Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Πέθανε ο πεθερός μου τον Αύγουστο, και είχε στο όνομα του μια σύνδεση vodafone double play 300 σε εξοχικό, και 2 κινητά Vodafone. Πήγαμε λοιπόν και κάναμε διακοπή των κινητών με την ληξιαρχική πράξη θανάτου, χωρίς τέλος διακοπής, καθώς είναι λόγο θανάτου. Είμασταν όμως αναποφάσιστοι για το σταθερό.

Τελικά αποφασίσαμε να το διακόψουμε και το σταθερό καθώς είναι σε εξοχικό που πάμε μόνο λίγες ημέρες Χριστούγεννα και 1 μήνα καλοκαίρι, με την ελπίδα πως θα μας καλύψει το mobile internet (χωρίς youtube και video κλήσεις, μόνο browsing και mail λόγο δουλειάς, ελπίζω να μας καλύψει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ως τώρα).

Στο κατάστημα λοιπόν που πήγαμε για διακοπή του σταθερού, επικοινωνησαν με την vodafone που τους είπε πως σε περίπτωση διακοπής θα πληρώσουμε κανονικά το τέλος διακοπής πριν την λήξη συμβολαίου, που είναι 120€. Εξηγήσαμε στον υπάλληλο ότι είναι λόγο ανωτέρας βίας (θανάτου), άλλα επέμενε με το σκεπτικό ότι δεν του έχει ξανατυχει τέτοια περίπτωση και πως το μόνο που γνωρίζει είναι πως πρέπει να πληρωθεί προσριμο. Δεν προχωρήσαμε σε διακοπή και θα ξαναπάμε αύριο.

Μετά επικοινώνησα ο ίδιος τηλεφωνικά με vodafone, και μου είπαν πως ότι χρέωση υπάρχει πάει στον πεθερό μου και στο αφμ του, που όμως έχει πεθάνει. Επομένως δεν πληρώνουμε τίποτα που πιθανώς έρθει στο δικό του όνομα. Με λίγα λόγια, δεν μπορούν να ζητήσουν λεφτά από τον πεθαμένο... Μάλιστα, είπαν ότι ούτε τους λογαριασμούς που έχουν έρθει ήδη δεν χρειάζεται να πληρώσουμε αφού δεν είναι στο δικό μας όνομα, και επομένως δεν μας αφορούν.

Επίσης, στο site της vodafone αναφέρει στους όρους χρήσης υπηρεσιών (Γενικοί όροι παροχής ηλεκτρονικών κινητών υπηρεσιών αλλά και Όροι παροχής υπηρεσιών μέσω σταθερών δικτύων):
9 ΙΣΧΥΣ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ
9.3 Η ισχύς της Σύμβασης λύεται σε περίπτωση θανάτου του Συνδρομητή φυσικού προσώπου ή σε περίπτωση οριστικής λύσης του Συνδρομητή νομικού προσώπου.

http://www.vodafone.gr/por...n?pageId=12051
http://www.vodafone.gr/por...on?pageId=4341

Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά.??? Έχει κανείς γνώση σχετικά?

Δημοσ.

Εμας σε περιπτωση θανατου χωρις πεναλντι μας αφησαν να παμε το νουμερο σε αλλο ονομα και σε οτι προγραμμα θελαμε με ΟΤΕ

Δημοσ.

Μεταφορά σε άλλο όνομα έγινε σε άλλο αριθμό σταθερού που είχε στο όνομα του. Αλλά εμείς θέλουμε διακοπή να μην πληρώνουμε πάγια άνευ λόγου αφού ο άνθρωπος έφυγε

Δημοσ.

Εμείς με τη γιαγιά της συζύγου πήγαμε στο κατάστημα της Forthnet και τους δώσαμε τξ ληξιαρχική πράξη θανάτου ζητώντας διακοπή. Ούτε το λογαριασμό που ήρθε πληρώσαμε. Κάποια στιγμή μετά από 3,4 μήνες μου τηλεφώνησαν στο κινητό να μου πουν ότι υπάρχουν απλήρωτες οφειλές (είχα δώσει το δικό μου κινητό όταν ζούσε για οποιαδήποτε επικοινωνία). Τους είπα ότι απεβίωσε και ότι έχουμε δώσει την ληξιαρχική πράξη. Μου λένε "Ναι αλλά ξέρετε είχε αφήσει ένα λογαριασμό απλήρωτο και είχε και 1.5 χρόνο ακόμα δέσμευση" ε μετά τους έδωσα διεύθυνση νεκροταφείου και θέση μνήματος να πάνε να τα ζητήσουν. Έχουν περάσει 3.5 χρόνια και δεν με ξαναενοχλησε κανένας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...