MEGADRAGSTER 288 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σας! Δεν ξερω αν μπηκα σε σωστο φορουμ αλλα τεσπα! Ειμαι καινουριος εδω! Λοιπον. Εχω το ταμπλετ F&U ETB9643 επεξεργαστης QuadCore 1.4GHz, 1GB μνημη+5GB εσωτερικη μνημη, ή 8 ή 9 ιντσων, 1GB RAM, Android εκδοση 4.4.4 KitKat, (το εχω root για το λογω οτι μου εσπασε η οθονη αφης, και κατεβασα ενα προγραμα που χρησιμευει σαν ποντικι που λειτουργει μονο σε συσκευες που εχουν root οποτε τι να κανω...), φοραει θηκη-πληκτρολογιο με microUSB, τα προγραματα που ειχε ηταν τα εξης: Adblocker Browser, YouTube, Gmail, VideoEditor+(βοηθητικη εφαρμογη για επεξεργασια βιντεο), Αυτοματη Εκκαθαριση, Επιστημονικη Αριθμομηχανη, Unit Converter Pro Plus, Play Store(που μου φευγει κατα την επανεκκινηση, οποτε πρεπει να την κατεβαζω συνεχως σε apk), speaker booster, Touch Pointer(root), KingRoot. Αυτα και τα προγραμματα του συστηματος. Eχω το εξης προβλημα. Προχτες εκανα επεξεργασια βιντεο, και σκεφτηκα να κατεβασω ενα βοηθητικο προγραμμα που σας αναφερω παραπανω, για επεξεργασια βιντεο. Οταν ανοιξα την καινουρια βοηθητικη αυτη εφαρμογη, αρχισα να επειλεγω φωτογραφιες για να τις κανω βιντεο. Οταν τελειωσα, την ετρεξα. Αμεσως το ταμπλετ εκανε επανεκινηση. Αποφασισα να ξανατρεξω το προγραμμα επειδη νομιζα οτι ηταν λαθος συστηματος, αλλα τοτε ηταν οριστικο. Οταν ξαναεκανε επανεκκινηση, εδειχνε μονο την μαρκα του ταμπλετ, και μεχρι εκει. Πιο μπροστα δεν παει. Reset το εκανα, δεν δουλευει, format το εκανα, αλλα τιποτα, τα πληκτρα power+volume up, δοκιμασα και αυτα αλλα και παλι τιποτα. Πιστευω οτι το συστημα τα πειρε στον αερα. Υπαρχει καμια λυση, ή το ταμπλετ βλεπει καδο ανακυκλωσης? (Στον ειδικο δεν πηγε, παρολο που η εγγυηση του εφυγε πριν χρονια). Χρειαζομαι μια γνωμη πριν καν το παω στον ειδικο. Μηπως θα ξερετε κατι παραπανω. Μηπως εχει συμβει σε καποιον, δεν το ξερω. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2017 από MEGADRAGSTER 288
MEGADRAGSTER 288 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δεν το δοκιμασα. Αλλα τι μ' αυτο? Ετσι οπως ειναι αυτη η στιγμη... Οχι. Ανακυκλωση θα παει, ειτε για ειδικο.
saruman123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Αν το αναγνωρίζει ισως μπορείς με το ADB να κάνεις κάτι ...
life is music Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας! Δεν ξερω αν μπηκα σε σωστο φορουμ αλλα τεσπα! Ειμαι καινουριος εδω! Λοιπον. Εχω το ταμπλετ F&U ETB9643 επεξεργαστης QuadCore 1.4GHz, 1GB μνημη+5GB εσωτερικη μνημη, ή 8 ή 9 ιντσων, 1GB RAM, Android εκδοση 4.4.4 KitKat, (το εχω root για το λογω οτι μου εσπασε η οθονη αφης, και κατεβασα ενα προγραμα που χρησιμευει σαν ποντικι που λειτουργει μονο σε συσκευες που εχουν root οποτε τι να κανω...), φοραει θηκη-πληκτρολογιο με microUSB, τα προγραματα που ειχε ηταν τα εξης: Adblocker Browser, YouTube, Gmail, VideoEditor+(βοηθητικη εφαρμογη για επεξεργασια βιντεο), Αυτοματη Εκκαθαριση, Επιστημονικη Αριθμομηχανη, Unit Converter Pro Plus, Play Store(που μου φευγει κατα την επανεκκινηση, οποτε πρεπει να την κατεβαζω συνεχως σε apk), speaker booster, Touch Pointer(root), KingRoot. Αυτα και τα προγραμματα του συστηματος. Eχω το εξης προβλημα. Προχτες εκανα επεξεργασια βιντεο, και σκεφτηκα να κατεβασω ενα βοηθητικο προγραμμα που σας αναφερω παραπανω, για επεξεργασια βιντεο. Οταν ανοιξα την καινουρια βοηθητικη αυτη εφαρμογη, αρχισα να επειλεγω φωτογραφιες για να τις κανω βιντεο. Οταν τελειωσα, την ετρεξα. Αμεσως το ταμπλετ εκανε επανεκινηση. Αποφασισα να ξανατρεξω το προγραμμα επειδη νομιζα οτι ηταν λαθος συστηματος, αλλα τοτε ηταν οριστικο. Οταν ξαναεκανε επανεκκινηση, εδειχνε μονο την μαρκα του ταμπλετ, και μεχρι εκει. Πιο μπροστα δεν παει. Reset το εκανα, δεν δουλευει, format το εκανα, αλλα τιποτα, τα πληκτρα power+volume up, δοκιμασα και αυτα αλλα και παλι τιποτα. Πιστευω οτι το συστημα τα πειρε στον αερα. Υπαρχει καμια λυση, ή το ταμπλετ βλεπει καδο ανακυκλωσης? (Στον ειδικο δεν πηγε, παρολο που η εγγυηση του εφυγε πριν χρονια). Χρειαζομαι μια γνωμη πριν καν το παω στον ειδικο. Μηπως θα ξερετε κατι παραπανω. Μηπως εχει συμβει σε καποιον, δεν το ξερω. oθονη ειναι το προβλημα στο λεω γτ ειχα ενα αλκατελ με το που το ανοιγα πηγαινε στο λογοτυπο και μεχρι εκει και τελικα ηταν η οθονη ....τυχερός ειμουν γτ ειχα εγγυηση και μ την αλλαξαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα