Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, οι πιο κοινες εφαρμογες για iOS οπως πχ viber/facebook/whatsapp για παραδειγμα, λειτουργουν σε iOS 6.1.6 σε iPhone 3GS? Ρωταω επειδη πχ ξερω οτι το viber θελει iOS 7 το λιγοτερο.

πρεπει μηπως να ειναι jailbreak το κινητο?Ευχαριστω

Δημοσ.

blast from the past

γιατί να έχεις ακόμα 3gs ?

μπορεί με jailbreak και ευρεση παλαιοτερων εκδόσεων των εφαρμογών να κάνεις τη δουλειά σου, όμως μπορεί και να μη σου επιτρέψουν οι εφαρμογές τη σύνδεση σε αυτές

Δημοσ.

μην μπεις κάν στον κόπο. Πολύ φασαρία και πολύ αμφιβολα αποτελέσματα. Το λιγότερο ειναι οτι οι εφαρμογές θα σου ρίχνουν ακυρο ή αν κάποια συνδεθεί να μη δουλευει σωστα

• Like 1
Δημοσ.

blast from the past

γιατί να έχεις ακόμα 3gs ?

μπορεί με jailbreak και ευρεση παλαιοτερων εκδόσεων των εφαρμογών να κάνεις τη δουλειά σου, όμως μπορεί και να μη σου επιτρέψουν οι εφαρμογές τη σύνδεση σε αυτές

το ειχα καιρο και προσφατα αποφασισα να το επισκευασω(αλλαγη μπαταριας)και γιατι να καθεται!μπαινω στο itunes και απο εκει δε μπορω να βρω το app store για να κατεβασω καποια εφατμογη,game κλπ(κ με το 3gs αλλα και με το 6s plus)μηπως το καταργησανε ή κανω κατι λαθος;

μην μπεις κάν στον κόπο. Πολύ φασαρία και πολύ αμφιβολα αποτελέσματα. Το λιγότερο ειναι οτι οι εφαρμογές θα σου ρίχνουν ακυρο ή αν κάποια συνδεθεί να μη δουλευει σωστα

δλδ απλα και μονο ως απλο τηλεφωνο ε;ουτε κανα viber τπτ;

Δημοσ.

δλδ απλα και μονο ως απλο τηλεφωνο ε;ουτε κανα viber τπτ;

Τηλέφωνο, μηνύματα, browser (σε όσα sites γινεται), αντε και κανενα παιχνιδάκι που σου εχει μείνει απο παλια.

Δημοσ.

το ειχα καιρο και προσφατα αποφασισα να το επισκευασω(αλλαγη μπαταριας)και γιατι να καθεται!μπαινω στο itunes και απο εκει δε μπορω να βρω το app store για να κατεβασω καποια εφατμογη,game κλπ(κ με το 3gs αλλα και με το 6s plus)μηπως το καταργησανε ή κανω κατι λαθος;

ξερει να μου απαντησει καποιος πανω σε αυτο;

Δημοσ.

Ξέθαψα ένα 3GS που είχα παλιότερα και το χρησιμοποιώ πλέον για 2ο iphone εδώ και 2 χρόνια, δουλεύει μια χαρά το Viber, FB, και συγχρονίζουν iMessage, Photos, Notes, κλπ με το iCloud που έχω και στις υπόλοιπες συσκευές μου. Προχώρα άφοβα.

• Like 2
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδη με ενδιαφερεί και εμενα (πηρα ενα 3gs για εφεδρικό και λογικα σήμερα θα το φτιάξω καθως ειχε κολλημενη σιμ μεσα), αν το συνδεσω στο itunes Μου με τις εφαρμογες απο το 7αρι θα περασει καποιες απο αυτές; γιατι απο ότι καταλαβα δε μπορεί να κατεβάσει καμία καθως όλες είναι διαθέσιμες για ios 8 Και πάνω στο appstore

Δημοσ.

Η μοναδική λύση είναι αν είσαι κάτοχος παλιού Apple ID να μπορείς να κατεβάσεις τις εφαρμογές στην έκδοση που μπορεί να σηκώσει το iOS του τηλεφώνου διαφορετικά με καινούργιο Apple ID δεν μπορείς να κανείς τίποτα. Και δεύτερη λύση είναι το jailbreak και μέσω cydia τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

δουλεψε ο ως ανω τρόπος, τις κατεβασα οποιες ήθελα στο 7αρι με το account Μου, συνδεθηκα στο  3gs με τον ιδιο λογαριασμό (αφου μου εβγαλε το λαδι και επρεπε να απενεργοποιησω το 2-step verification) και μπηκα και τις κατεβασα απο εκει (τις παλαιοτερες εκδοσεις τους) και εκανα τη δουλεια μου μια χαρα...

Παντως παει ανέλπιστα καλα για την ηλικία του, θα το συγκρινα με android των 80-100€ σημερα σε ταχυτητα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...