Miracle Worker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Τελικα τους κλασανε τους πρωην μαχητες. Και οι καινουριοι ετσι θα λεγονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μιλάμε ξενέρωσα με τις φάτσες και λίγο τους "διάσημους" που είδα... Θα τους τρολάρει το Ε με κανένα Survival Secret 2 στα βράχια της Πειραϊκής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Τραμπούκοι αναβολάκηδες τατουατζήδες γορίλες. Σαν να βλέπουμε αγωνίσματα αμερικάνικων φυλακών. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Τελικα τους κλασανε τους πρωην μαχητες. Και οι καινουριοι ετσι θα λεγονται. Eδώ οι ντιάσιμοι έκλεψαν το "Survivors" του Ντάνου! Ακόμα δεν ξεκίνησαν, άρχισαν τα ζντο και τις γκαρίδες! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σιχαθούμε απ'το πρώτο δευτερόλεπτο με αυτά τα βδελύγματα που έχουν μαζευτεί εκεί! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Σας εχω και σποιλερακι το επαθλο του πρωτου αγωνισματος κατι που χρειαζονται πολυ οι παιχτες των ομαδων και θα δωσουνε μαχη για να το κερδισουνε Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Ποοο ποσα τατου θα φαμε στη μαπα. Παντως με πορωσε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δεν το ειδα το τραιλερ..........θελω να σιχαθω αποτομα και αιφνιδιαστηκα απο τα σιχαματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Το πρώτο ξεκίνησα να το βλέπω πρός το τελος όταν είχαν μείνει 8 παικτες νομίζω.... Τηλεοπτικό σκουπίδι που έβαλε ένα καρο λέφτα στα ταμεία του καναλιού αλλά και του φίλου τούρκου παραγωγού..... Μετά ήρθε το Nomads και εντάξει και το Survival Secrets... με παρόμοιο concept τα οποία τα είδα λίγο. To πιασάρικο moto των παιγνιδιών αυτών ήταν να πλασάρουν το ΔΙΑΣΗΜΟΙ VS ΑΣΗΜΟΙ(κατ'ευφημησμόν ΜΑΧΗΤΕΣ) ώστε να κάνουν τον κόσμο να ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ με κάποιια από τις δύο ομάδες...Na θυμίσω ότι το πρώτο survivor MEGA πριν από χρόνια ήταν τελείως διαφορετικό...αλλά τότε τα δικαιώματα τα είχε άλλος ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ.. Νομίζω ότι για χάρη του πολιτισμού μας και της ιστορίας μας ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ να τα αγνοήσουμε ιδιαίτερα την σημερινή μέρα που αυτή η χώρα απειλείται από παντού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Ήρθε επιτέλους η μέρα να σιχαθούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 πιτσες μακαροναδες σουβλακια τα παντα ολα, ανασταση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Έφτασε η μεγάλη μέρα αγαπητά μου σιχαματα σήμερα όλα τα βλέμματα του φόρουμ θα πέσουν πάνω μας :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) απατο το συλλαλητηριο στο trailer παντως πεφτει τρελο ουγκ/εμα τοιμυ, θα γελασουμε μα τον Μπελενο, μακαρι να πεσει ξυλο, πονταρω στον αγορου - φαινεται το κλασικο ανεγκεφαλο ζωαδι του χωριου Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από tritonas00 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Ειδα το τρέιλερ και οχι μονο δε με πορωσε αλλα ξενερωσα. Ξαναζεσταμένη σούπα μου θυμιζει αλλα με νεες σιχαμοφατσες. Η πρεμιερα δε χανεται ειπαμε, αλλά δύσκολα θα ακολουθήσω όπως πέρισι. Η θρεντάρα μας θα παιξει το ρολο της βεβαια Ήδη στενοχωριέμαι που αποψε δεν θα προχωρήσω τη σεζόν 35 του αμερικανικου σαρβ που εχω ξεκινήσει, φανταστειτε ότι ξέρω ήδη απο γκουγκλο- σποϊλεριά τον νικητή, και παρόλα αυτά γ@μ@ει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, ant_ είπε Ξεραστε ελευθερα! Παντως αν το δεις χωρις ηχο (αν και ακουγονται μονο κατι αγριογκαριδες) θα νομιζες οτι ειναι το τουρκικο survivor τι μογκολοφατσες μαζεψανε λες και τους πηρανε απο τα εγκατα της ασιας ειναι 1:01-1:02 ΕΚΛΑΨΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) σε φαση "ελα παρε παρε παρε εχω καρπουζα εχωωω" Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από tritonas00 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις