Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, McNerd είπε

απ οτι διαβασα στο αλλο φορουμ και μετα απο μελετη των αποδεικτικων στοιχειων φαινεται ότι η ξένια πρεπει να έχει θάμνο :ph34r:

Θα πάθω αφυδάτωση από το ξερατο 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Σε αυτό το άλλο φόρουμ που λέτε, μόνο φιλοσοφικές συζητήσεις γίνονται, δεν μπαίνει καμία φωτογραφία;

φιλοσοφικότατες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

με καμια πλαστικη λετε να σωζεται, εστω και λιγο, ο πηχης?

Απο Lower body,μαλί και χειλούκλες απο όσο πρόσεξα,δεν είναι κακή,τώρα αν αποκτήσει,τίποτα δείγμα γυναικίου στήθους κάποιου συμμετρικού μεγέθους,φτιάξει δοντάκια/φρυδάκια,να μην σκιάζεται ο κόσμος,κάτι γίνεται,εκτός αν σου αρέσουν οι Klingon η έχεις βίτσια αλα"caveman " οπότε πιθανώς να είσαι καλυμμένος και έτσι.

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Σε αυτό το άλλο φόρουμ που λέτε, μόνο φιλοσοφικές συζητήσεις γίνονται, δεν μπαίνει καμία φωτογραφία;
Γιατί δε βλέπω να ποστάρετε καθόλου υλικό...

Αν βάλουμε υλικό θα παει για μπαν-ιό όλο το θρεντ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, McNerd είπε

φιλοσοφικότατες.

Η φιλοσοφία μουυυ  σ' όλες να τον μπήξωω

Οσο ζω Μαζώ

Επεξ/σία από TriLoBiTe
  • Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Καλησπέρα

Έχουμε τίποτα καλό σήμερα να μείνω;;

Προβλέπεται έπαθλο μπουγάδα.

Να φύγεις.. Να πας αλλού. (ξέρεις πού:P)

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Απο Lower body,μαλί και χειλούκλες απο όσο πρόσεξα,δεν είναι κακή,τώρα αν αποκτήσει,τίποτα δείγμα γυναικίου στήθους κάποιου συμμετρικού μεγέθους,φτιάξει δοντάκια/φρυδάκια,να μην σκιάζεται ο κόσμος,κάτι γίνεται,εκτός αν σου αρέσουν οι Klingon η έχεις βίτσια αλα"caveman " οπότε πιθανώς να είσαι καλυμμένος και έτσι.

Τη φωνη ξεχασες, για μενα η απολυτη φρικη και δεν αλλαζει με τιποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, McNerd είπε

Τη φωνη ξεχασες, για μενα η απολυτη φρικη και δεν αλλαζει με τιποτα

Οντος αν και ίσως μαλακώσει σταματώντας τις ορμόνες,το ξελαρύγκιασμα και τρώγοντας και τα κατάλληλα "σιρόπια" όλοι, αν ψάξουν αρκετά μπορεί να θα βρούν την αγάπη :-)  

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.

Ποιο είναι το άλλο το forum μω την τρέλα μου, έψαξα χτες όλα τα σαιτ τεχνολογίας,ίσα με δέκα, και σε κανένα δεν έχει..

Έτσι για το γαμωτο θέλω να μάθω

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Superuser είπε

έψαξα χτες όλα τα σαιτ τεχνολογίας

Δεν είναι σάιτ τεχνολογίας, είναι σάη γυναικολογίας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Superuser είπε

Ποιο είναι το άλλο το forum μω την τρέλα μου, έψαξα χτες όλα τα σαιτ τεχνολογίας,ίσα με δέκα, και σε κανένα δεν έχει..

Έτσι για το γαμωτο θέλω να μάθω

Αν έχω καταλάβει, είναι το κατάλληλο τεχνολογικό σάιτ που θα ταίριαζε με ένα τσοντοκάναλο σαν το σκάι...

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...