Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο που να αρχισω, και τι να πρωτοψαξω αραγε! 

ειμαι με win10, στα καλα καθουμενα εκει που χαζευω σε κανα chrome κολαει το συμπαν, μαυριζει η οθονη και δεν κανει τιποτα! το num lock μενει αναμενο και δνε σβηνει, αρα εχει κολησει εντελως! μετα το reset ολα ρολοι, μεχρι να το ξανακανει. 

ξεκινησε πριν 3-4 μερες, και το εχει κανει 3-4 φορες. 

καμια ιδεα απο που να αρχισω να ψαχνω? υπαρχει καποιο προγραμμα logcat error να δω τιι φταιει? 

Δημοσ.

δες μέσα στον event viewer μήπως και λέει κάτι

κοίταξε τάσεις psu και θερμοκρασίες cpu και vga με ανάλογα προγράμματα όπως επίση τρέξε και κανένα test στον σκληρό 

Δημοσ.

Μάλλον σκληρός είναι ή μνήμη CPU αποκλείω καθώς πρέπει να είσαι υπερβολικά άτυχος να πάθει κάτι ο CPU συν ότι αν ήταν θερμοκρασίες θα έσβηνε στο 1 δευτερόλεπτο και όχι με κόλλημα αν ήταν GPU θα είχες artifacts πριν. Τρέξε ένα HD Sentinel και δες υγεία σκληρού και δοκίμασε να αλλάξεις SATA cable.

Δημοσ.

Αρχικά τι μοντέλο είναι;

Έχεις κάνει κάποια αλλαγή / προσθηκη σε Software ή Hardware πρόσφατα;

ΕΙναι desktop, ι7 @3,6,16gb ram ssd σκληρος,

οχι δεν εχω αλλαξει κατι σε hardware, σε software μονο τις ενημερωσεις που κανουν τα win. 

τωρα που το λες, νομιζω εκαναν κατι ενημερωσεις 6-7 μερες πριν στην  ενδοση Windows10Upgrade9252

δες μέσα στον event viewer μήπως και λέει κάτι

κοίταξε τάσεις psu και θερμοκρασίες cpu και vga με ανάλογα προγράμματα όπως επίση τρέξε και κανένα test στον σκληρό 

δεν λεει κατι, θερμοκρασιες κομπλε.

Εγκατέστησε το BlueScreenView και όταν στο ξανακάνει δες ποια αιτία το προκάλεσε

οκ θα το δοκιμασω! 

Μάλλον σκληρός είναι ή μνήμη CPU αποκλείω καθώς πρέπει να είσαι υπερβολικά άτυχος να πάθει κάτι ο CPU συν ότι αν ήταν θερμοκρασίες θα έσβηνε στο 1 δευτερόλεπτο και όχι με κόλλημα αν ήταν GPU θα είχες artifacts πριν. Τρέξε ένα HD Sentinel και δες υγεία σκληρού και δοκίμασε να αλλάξεις SATA cable.

θα τρεξω κανα  προγραμμα να τσεκαρω το σκληρο και βλεπουμε! να αρχισω να αποκλειω αιτιες! 

αν και εχω μια εντυπωση οτι πρεπει να τον π@ιζει αναβαθμιση των win.

εν το μεταξυ, εχτες μου το εκανε 2 φορες, απανωτα, σε διαστημα 2-3 λεπτων. απο χτες το απογευμα μεχρι και τωρα που μιλαμε, ολα κομπλε! ειναι ποτε θα το θυμηθει! χαχα

EDIT:  ετρεξα το sentinel - ο δισκος ειναι 100%. οποτε μαλλον η καμια ραμ, η τα windows! Θα τσεκαρω το BlueScreenView  να δω μην βγαλει κατι!

Δημοσ.

memtest απο usb stick να δεις αν οι μνημες σου ειναι οκ,

βγαλες οτι usb συσκευη εχεις γιατι μπορει να σου πειραζει τα ρευματα

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει καρτα γραφικων, μπορει μνημη, μπορει κατι να χανει το τροφοδοτικο, μπορει και μητρικη στην τελικη...

Απλα κανε οσα σου εχουν πει τα παιδια μεχρι τωρα και βλεπουμε..

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις ένα γενικό benchmark έστω και το windows experience να τα ζορίσεις λίγο όλα να δεις αν θα σου σβήσει όταν δοκιμάζει κάτι συγκεκριμένο (προς τα κει κλείνω) αν ήταν driver νομίζω θα έκανε restart ή θα' τρωγες BSOD δεν θα' σβηνε.

Δημοσ.

​Μάλλον αφού ο HDD είναι εντάξει μάλλον το PSU δεν αρκεί "δεν βαστά" αν ήταν μητρική θα έτρωγες και bsods και θα άκουγες beeps στην εκκίνηση, δε θα έπαιρνε μπρος με την μια.

Δημοσ.

​Μάλλον αφού ο HDD είναι εντάξει μάλλον το PSU δεν αρκεί "δεν βαστά" αν ήταν μητρική θα έτρωγες και bsods και θα άκουγες beeps στην εκκίνηση, δε θα έπαιρνε μπρος με την μια.

Το τροφοδοτικο μου ειναι 600αρι, και τρεχει με αυτο το setup κοντα στα 3 χρονια! επισης, αν δεν αντεχε το pcu, θα μου εκλεινε οταν ζοριζοταν η γραφικων ή ο επεξεργαστης δηλαδη σε παιχνιδια η καμια βαρια εργασια! (τοτε δεν ειναι που τραβαει περισσοτερη ενεργεια?) εμενα μου το κανει συνηθως οταν δεν ζοριζεται το Pc! αυτο ειναι το περιεργο!

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο μου ειναι 600αρι, και τρεχει με αυτο το setup κοντα στα 3 χρονια! επισης, αν δεν αντεχε το pcu, θα μου εκλεινε οταν ζοριζοταν η γραφικων ή ο επεξεργαστης δηλαδη σε παιχνιδια η καμια βαρια εργασια! (τοτε δεν ειναι που τραβαει περισσοτερη ενεργεια?) εμενα μου το κανει συνηθως οταν δεν ζοριζεται το Pc! αυτο ειναι το περιεργο!

Sorry δεν ήμουν σαφής, ήθελα να γράψω κι άλλα άλλα έπρεπε να κάνω κάτι και το παραμέλησα, το PSU μπορεί να μην έχει πρόβλημα αλλά οι τάσεις του σπιτιού η όχι τόσο γενικευμένα της πρίζας σου τότε και να επηρεάζεται ετσι με αυξομοιώσεις.

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω τι μπορει να φταει/εφταιγε.. δεν το εχει ξανακανει! απ τη στιγμη που εγραψα το ποστ ουτε μια φορα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...