Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pontez2 είπε

Τι έχει το σώμα της?

Μονο εμένα μου φαινεται η πιο ωραία εκει μέσα?

Νταξ οι περσινές ηταν σαφως ανωτερες (Μπουλντόζα, Κολιδά, Γιουφτρα, Ξέπλυμα, Μαιτάισα, δε συγκρίνονται)

Δε ξέρω ποια είναι το ξέπλυμα αλλά υπό συνθήκες σουρβαιβορ σε πρόσωπο είναι ποιο καλή από μπουλντόζα γιουφτσα μαιταισα. 

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.

Ξεπλυμα=Σάρα.

Κοιτα, αντικειμενικά ωραιότερη γυναίκα απ τη Κολιδά δεν έχει περάσει, ούτε πιστευω οτι θα περάσει. Η τυπισσα ανήκει σε άλλο επιπεδο. Η Δαλάκα ειναι κούκλα, πιο κοντή βέβαια της πάει πολύ το αθλητικό κορμί και το γενικότερο αυστηρό στυλ, δεν ειναι ομως σε εκεινο το επιπεδο.

Ακόμα βέβαια δεν έχουμε δει συνθήκες survivor. Ουτε ένα μηνα δεν ειναι μέσα και τους έχουν στα όπα όπα φέτος. Κρεββάτια και υπνόσακοι? Πως και δε τους δινουν και κρέμα νυχτός :-P Ας περάσει κανα 3μηνο, να έχουν χάσει κανα 10αρι κιλά όλοι και όλες και να μιλησουμε για ομορφιά :P

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, pontez2 είπε

Τι έχει το σώμα της?

Μονο εμένα μου φαινεται η πιο ωραία εκει μέσα?

Νταξ οι περσινές ηταν σαφως ανωτερες (Μπουλντόζα, Κολιδά, Γιουφτρα, Ξέπλυμα, Μαιτάισα, δε συγκρίνονται)

Σαφεστατα και ειναι ωραια στο προσωπο, απλως λεμε οτι στο σωμα οι καμπυλες τεινουν προς το μηδεν

Δημοσ.

μια χαρα σωμα εχει. δεν εχει καμπυλες, αλλα ειναι σφριγηλο. απλως δεν την εχουμε δει ακομη με μα μαγιο για να κρινουμε καλυτερα. :(

και η αλλη ηταν σαν Klingon αλλα ειχε κωλαρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Καλά έχουμε στην πολιτική οικογενειοκρατία,  έχουμε και στα τηλεριάλιτυ ;

Δεν το πιστεύω. 

Στις 10/31/2017 στις 4:48 ΜΜ, KilliK είπε

τζαμπα δηλωσανε, ο Σκαι παλι τα δικα του ατομα θα βαλει.

reece.JPG

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

Εδώ ρε φραουλιτσας έκανε παρέα με αδερφό Δαλάκα λέτε να μη γνωρίζονταν πριν μπουν; Κλαίω με αιτήσεις που συνεχίζουν να κάνουν ανυποψίαστοι μπας και μπουν 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...