος από το πρόγραμμα κλπ. Έγινε η εγκατάσταση τη Δευτέρα. Όλα κομπλέ. Από χθες όμως ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το κουμπί EPG! Ενώ ανάβει το λαμπάκι στο χειριστήριο και ανάβει λαμπάκι και στον αποκωδικοποιητή δεν γίνεται τίποτα. Ο μόνος τρόπος για να δω το πρόγραμμα είναι μέσω του MENU. Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι. Ούτε άλλαξα κάποια ρύθμιση. Ούτε πάτησα κάτι ( νομίζω ). Έχει συμβεί σε κανέναν; Έψαξα στο google και στο εγχειρίδιο αλλά δεν βρήκα απολύτως τίποτα. Ευχαριστώ.
nfreskakis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι νέος συνδρομητής της υπηρεσίας. Απόλυτα ικανοποιημένος από το πρόγραμμα κλπ. Έγινε η εγκατάσταση τη Δευτέρα. Όλα κομπλέ. Από χθες όμως ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το κουμπί EPG! Ενώ ανάβει το λαμπάκι στο χειριστήριο και ανάβει λαμπάκι και στον αποκωδικοποιητή δεν γίνεται τίποτα. Ο μόνος τρόπος για να δω το πρόγραμμα είναι μέσω του MENU. Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι. Ούτε άλλαξα κάποια ρύθμιση. Ούτε πάτησα κάτι ( νομίζω ). Έχει συμβεί σε κανέναν; Έψαξα στο google και στο εγχειρίδιο αλλά δεν βρήκα απολύτως τίποτα. Ευχαριστώ. Το έχω πάθει εγώ, κάνε restart τον δέκτη και θα φτιάξει
InspectoR95 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Το έβγαλα και το έβαλα στο ρεύμα όπου και ξανακάνει bootάρισμα. Εννοείς restart μέσω του menu; Μήπως χαθούν και οι ρυθμίσεις;
Shotgun Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Παιδια εχω μια sony smart tv και βλεπω καποιους που εχουν σπασμενα αθλητικα καναλια κλπ μεσω ενός "αποκωδικοποιητη";;; εγω πως μπορω να το εχω αυτο; μπορει καποιος να με ενημερωσει γαι την διαδικασια; ειμαι ασχετη
teniaverou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Πρόγραμμα τηλεόρασης με τα κανάλια https://programmatileorasis.live/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα