Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Oscar_Mike είπε

χαχαχα, ρε συ μόλις χρησιμοποιήσεις ένα, το έχεις ξανά διαθέσιμο μετά από 24 ώρες,

άρα σε λίγο θα σου ξεκλειδώσουν αυτά που χρησιμοποίησες χτες στις 22:20, κλπ κλπ

Not even close

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Froskeas είπε

Αυτο το πράμα με τα ρεακτιονς και πότε τελειώνουν και πότε ξαναγίνονται διαθεσιμα εχει καταντήσει περίπλοκο μαθηματικό πρόβλημα. Θα μου πει κανείς πως στον διάτανο δουλεύει?

Θα φωνάξω από δω τον Hal να μας πει

Δημοσ.

Έμεινα από μπαταριά και στο δικό μου και από το κινητό της γυναικάς και έχασα την 800 και επίσης δεν βρέθηκε ένας μύστης να ενημερώσει για το δεύτερο αγαπημένο μας σαιτ και παλι γεμισα με πμ...

Ν Τ Ρ Ο Π Η    Σ Α Σ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Froskeas είπε

Not even close

αυτό έχω καταλάβει και από την προηγούμενη πλατφόρμα, ότι έτσι "κυκλικά" πάνε,

όταν πατάς ένα, αρχίζει καουνταου και το έχεις ξανά μετά από Χ (24 νομίζω) ώρες

άμα δλδ κάποιος τα πατήσει όλα σήμερα μεταξύ 22:30 με 22:40, θα τα έχει πάλι διαθέσιμα αύριο στις απο τις 22:30 (με το τελευταίο να "ξεκλειδώνει" 22:40)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DZ-Photographer είπε

Έμεινα από μπαταριά και στο δικό μου και από το κινητό της γυναικάς και έχασα την 800 και επίσης δεν βρέθηκε ένας μύστης να ενημερώσει για το δεύτερο αγαπημένο μας σαιτ και παλι γεμισα με πμ...

Ν Τ Ρ Ο Π Η    Σ Α Σ

Η 800 δεν

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DZ-Photographer είπε

Έμεινα από μπαταριά και στο δικό μου και από το κινητό της γυναικάς και έχασα την 800

Ασήμαντη σελίς

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DZ-Photographer είπε

Ν Τ Ρ Ο Π Η    Σ Α Σ

Να στειλω το δευτερο σαιτ στο κινητο της γυναικας; :rolleyes:

Δημοσ.

Η Σπυροπουλου άκουσα πήρε παραδάκι και της είπαν αμα σε ψηφίσει ο κόσμος να βγεις μόνο (που και αυτό παίζεται εφόσον δεν δείχνουν αποτελέσματα) 

Γι αυτό είναι μέσα στην τρελίτσα γιατί τοκίζονται τα λεφτά της όσο αδυνατίζει.

Εχει σκάσει και η σκύλου γιατί δεν την φτάνει και ούτε θα την φτάσει.

Προβλεπω ψήφος και Σπυροπουλου στους απέναντι όπως ο Σπαλ. Και καλά ανατροπή για να ανεβεί η θεαματικότητα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, McNerd είπε

Η 800 δεν

Αφου ελειπα εγω την ακυρωσε ο Φροσκι :ph34r:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...