stelios18120 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Αμα η διαρροη ειναι μετα το ρολοι σου ειναι δικια σου ευθυνη και τα χρεωνεσαι εσυ. Αν βεβαια εχεις κανει αιτηση διακοπης και σ εχουν αφαιρεση τον μετρητη τι διαρροη να εχεις; δεν θα γραψει πουθενα Πριν το ρολοι ειναι της ΕΥΔΑΠ,και δεν σε νοιαζει κιολας γιατι δεν γραφει,ειναι δικια τους ευθυνη η επισκευη Τωρα παμε στο αλλο θεμα. Αν εχεις κανει αιτηση διακοπης και εχεις δωσει το ρολοι μετα ερχεται τεχνικος της ΕΥΔΑΠ για επανασυνδεση. Αν οχι απλα υδραυλικος ερχεται και το ανοιγει και συνεχιζεις κανονικα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Το είχα απορία αυτό, ok αν η διαροή είναι μετά από το ρολόι λογικό μιας και περνάει το νερό οπότε "κουνιέται" ο μετρητής. Αν είναι πριν από το ρολόι πως επηρεάζεται ο μετρητής?
stelios18120 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Το είχα απορία αυτό, ok αν η διαροή είναι μετά από το ρολόι λογικό μιας και περνάει το νερό οπότε "κουνιέται" ο μετρητής. Αν είναι πριν από το ρολόι πως επηρεάζεται ο μετρητής?Δεν επηρεαζεται ουτε χρεωνεσαι,απλα χανει νερο και φωναζεις να το φτιαξουν την ΕΥΔΑΠ.εσυ το πολυ πολυ να μην εχεις πιεση καλη στο δικτυο σου. Γ να χρεωθεις πρεπει να περασει νερο απο τον μετρητη.οτιδηποτε πριν δεν σε νοιαζει. (Βεβαια αν βλεπεις διαρροη κτλπ τους φωναζεις να το φτιαξουν) Οποτε παει κ αυτη η απορια 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ρε Στέλιο μια που εισαι του επαγγέλματος, αν κάνεις αίτηση διακοπης υδροδότησης σε ένα σπίτι (στην ΕΥΔΑΠ πχ για Αττική), μπορεί μετά ο οποιοσδήποτε να φέρει υδραυλικό και να έχει ξανά νερό ή αυτό ειναι κάτι που μονο τεχνικος της ΕΥΔΑΠ μπορει να το κάνει? Επίσης υπάρχει περίπτωση να έχεις διαρροή νερού απ το ρολόι σου και να στο χρεώσουν κιόλας? (ρωτάω διότι μια θειά που μένει εξωτερικό μου έκανε δηλωση και της έκοψα ΔΕΗ, νερά κτλ κτλ, αλλά φοβάται μη γυρίσει μετά απο κάποια χρόνια και της πουν οτι χρωστάει λόγω διαρροής :P -Φαντάσου που έχει καταντησει ο κόσμος...να φοβάται μη του χρεώσουν κάτι άκυρο ) Η ΕΥΔΑΠ έχει μια εφαρμογή από την ιστοσελίδα της που αναφέρει τι κατανάλωση σημείωσε ο υπάλληλος καταμέτρησης από το ρολόι σου. Πες της θείας να μπαίνει από το internet με τον αριθμό παροχής της που λέει ο λογαριασμός και να κοιτάει κάθε τετράμηνο. Αν αυξηθεί η κατανάλωση έγινε διαρροή. Αν είναι κομμένο από το ρολόι τότε δεν έχει να φοβάται κάτι, για διαρροές πριν το ρολόι τα είπε ο stelios. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δεν επηρεαζεται ουτε χρεωνεσαι,απλα χανει νερο και φωναζεις να το φτιαξουν την ΕΥΔΑΠ.εσυ το πολυ πολυ να μην εχεις πιεση καλη στο δικτυο σου. Γ να χρεωθεις πρεπει να περασει νερο απο τον μετρητη.οτιδηποτε πριν δεν σε νοιαζει. (Βεβαια αν βλεπεις διαρροη κτλπ τους φωναζεις να το φτιαξουν) Οποτε παει κ αυτη η απορια Πως διακρίνεται η διαροή πριν το ρολόι? Μόνο από χαμηλή πίεση στο νερό ή συνήθως βλέπεις υπερχειληση σε κάνα φρεάτιο?
stelios18120 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Πως διακρίνεται η διαροή πριν το ρολόι? Μόνο από χαμηλή πίεση στο νερό ή συνήθως βλέπεις υπερχειληση σε κάνα φρεάτιο?Βλεπεις νερα στο φρεατιο,χαμηλη πιεση στο δικτυο,διαρροη πανω στο πεζοδρομιο η σε διπλανα φρεατια νερου,σηκωμενες πλακες πεζοδρομιου και πολλα αλλα Ενδιαφερον για το επαγγελμα βλεπω,θελεις να το ακολουθησεις; η απλη περιεργια thresh? :p 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Το θέμα δεν είναι αν το θέλει, το θέμα είναι αν το αντέχει, σωματική κούραση συνθήκες εργασίας κτλ.
_chris_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 μπερδεμένα πράγματα. δηλαδή τα διαμερίσματα ανήκαν στον άντρα της και όταν πέθανε τα κληρονόμησαν άλλοι χωρίς να αλλάξουν το όνομα της παροχής; τόσο καιρό κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να πληρώσει το νερό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Βλεπεις νερα στο φρεατιο,χαμηλη πιεση στο δικτυο,διαρροη πανω στο πεζοδρομιο η σε διπλανα φρεατια νερου,σηκωμενες πλακες πεζοδρομιου και πολλα αλλα Ενδιαφερον για το επαγγελμα βλεπω,θελεις να το ακολουθησεις; η απλη περιεργια thresh? :P Περιέργεια κλασικά. Plus ότι μένουν στο topic για να τα δουν κι άλλοι ώστε να μην χρειάζεται να ξαναρωτήσουν ή να ανοίξουν άλλο topic... 3
Narayan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Αν μου επιτρέπετε να κάνω κι εγώ μια σχετική ερώτηση... ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ είναι στο όνομα του παππού μου που έχει απεβιώσει εδώ και 20 χρόνια, το διαμέρισμα είναι της μητέρας μου. Παλιότερα που πήγε να το αλλάξει της είπαν πως πρέπει να πάει ο ίδιος (!!!) και πως δεν υπάρχει πρόβλεψη για αλλαγή ονόματος με κατάθεση εγγράφου που καταδεικνύει τον θάνατο (νομίζω ληξιαρχική αναγγελία(;; θανάτου). Που μπορώ να βρω την διαδικασία για να γίνει αυτή η αλλαγή, και εφόσον γίνει, μπορώ μετά να αλλάξω πάλι το όνομα στο δικό μου χωρίς να είμαι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου;
stelios18120 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Αυτα τα περι αλλαγης ονοματος κτλπ δεν τα γνωριζω Εγω ειμαι στο τεχνικο κομματι Περιέργεια κλασικά. Plus ότι μένουν στο topic για να τα δουν κι άλλοι ώστε να μην χρειάζεται να ξαναρωτήσουν ή να ανοίξουν άλλο topic... Σωστοςςςς Αν και πολλοι δεν κανουν αναζητηση
pontez2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Αν μου επιτρέπετε να κάνω κι εγώ μια σχετική ερώτηση... ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ είναι στο όνομα του παππού μου που έχει απεβιώσει εδώ και 20 χρόνια, το διαμέρισμα είναι της μητέρας μου. Παλιότερα που πήγε να το αλλάξει της είπαν πως πρέπει να πάει ο ίδιος (!!!) και πως δεν υπάρχει πρόβλεψη για αλλαγή ονόματος με κατάθεση εγγράφου που καταδεικνύει τον θάνατο (νομίζω ληξιαρχική αναγγελία(;; θανάτου). Που μπορώ να βρω την διαδικασία για να γίνει αυτή η αλλαγή, και εφόσον γίνει, μπορώ μετά να αλλάξω πάλι το όνομα στο δικό μου χωρίς να είμαι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου; Eχει αλλάξει αυτο. Μπορείς με ληξιαρχικη πράξη να αλλάξεις ονομα και στην ΕΥΔΑΠ 1
bilya Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Πως διακρίνεται η διαροή πριν το ρολόι? Μόνο από χαμηλή πίεση στο νερό ή συνήθως βλέπεις υπερχειληση σε κάνα φρεάτιο?η ΕΥΔΑΠ εχει σύστημα που ειδοποιείται άμεσα ποτε πέφτει ή αυξάνεται απότομα η πίεση στο δίκτυο. Αν μιλαμε για πολύ μικρή διαρροή βέβαια δν θα εντοπιστεί καν. 1
Diskimpex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Τα παλια τους ρολογια τα κοιτανε ; Γιατι αλλαγη ρολογιου ζητανε αρκετα χρηματα
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Τα παλια τους ρολογια τα κοιτανε ; Γιατι αλλαγη ρολογιου ζητανε αρκετα χρηματα Αντικατάσταση υδρομέτρου (μετρητή) εννοείς? 40ευρώ περίπου κοστίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα