Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το πράμα με τα ρεακτιονς και πότε τελειώνουν και πότε ξαναγίνονται διαθεσιμα εχει καταντήσει περίπλοκο μαθηματικό πρόβλημα. Θα μου πει κανείς πως στον διάτανο δουλεύει?

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Froskeas είπε

Αυτο το πράμα με τα ρεακτιονς και πότε τελειώνουν και πότε ξαναγίνονται διαθεσιμα εχει καταντήσει περίπλοκο μαθηματικό πρόβλημα. Θα μου πει κανείς πως στον διάτανο δουλεύει?

Ειναι τοπ σικρετ

Δημοσ.

Ούτε ο δημιουργός δε ξέρει 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Froskeas είπε

θα πρέπει όμως μετά να σε καθαρίσουμε

Δημοσ.

χαχαχα, ρε συ μόλις χρησιμοποιήσεις ένα, το έχεις ξανά διαθέσιμο μετά από 24 ώρες,

άρα σε λίγο θα σου ξεκλειδώσουν αυτά που χρησιμοποίησες χτες στις 22:20, κλπ κλπ

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά μόνο εγώ αντιπαθώ τόσο πολύ τον Σάκη; Βγάζει ένα τόσο κατινιστικο τόνο, και με αυτά που ρωτάει συνέχεια προσπαθεί να προκαλέσει, ακόμη και αν οι άλλοι του ξεκαθαρίζουν ότι δεν τρέχει κάτι. Σίγουρα είναι η παραγωγή ανάμεσα αλλά εφόσον έφτασε εκεί που έφτασε θα μπορούσε να γίνει λιγότερο Στεφανιδου...

Δημοσ.

Πάντως μια αισθητικός σήμερα στα κούλουμα που τρώγαμε μου είπε όλες στο Σαρβαιβορ έχουν βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες εκτός από την Σπυροπουλου. 

Της κεω Μα καλά δεν φεύγουν; 

Μου λέει αμα βάλεις μόνιμο δεν παθαίνει τίποτα. Παρατηρείτε ματάκια. Μέχρι και η Δαλακα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...