Προς το περιεχόμενο

Νέος οδηγός

Ραφαηλ123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρεούλα..είμαι ένας καινούριος οδηγός μόλις πήρα το δίπλωμα μου είμαι 20 ετών και ψάχνω ακόμα το πρώτο μου αμάξι θα ήθελα κάτι μικρό και οικονομικό σκέφτομαι για ένα Suzuki Swift 2007 μοντέλο τι λέτε;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρα αμαξι...Κοιτα και για Yaris αλλα 1300αρι και οχι 1000αρι

Προσωπικα θα σου προτεινα με αυτοματο κιβωτιο αν δεν τα πας πολυ καλα με τις ταχυτητες...Μεγαλη ευκολια και βοηθαει ειδικα στην αρχη να εχεις πιο πολυ το μυαλο σου στον δρομο .

• Like 1

Μην περιμενεις καταναλωση κατω απο 7-8 λιτρα ανα 100 χλμ...

Η ιδιας ηλικιας με σενα κορη μου εχει ενα αυτοματο CI του 2011 (κινητηρας toyota) 1000αρακι και της καιει 5,5-6 λιτρα ανα 100 χλμ.

Μια χαρά και το c1

Να ξερεις οτι το C1 ,το peugeot 107 και το Aygo ειναι ιδια αμαξια με κινητηρα toyota . Αξιοπιστια !!!

Τα 1000αρακια εκει στα 6 λιτρα θα σου καινε.

Όχι αυτόματο κιβώτιο για πρώτο όμως κατά τη γνώμη μου, γιατί μπορεί να «ξεμάθει» όσα έχει μάθει με μηχανικό (που είναι λίγα λογικά) και να του χρειαστούν κάποια στιγμή, π.χ. σε κάποια δουλειά ή σε μια ανάγκη.

• Like 2

Μια χαρά είναι για την πόλη που θέλω εγώ δεν σκέφτομαι να βγαίνω προς τα έξω ???? ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

Φυσικά και δεν θα πάρω αυτόματο για πρώτο αμάξι θα το κρατήσω κανα χρόνο και μετά όλα αυτόματα γιατί δεν συμπαθώ και της ταχύτητες χαχα

• Like 1

Μέχρι ποσα χρήματα διαθέτεις ; Κοίταξε και για το Yaris χρονολογίας 2000-2005 είναι αξιόπιστο αυτόκινητο βγαίνει και σε 1300cc

Δεν αντιλεγω αλλα αν μπορει να παρει πιο καινουργιο ακομα καλυτερα . Τα  17 χρονια δεν παυουν να ειναι 17 !

Έχω στην διάθεση μου για αυτοκίνητο μέχρι 5.000 (συνολικά δηλαδή μεταβίβαση μαζεματακια αν θέλει)

https://www.car.gr/10476134-hyundai-atos-prime

Θα με ενδιέφερε και κάτι τέτοιο και να κάνω κάβα τα υπόλοιπα χρήματα αλλά δεν έχω ακούσει γνώμες για αυτό

καλος ο γατος , βεβαια το πιο παλιο με τα μεγαλα φαναρια που ειχα οδηγησει μου φαινοτανε σα να οδηγω βαρκα αλλα δεν ηταν δικο μου αμαξι.

παρολα αυτα κτι τετοιο οπως λεει κ ο Γιαννης ?

https://www.car.gr/11174940-toyota-yaris

τωρα οσο για τα χλμ ειναι σε ποσο λαμογιο εμπορα θα πεσεις , ειναι λιγο ή πολυ λαμογιο ? να μου πεις ο ιδιωτης δεν ειναι ; ισως , ομως με λιγοτερες πιθανοτητες !

επισης επειδη κι εγω ημουν καποτε νεος οδηγος (κι οχι πολυ πολυ παλια :P :P ) σε συμβουλευω να παρεις κατι να το κρατησεις 3 χρονια πανω κατω, μην παρεις κατι με προοπτικη να το «πεταξεις» σε ενα χρονο !

• Like 1

καλος ο γατος , βεβαια το πιο παλιο με τα μεγαλα φαναρια που ειχα οδηγησει μου φαινοτανε σα να οδηγω βαρκα αλλα δεν ηταν δικο μου αμαξι.

παρολα αυτα κτι τετοιο οπως λεει κ ο Γιαννης ?

https://www.car.gr/11174940-toyota-yaris

τωρα οσο για τα χλμ ειναι σε ποσο λαμογιο εμπορα θα πεσεις , ειναι λιγο ή πολυ λαμογιο ? να μου πεις ο ιδιωτης δεν ειναι ; ισως , ομως με λιγοτερες πιθανοτητες !

επισης επειδη κι εγω ημουν καποτε νεος οδηγος (κι οχι πολυ πολυ παλια :P :P ) σε συμβουλευω να παρεις κατι να το κρατησεις 3 χρονια πανω κατω, μην παρεις κατι με προοπτικη να το «πεταξεις» σε ενα χρονο !

Με 4300 μπορει να βρει πιο νεοοτερο Yaris νομιζω αν και δεν είναι κακο κι αυτό αν εχει πραγματικα χιλιόμετρα.Αν είναι ελληνικο και εχει βιβλιο service χωρις να είναι απολυτο είναι μια εξασφαληση οσο γινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...