Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Anorymous είπε

σε λιγο θα βαζουν πολιτικο βυσμα για να μπουν σε ριαλιτι :P

Έτσι είναι φιλε. Ξέρω άτομο που είχε κάνει αίτηση στυλ αγορου νησιώτης και εκεί που του έλεγαν σίγουρα θα μπεις έφαγε άκυρο από βύσματα. Φαντάσου τι είχαν/έκαναν οι άλλοι άσημοι και διάσημοι ορισμένοι.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Anorymous είπε

σε λιγο θα βαζουν πολιτικο βυσμα για να μπουν σε ριαλιτι :P

Tι σε λίγο;
Ο Γιακουμάτος είναι ανιψιός του γνωστού βουλευτή κι έχει παίξει και σε σίριαλ του ΑΝΤ1 (Τρίχες)!
Δε νομίζω να μπήκε κάποιος που να μην είχε προϋπηρεσία...

Δημοσ.
1 hour ago, McNerd said:

εδω το επεισοδιο του νομαντς που ο οροκλος λεει για τον πηχογκομενο

αυτο το ζελοφαν στο χερι δεν το βαζουν οταν κανεις τατου ;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, redykt είπε

αυτο το ζελοφαν στο χερι δεν το βαζουν οταν κανεις τατου ;

Tου ειχε κανει μια-δυο μερες πριν ο Μαυριδης σε ενα χωριο εκει στις φιλλιπινες.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Tι σε λίγο;
Ο Γιακουμάτος είναι ανιψιός του γνωστού βουλευτή κι έχει παίξει και σε σίριαλ του ΑΝΤ1 (Τρίχες)!
Δε νομίζω να μπήκε κάποιος που να μην είχε προϋπηρεσία...

νομιζα οτι ηταν συνωνυμία ποσο αφελης ημουν :P

δεν το θημαμε στις τριχες και την ειχα δει ξανα προσφατα, απο οτι ειδα τον εχει μονο στο ιντρο

Δημοσ.
Just now, aris1986 said:

Tου ειχε κανει μια-δυο μερες πριν ο Μαυριδης σε ενα χωριο εκει στις φιλλιπινες.

μαλιστα... εγιναν πραγματακια και σε αυτο το τυπου σουρβαιβορ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η φαση συμμετοχης στο σαρβαιβορ θα γινει "ο ξαδερφος του μπατζανακη της θειας" του χ συμμετεχοντα σε προηγουμενο ριαλιτι επιβιωσης. Μπραβο τουρκοβλακα.

Επεξ/σία από g_alkis
  • Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξυ αρχισε και το τουρκικο Survivor, ολως τυχαιως ενα μηνα μετα το ελληνικο. Και οι διασημοι τους ειναι All stars, κατι τουρκομογγολικα πιθηκια.

Κατα τ αλλα φιλελληνας ο γιδοβοσκος ο Ατζουν.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, aris1986 είπε

Έτσι είναι φιλε. Ξέρω άτομο που είχε κάνει αίτηση στυλ αγορου νησιώτης και εκεί που του έλεγαν σίγουρα θα μπεις έφαγε άκυρο από βύσματα. Φαντάσου τι είχαν/έκαναν οι άλλοι άσημοι και διάσημοι ορισμένοι.

Αντε να πεις οι πρωτεινομαχοι ειναι κλικα .................ο ζουλου απο πιο τρυπα μπηκε και δεν τον πηρε ειδηση κανενας;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, thermo-sifounas είπε

Εν τω μεταξυ αρχισε και το τουρκικο Survivor, ολως τυχαιως ενα μηνα μετα το ελληνικο. Και οι διασημοι τους ειναι All stars, κατι τουρκομογγολικα πιθηκια.

Κατα τ αλλα φιλελληνας ο γιδοβοσκος ο Ατζουν.

Μα γιατί να είναι φιλέλληνας ο τοούρκος?

Νομίζω το τελεύταιο που τον ενδιαφέρει είναι  ο αγώνας ανάμεσα στην ελληνική και τουρκική ομάδα

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα πόστ με όλα τα βύσματα και τους γνωστούς, συγκεντρωμένα; Ή αν υπάρχει, να μου το δείξει;

Σε λίγο ο πάζελ θα βάζει και τα βύσματα στην περιγραφή.
Ο Νάσος ο Παπαργυρόπουλος, ο γιος του κυρίου Παπαργυρόπουλου, εναντίον του Χάρη του Γιακουμάτου, του ανιψιού του κυρίου Γιακουμάτου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, nikolas1313 είπε

Μα γιατί να είναι φιλέλληνας ο τοούρκος?

Νομίζω το τελεύταιο που τον ενδιαφέρει είναι  ο αγώνας ανάμεσα στην ελληνική και τουρκική ομάδα

To 1o ειναι... Και για να κερδισουν οι Τουρκοι, Και για να εχει τηλεθεαση

Πάντως, πολύ παλτό ο Μουρούτσος.

Αγωνιστικά δεν λέει μια, και γενικά η καφρίλα που βγάζει καταντά γελοία

Επεξ/σία από Bermudakias33
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σύνδρομο στέρησης κατά τη δεύτερη μέρα έλλειψης σαβουρβάιβορ είναι πάντα και το πιο οδυνηρό ως προς την εκδήλωση των συμπτωμάτων. Εχοντας ξεπεράσει το σοκ της έλλειψης κατά την πρώτη μέρα, κι ενώ έχεις εισέλθει στη δεύτερη μέρα έλλειψης, ο οργανισμός σου κυριεύεται απο μια αδιαπραγμάτευτη σχεδόν ψύχωση καθώς γνωρίζει άριστα πως και η επόμενη τρίτη μέρα θα είναι της κολάσεως. Είσαι στο μέσο μιας πνιγηρής κατάστασης, σε ένα λαβύρινθο σχιζοειδούς σχεδόν διαταραχής και κανένας καριόλης δεν θα σου δώσει την ελπίδα, όχι πριν αυτή εμφανιστεί ένεκα της φυσικής ροής του χρόνου.

In other news http://news247.gr/eidiseis/koinonia/perivallon/h-fwkia-monachus-monachus-melina-epestrepse-sto-lagonhsi.5081629.html

Επεξ/σία από Froskeas
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...