Προς το περιεχόμενο

Νέος οδηγός

Ραφαηλ123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε οποιοδήποτε καταλήξεις , εάν μπορείς να το πάς σε αντιπροσωπεία για 1 ολοκληρωμένο έλεγχο ή σε κάποιο συνεργείο εμπιστοσύνης που έχεις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε οποιοδήποτε καταλήξεις , εάν μπορείς να το πάς σε αντιπροσωπεία για 1 ολοκληρωμένο έλεγχο ή σε κάποιο συνεργείο εμπιστοσύνης που έχεις.

Θα εκανα το δευτερο....

Με 4300 μπορει να βρει πιο νεοοτερο Yaris νομιζω αν και δεν είναι κακο κι αυτό αν εχει πραγματικα χιλιόμετρα.Αν είναι ελληνικο και εχει βιβλιο service χωρις να είναι απολυτο είναι μια εξασφαληση οσο γινεται.

καλα εννοειται, απλα του εδειξα ενα παρομοιας ηλικιας με τον γάτο , θελοντας να πω αν ειναι να παρεις το ατος παρε γιαρις , εννοειται οτι μπορει να βρει πιο νεο ! Καλα με τα σερβις μπουκ εχω ακουσει οτι λαδωνουνε και συμπληρωνονται εκ των υστερων .

Παρολα αυτα υπαρχουν κι ανθρωποι που κανουν τα σερβις στην αντιπροσωπεια οσο εχουν την εγγυηση και μετα πανε σε συνεργεια της γειτονιας για τα απλά πχ ελεγχος αμαξιου αλλαγη λαδια και λοιπων αναλωσιμων...Οποτε το σερβις μπουκ μενει κενο απο ενα σημειο και επειτα :P

• Like 1

καλα εννοειται, απλα του εδειξα ενα παρομοιας ηλικιας με τον γάτο , θελοντας να πω αν ειναι να παρεις το ατος παρε γιαρις , εννοειται οτι μπορει να βρει πιο νεο ! Καλα με τα σερβις μπουκ εχω ακουσει οτι λαδωνουνε και συμπληρωνονται εκ των υστερων .

Παρολα αυτα υπαρχουν κι ανθρωποι που κανουν τα σερβις στην αντιπροσωπεια οσο εχουν την εγγυηση και μετα πανε σε συνεργεια της γειτονιας για τα απλά πχ ελεγχος αμαξιου αλλαγη λαδια και λοιπων αναλωσιμων...Οποτε το σερβις μπουκ μενει κενο απο ενα σημειο και επειτα :P

Εμενα μου δινει δικο του βιβλιο που γραφει καθε φορα τι εγινε. Για δικη  μου πληροφοριση και καθε καλοπιστου .

• Like 1

Οσο ισχυει η εγγυηση και παλι τα απλα πραγματα χρειαζεται να γινουν. Μετα οταν θα ληξη η εγγυηση αρχιζει να χαλαει το ενα να φθειρεται το αλλο.

• Like 1

Σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο για να μου προτείνεται αλλά έχω καταλήξει σε ένα Nissan micra 2014 μοντέλο

Μια χαρα αμαξι !!!!

Αμάξι 3ετίας με 88κ χιλιόμετρα ;;;

Καλη αναλογια ειναι ...αν τα εχει κανει και σε ταξιδια μια χαρα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...