Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.

Καλιτάρδες σιχαματούληδες, είχαμε τίποτε ή να φορτίσω το ταμπλετίδιο προκειμένου να είμαι σε πλήρη λειτουργική κατάσταση από την επόμενη ώρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμαθα παει αιμα τον ναζι, 4 μεσα 1 οξω με υπηρεσιακο

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, McNerd είπε

έχω φτασει σε Λαμπρινακη.

Ο Μέγας Mύστης, αρχιγκουρού της στρατηγικής και πνευματικός πατήρ του μάνατσερ ράκπι

Hi

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Ο Μέγας Mύστης, αρχιγκουρού της στρατηγικής και πνευματικός πατήρ του μάνατσερ ράκπι

Hi

Αρχικαγκουρού

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Froskeas είπε

Καλιτάρδες σιχαματούληδες, είχαμε τίποτε ή να φορτίσω το ταμπλετίδιο προκειμένου να είμαι σε πλήρη λειτουργική κατάσταση από την επόμενη ώρα?

Εσυ να μπεις στη μπριζα, γιατι θα ξεμεινεις απο δυναμεις και θ' αποκοιμηθεις παλι. Κι εγω αποκοιμηθηκα μετα απο σενα. Αντεξα λιγο παραπανω. Ειχα φαει μελι θυμαρισιο με καρυδια για να αντεξω λιγο παραπανω κι εκανα αυτη την ανεπαισθητη διαφορα σε συγκριση με σενα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Oscar_Mike είπε

Η 888 έχει ορισθεί ως σελίδα σταθμός;

Νομίζω πρόκειται δια εξαιρετικής περίπτωσης βεβαίως βεβαίως

ξερουμε πως θα μετρήσει.

αλλα μεχρι να οριστεί απο τις επίσημες πηγές δεν μετράει

• Like 3
Δημοσ.

Θα μας δωσει ενα μπονους το διχως αλλο, μολαταυτα δεν ειναι προαπαιτουμενο για μια μελλοντικη αναληψη του χρισματος

Δημοσ.
Μόλις τώρα, McNerd είπε

Θα μας δωσει ενα μπονους το διχως αλλο, μολαταυτα δεν ειναι προαπαιτουμενο για μια μελλοντικη αναληψη του χρισματος

ναι αλλα πιανει μορια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, McNerd είπε

Κάτι σαν σεμινάριο στο βιογραφικό μας δλδ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...