Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Θα μπω απεθειας στο θεμα να μην σας κουρασω. Ενας γνωστος μου μετα απο υποδειξη που του ειχα κανει περι αγορας λαπτοπ αντιμετωπιζει ενα προβλημα στην μπαταρια του λαπτοπ (lenovo btw). To laptop ειναι ακομα εντος εγγυησης θεωρητικα (περιπου ενα χρονο πριν το αγορασε). Το θεμα ειναι οτι του λενε στο eshop οτι η μπαταρια εχει Ξεχωριστη εγγυηση 6 μηνων και οτι δεν μπορουν να του καλυψουν το προβλημα. Τον περιμενω να ερθει να παμε παρεα σε ενα eshop να δω τι οντως θα ακουσουν τα αυτια μου παλι περι αυτου. Δυο ερωτησεις εχω:

1. Δεν καλυπτεται το λαπτοπ σαν συνολο με την 2ετη εγγυηση της ΕΕ?

2. Αν αυτοι εχουν σκαρφιστει κατι τετοιο, κατα ποσο ειναι/δεν ειναι νομιμο αυτο?

Ρωταω καθως οταν θα παω, θα αναφερθω στις εγγυησεις απο ΕΕ, και μετα ελπιζω να μην χρειαστει να ανακατευτουμε με ΙΝΚΑ και συνηγορο του καταναλωτη.

Δημοσ.

Η μπαταρια ναι,εχω την αισθηση πως εχει 6 μηνες μιας και θεωρειται αναλωσιμο.

Τωρα με τη νομοθεσια δε ξερω τι γινεται και αν αναφερεται κατι.

• Like 4
Δημοσ.

6 μηνες εχει η μπαταρια και καμια σχεση δεν εχει το E shop αλλα ειναι αποκλειστικα θεμα της λενοβο που δεν το καλύπτει

Δημοσ.

Βλεπω οτι γραφει το παρακατω

Aρα αν ειναι λιγο πριν τον χρονο πρεπει να τον καλυψουν

Warranty Period for all Lenovo batteries, stylus, and digitizer pens are limited to 12 months unless otherwise specified. This means that Lenovo will provide warranty service without charge for batteries, stylus, and digitizer pens during the 12 months of the warranty period.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...