Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με την αναστολή λειτουργίας. Είμαι σε Windows 10 και μόλις βάζω το pc σε αναστολή λειτουργίας και μετά θέλω να τον ανοίξω, πατάω το ποντίκι και μου πετάει την οθόνη που βλέπεται στο βίντεο. Χρειάζεται επανεκκίνηση για να ξεκινήσει και να μπει στα Windows.

Θεώρησα ότι είναι πρόβλημα κάρτας (intel integrated graphics) αλλά, πως γίνεται με επανεκκίνηση να μπαινει στα windows και να λειτουργεί μια χαρά. Είχα αναβαθμίσει σε fall xreators update, θεωρησα οτι εφταιξε αυτό, έκανα format από την αρχη προηγούμενη έκδοση, πάλι στα ίδια. Με τη διαφορά ότι δεν το κανε τις πρωτες φορές, αλλά όταν τραβηξε ενημερώσεις. 

Θεωρησα μηπως καποιο antivirus κρασάρει καποιον driver, αφαιρεσα το antivirus τιποτα. Κοίταξα το καλώδιο της οθόνης, αφαίρεσα και απο το πισι και απο την οθονη, καθαρισα τις υποδοχες και τα βυσματα, τιποτα παλι. παλι τα ιδια. Εϊναι προβλημα μητρικής; Αλλά αν είναι πως λειτουργεί με επανεκκινηση αριστα. Αν τον ανοιξω δουλευει μια χαρα, μονο οταν το βαζω αναστολη λειτουργιας και παω να τον ανοιξω απο την αναστολη το κανει αυτο.

Καμιά βοήθεια; Εχω και ένα βίντεο για να σας βοηθήσει. Υπάρχει περίπτωση να εχω καμμενα pixel και να ειναι προβλημα οθονης; Να σημειωσω, οτι το πισι λειτουργει μολις το ξυπνησω απο την αναστολη, και αυτό γιατί αναβοσβηνει σε τυχαιες στιγμες το λαμπακι ου σκληρου. Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστώ θερμα.

https://cloud.owncube.com/s/viRZohtnVD7Z25G

Δημοσ.

Ποια μητρική ή και κάρτα γραφικών έχεις?

Δημοσ.

Το συστημα ειναι το εξής. :)

Γραφικα Intel HD 510

post-432000-0-18096500-1508949281_thumb.png

post-432000-0-57313400-1508949296_thumb.png

Δημοσ.

Κανε το κόπο να δοκιμάσεις με μια live διανομή ή εαν γνωριζεις αφαιρεσε τα καλωδια του δίσκου να δεις οταν το ενεργοποιησεις το πρωτο post ή να μπεις στο bios είναι ενταξει?? για να λυσεις την απορια για windows/driver κτλ. και να δεις εαν ειναι οθόνη ή η εξοδο απο τη ''κάρτα''. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...