meletis_m Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Σε οποιοδήποτε καταλήξεις , εάν μπορείς να το πάς σε αντιπροσωπεία για 1 ολοκληρωμένο έλεγχο ή σε κάποιο συνεργείο εμπιστοσύνης που έχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Σε οποιοδήποτε καταλήξεις , εάν μπορείς να το πάς σε αντιπροσωπεία για 1 ολοκληρωμένο έλεγχο ή σε κάποιο συνεργείο εμπιστοσύνης που έχεις. Θα εκανα το δευτερο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Με 4300 μπορει να βρει πιο νεοοτερο Yaris νομιζω αν και δεν είναι κακο κι αυτό αν εχει πραγματικα χιλιόμετρα.Αν είναι ελληνικο και εχει βιβλιο service χωρις να είναι απολυτο είναι μια εξασφαληση οσο γινεται. καλα εννοειται, απλα του εδειξα ενα παρομοιας ηλικιας με τον γάτο , θελοντας να πω αν ειναι να παρεις το ατος παρε γιαρις , εννοειται οτι μπορει να βρει πιο νεο ! Καλα με τα σερβις μπουκ εχω ακουσει οτι λαδωνουνε και συμπληρωνονται εκ των υστερων . Παρολα αυτα υπαρχουν κι ανθρωποι που κανουν τα σερβις στην αντιπροσωπεια οσο εχουν την εγγυηση και μετα πανε σε συνεργεια της γειτονιας για τα απλά πχ ελεγχος αμαξιου αλλαγη λαδια και λοιπων αναλωσιμων...Οποτε το σερβις μπουκ μενει κενο απο ενα σημειο και επειτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 καλα εννοειται, απλα του εδειξα ενα παρομοιας ηλικιας με τον γάτο , θελοντας να πω αν ειναι να παρεις το ατος παρε γιαρις , εννοειται οτι μπορει να βρει πιο νεο ! Καλα με τα σερβις μπουκ εχω ακουσει οτι λαδωνουνε και συμπληρωνονται εκ των υστερων . Παρολα αυτα υπαρχουν κι ανθρωποι που κανουν τα σερβις στην αντιπροσωπεια οσο εχουν την εγγυηση και μετα πανε σε συνεργεια της γειτονιας για τα απλά πχ ελεγχος αμαξιου αλλαγη λαδια και λοιπων αναλωσιμων...Οποτε το σερβις μπουκ μενει κενο απο ενα σημειο και επειτα Εμενα μου δινει δικο του βιβλιο που γραφει καθε φορα τι εγινε. Για δικη μου πληροφοριση και καθε καλοπιστου . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Παρολα αυτα υπαρχουν κι ανθρωποι που κανουν τα σερβις στην αντιπροσωπεια οσο εχουν την εγγυηση και μετα πανε σε συνεργεια της γειτονιας για τα απλά πχ ελεγχος αμαξιου αλλαγη λαδια και λοιπων αναλωσιμων...Οποτε το σερβις μπουκ μενει κενο απο ενα σημειο και επειτα Οσο ισχυει η εγγυηση και παλι τα απλα πραγματα χρειαζεται να γινουν. Μετα οταν θα ληξη η εγγυηση αρχιζει να χαλαει το ενα να φθειρεται το αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ραφαηλ123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο για να μου προτείνεται αλλά έχω καταλήξει σε ένα Nissan micra 2014 μοντέλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο για να μου προτείνεται αλλά έχω καταλήξει σε ένα Nissan micra 2014 μοντέλο Μια χαρα αμαξι !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 σε τι τιμη το βρηκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Και ενα παλιο polo ειναι καλη επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ραφαηλ123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 6500 το Nissan 88 χιλιάδες χιλιόμετρα ελεγμένο από δικό μας μηχανικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Αμάξι 3ετίας με 88κ χιλιόμετρα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Αμάξι 3ετίας με 88κ χιλιόμετρα ;;; Καλη αναλογια ειναι ...αν τα εχει κανει και σε ταξιδια μια χαρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Αμάξι 3ετίας με 88κ χιλιόμετρα ;;; εκει παιζει το συγκεκριμένο μοντέλο στο car που εψαξα, 6500 το πηρες πολυ καλα 7000 το φθηνότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ραφαηλ123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ναι ήταν ευκαιρία σας ευχαριστώ και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα