Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κακίες :P  Η Ροδάνθη μπήκε για ένα και μοναδικό λόγο: να τη σπάει στα σιχάματα!

Επεξ/σία από TriLoBiTe
Δημοσ.

Χριζει επαναληψης το αποψινο  συμβουλιο παντως. Ανεβηκε τρελα το game,οχι οτι αμφεβαλλα ποτε για Ατζουν. Τελος οι περσινοι τους εγραψε ιστορια πια ξεχαστηκαν

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σιχαματα, δεν είδα το συμβούλιο ως το τέλος γιατί ήμουν σίγουρος ότι θά φύγει η πηχου , από ότι είδα έγινε πολύ μελό η φάση.

Ελπίζω Κυριακή να συνεχίσουν το σφάξιμο.

Δημοσ.

έγινε το αναμενόμενο  Ο Γκότσης το πήρε κατάκαρδα ξέρει ότι θα φάει κράξιμο από τους συμπαίχτες του και οτι θα του την φυλάνε γενικότερα.. Πηχάρα μας μην το πάρεις προσωπικά πλάκα κάναμε μια χαρά εισαι.. πάμε για άλλα !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Φτιαγμένες όλες τρώγονται. 

Αντικειμενικα και αβαφη δεν ειναι ασχημη η δαλακα............το προβλημα ειναι το σωμα της που θυμιζει θεσσαλικο καμπο

Επεξ/σία από kargo130
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimtsef είπε

κατσε να βαλει το στρινκ και θα σας φύγει ο τάκος..

Και εμείς αυτό το στρίνγκ περιμένουμε αλλά τζίφος :(

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kargo130 είπε

Αντικειμενικα και αβαφη δεν ειναι ασχημη η δαλακα............το προβλημα ειναι το σωμα της που θυμιζει θεσσαλικο καμπο

Τι έχει το σώμα της?

Μονο εμένα μου φαινεται η πιο ωραία εκει μέσα?

Νταξ οι περσινές ηταν σαφως ανωτερες (Μπουλντόζα, Κολιδά, Γιουφτρα, Ξέπλυμα, Μαιτάισα, δε συγκρίνονται)

Δημοσ.

όταν γίνει ατομικό εκεί θα πέσει το γέλιο να βλέπουμε Δαλάκα να κοπανάει τον Φραουλίτσα (αν ειναι ακομα μέσα αυτος)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vasioula1 είπε

Ομο ποιον λετε και γιατι;

Το μοντέλο των μαχητών, το Θοδωρή από τη σχετική διαφήμιση. Αδιάβαστη σε βρίσκω 

• Sad 1
Δημοσ.

Κρίμα για Γκότση, δεν έπρεπε να μασήσει.

Ωστόσο θα δούμε τέρατα στους μαχητές προσεχώς. Φανταστείτε μόνο να ξαναχάσουν στα καπάκια ασυλία τι έχει να γίνει :devil:

Δημοσ.

Νταξ μιλάμε ότι στα παιχνίδια αυτά επικρατεί η απολύτη "οικογενειοκρατία". Ο Οροκλός του νομαντς ήταν κολλητός με τον φίλο της Πήχου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...