Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας εχω αγορασει μια μητρικη την H110M-K για light gaming (forza horizon 3 medium set μπορει και high ) εχω Gpu:gigabyte geforce gtx 1050 ti και θα ηθελα να μου πειτε ποιον cpu να παρω? (max 170€) εχω στο νου μου τον i3 7100 αλλά

Τωρα βγηκε και ο i3 8ης γενιας με 4 πυρηνες σε χαμηλη τιμη και ΔΕΝ ΞΕΡΩ εαν μπορει η μητρικη μου με ενα bios update να τον υποστηριξει?

Δημοσ.

Δε τον υποστηριζει η μητρικη σου.

Πουλα τη μητρικη και παρε σετακι ryzen.Σε αυτα τα λεφτα ειναι η καλυτερη επιλογη.

Λαθος σου να παρεις μητρικη χωρις να εχεις κανονισει τα παντα,ποσο μαλλον μια παλαιοτερης γενιας κιολας.

• Like 5
Δημοσ.

Ευχαριστω για την ανταποκριση .Βασικα εχω κανει μια λιστα με τι θα παρω αλλα με προβληματισε ο i3 7100 επειδη ειναι 2πυρηνος και πολλα παιχνιδια ζητανε 4 (μου εχουν πει και εψαξα οτι ο i3 7100 σε αυτην τη μητρικη με ενα bios update λειτουργει κανονικα αλλα προσπαθω να βρω καλη λυση στα 110 με 170€ με 4 πυρηνες για να μπορει να παιξει τα περισσοτερα παιχνιδια )εσυ τι προτεινεις ? Το εψαξα και για ryzen αλλα σε single core δεν ειναι τοσο καλος

Εσυ τι μου προτεινεις για ryzen?

Δημοσ.

Ευχαριστω για την ανταποκριση .Βασικα εχω κανει μια λιστα με τι θα παρω αλλα με προβληματισε ο i3 7100 επειδη ειναι 2πυρηνος και πολλα παιχνιδια ζητανε 4 (μου εχουν πει και εψαξα οτι ο i3 7100 σε αυτην τη μητρικη με ενα bios update λειτουργει κανονικα αλλα προσπαθω να βρω καλη λυση στα 110 με 170€ με 4 πυρηνες για να μπορει να παιξει τα περισσοτερα παιχνιδια )εσυ τι προτεινεις ? Το εψαξα και για ryzen αλλα σε single core δεν ειναι τοσο καλος

Αν απλά δεν θες να πουλήσεις τη μητρική ψάξε για κάποιον μεταχειρισμένο i5 6500,6600 όποιον βρεις φθηνότερα, με 130€ είναι καλό deal. Αν δεν έχει τελευταίο bios η μητρική δεν θα μπορείς να βάλεις κανένα 7ΧΧΧ οπότε μην το ρισκάρεις. Ραμ έχεις; 

edit: Απ ότι βλέπω υπάρχει αγγελία με 100€ i5 6500.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σου απαντήσω και εδώ. 

AMD R5 1600  

https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600.html

ASROCK AB350M 

https://www.skroutz.gr/s/11553375/Asrock-AB350M.html

Θα έχεις 6-πυρήνες με 12- threads, περίπου σε ισχύ όσο ο I7 6800K της Intel.

Θα έχεις όλα τα νέα πρότυπα USB 3.1 G1/G2  και θα έχεις και NVME  υποστήριξη.

Θα μπορείς να κλοκάρεις.

Και θα μπορείς να αναβαθμίσεις σε νέα γενιά επεξεργαστών.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 3
Δημοσ.

Συγγνώμη, αλλά έχεις ποστάρει το ίδιο μήνυμα copy/paste παντού. Καλύτερη ανταπόκριση θα είχες αν υο έβαζες καινούργιο θέμα και τέλος. Αισθάνομαι dejavu διαβάζοντας το σε όλα τα νήματα.

Για την περίπτωση σου, συμφωνώ πως ένας μεταχειρισμένος i5 7xxx είναι η καλύτερη επιλογή, και σου μένει και το motherboard

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω. Πρωτη φορα που γραφω σε forum και δεν ηξερα ποση ανταποκριση θα ειχα σορυ.Μεταχειρισμενο ειναι καλη λυση αλλα θα μπορεσει να αποδωσει σωστα στο συστημα ειναι ρισκο.εσυ που βρηκες αυτην την αγγελια (λινκ)?(επεισης τωρα που βγηκε στην αγορα ο i3 8ης γενιας με 120-130€ 4 πυρηνες στα 3.40Mhz και επαθα πλακα καλο θα ηταν αν μπορουσα να επερνα αυτον αλλα οι μητρικες του ειναι πανακριβες 100-150€)

Δημοσ.

Ευχαριστω. Πρωτη φορα που γραφω σε forum και δεν ηξερα ποση ανταποκριση θα ειχα σορυ.Μεταχειρισμενο ειναι καλη λυση αλλα θα μπορεσει να αποδωσει σωστα στο συστημα ειναι ρισκο.εσυ που βρηκες αυτην την αγγελια (λινκ)?(επεισης τωρα που βγηκε στην αγορα ο i3 8ης γενιας με 120-130€ 4 πυρηνες στα 3.40Mhz και επαθα πλακα καλο θα ηταν αν μπορουσα να επερνα αυτον αλλα οι μητρικες του ειναι πανακριβες 100-150€)

Εχεις αυτή την μητρική

https://www.skroutz.gr/s/8050797/Asus-H110M-K.html

η οποία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Entry level μητρική χωρίς αρκετά από τα νέα πρότυπα.

Η δική μου λογική λέει πως την πουλάς και πας σε νέα πλατφόρμα με προοπτική αναβάθμισης, αφού η πλατφόρμα αυτή είναι νεκρή.

Σε ότι επεξεργαστή πάντως και να πας με την GTX1050 TI δεν υπάρχει κανένα θέμα. Όλοι την τερματίζουν.

Ο καλύτερος επεξεργαστής στην αγορά αυτή την στιγμή είναι ο 1600 .

Ξεφεύγεις τελείως από τα 4core και πας σε 6core με SMT (12 νήματα) .

Μπαίνει σε μητρικές από 50€ , δίνοντας NVME υποστήριξη, Usb 3.1 g1/g2 υποστήριξη NATIVE.

Έχει μαμά ψύκτρα πολύ καλή και κλοκάρει με αυτή στα 3,8Ghz  σε AB350 chipset. 

και στην μητρική θα μπορείς να βάλεις ότι επεξεργαστή κυκλοφορήσει έως το 2020 ... 

Δημοσ.

Ευχαριστω. Να σου πω την αληθεια το σκευτομαι για ΑΜD επειδη ειναι πολυ καλη σε σχεση αποδωσης τιμης .Επειδη θελω το pc να λειτουργει σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα αναλογα με το μπατζετ θα παρω:

1.μπατζετ 200€ θα παρω ή τον i5 6500 μεταχειρισμενο ή i3 6100 -7100 και ραμ hyper X fury 8gb ddr4 2400mhz

2μπατζετ 300€ ραμ 60€ μητρικη 50€ και cpu ryzen 5 1600 200€

Δημοσ.

Αφού το budget είναι στα 300€ και όχι περισσότερα, γιατί όχι στον r5 1400; 4 πυρήνες/8 νήματα...

Με την 1050ti θα είναι πολύ καλός συνδιασμός.

Από quickshop.gr, βρίσκεται στην Αττική. Θα περιμένεις 1-2 εβδομάδες αφού παραγγείλεις, αλλά έιναι πολύ καλές οι τιμές.

Μητρική : http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=97C4D520-5F62-4A80-A416-0B886D7ACC8B

Cpu : http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=25FC31B3-F94A-453B-ACD4-F990235E3FFF

Ram : http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=98259A3F-153A-4BE6-8160-954FE6E2E577

Σύνολο : 303€

• Like 1
Δημοσ.

Μονο ryzen στα λεφτα αυτα.

Ειδικα στη κατηγορια που κοιτας παιρνεις 1600 με κλειστα ματια.Δε πιανουν μια οι 7100/6500 μπροστα του.

Και εφοσον δεν κανεις oc(που με τετοια μητρικη και κλειδωμενο επεξεργαστη δε μπορεις ετσι και αλλιως) το ipc ειναι το ιδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...