KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Le Perv κοπελα εισαι; 1 λεπτό πριν, Le Perv είπε Ποσο ωραια τα γραφεις, συγκινηθηκα. Ζεις ενα δραμα. Σεναριο για ταινια η ζωη σου, ενα πραμα. Ουτε να πεθανεις δε μπορεις αν δε δεις εστω και μια φορα τον κωλο της δικιας σου ή εστω τση Δαλακας.
Le Perv Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, KilliK είπε Le Perv κοπελα εισαι; Ε ΟΧΙ και κοπελα! Ειπαμε.
g_alkis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, kargo130 είπε Οχι ρε.......δεν μπορω αλλο τα καθετα φρυδια της πηχου Δεν την αντεχω αλλο. Κλασικο βλαμμενο κακομαθημενο που δεν κανει τιποτα χρησιμο στη ζωη της. 1 1
aris1986 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Φιλε τα οπίσθια της Δαλακα μου θύμισαν αυτή την συμμαθήτρια. Απλά έλεγα την κωλ@ρ@ είναι αυτή με τζιν που φορούσε ή αθλητικά σορτς και έλεγα επιτέλους θα πάμε για μπάνιο η τάξη και θα εκτιμήσω δέοντος αλλά ποτέ σαν την Δαλακα και αυτή. Ελπίζω στα καλύτερα πάντως. 2
McNerd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, g_alkis είπε Δεν την αντεχω αλλο. Κλασικο βλαμμενο κακομαθημενο που δεν κανει τιποτα χρησιμο στη ζωη της. και κρέμεται απ' τα @@του φραουλίτσα. ώπα νομιζα μιλάς για πήχου. ροδάνθη σούργελο Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από McNerd
g_alkis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, aris1986 είπε Φιλε τα οπίσθια της Δαλακα μου θύμισαν αυτή την συμμαθήτρια. Απλά έλεγα την κωλ@ρ@ είναι αυτή με τζιν που φορούσε ή αθλητικά σορτς και έλεγα επιτέλους θα πάμε για μπάνιο η τάξη και θα εκτιμήσω δέοντος αλλά ποτέ σαν την Δαλακα και αυτή. Ελπίζω στα καλύτερα πάντως. Εσενα ολες καποια σου θυμιζουν Μηπως εχεις και κανα ξαδερφο που σου θυμιζει τον πηχο;
aris1986 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ναι έχω ξάδερφο μέταλλα που έπαιζε ηλεκτρική. Χαχα αλήθεια. Βέβαια τώρα κουρεύτηκε αλλά η φάτσα στυλ μοιάζει...!
HALF EVIL Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, aris1986 είπε μαγκες η Δαλακα εχει κωλαρα σαν μια συμμαθητρια μου την Ντινα. Τοσα μπανια πηγαμε δευτερα και τριτη λυκειου τα καλοκαιρια, παντα μαγιο σορτσακι φορουσε. Τελικα τωρα παντρευτηκε και εγω δεν ειδα ποτε τον κωλο της με μαγιο μπικινι... Φοβαμαι οτι το ιδιο θα γινει και με την δαλάκα... Αυτά τα τραύματα δεν επουλώνονται ποτέ. ΥΓ.1 Ρε είστε καλά; Τι περιμένετε από την Ροδάνθη στο μέλλον; Πήχου και Ντάρια υπόσχονται. ΥΓ.2 Ισχύει ότι η χωργιάτσα η Δαλάκα είναι γκόμενα του Ντάνου; ΥΓ.3 Τι γίνεται ρε ;; ΥΓ.4 Ρεάλ θα δείτε απόψε ή ποιός την χέζει τη Ρεάλ; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από HALF EVIL
tritonas00 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, Le Perv είπε Γιορταζει κανενας? εγω, ειμαι in love με το θανατο εγω κι ο Thanos
Le Perv Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, tritonas00 είπε εγω, ειμαι in love με το θανατο.... Are you a necro-thaft? 1
Superuser Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Αυτά τα τραύματα δεν επουλώνονται ποτέ. ΥΓ.1 Ρε είστε καλά; Τι περιμένετε από την Ροδάνθη στο μέλλον; Πήχου και Ντάρια υπόσχονται. ΥΓ.2 Ισχύει ότι η χωργιάτσα η Δαλάκα είναι γκόμενα του Ντάνου; ΥΓ.3 Τι γίνεται ρε ;; ΥΓ.4 Ρεάλ θα δείτε απόψε ή ποιός την χέζει τη Ρεάλ; Ποιά είναι αυτή η Ρεάλ ρε παιδιά; Παρον (Προλαβαίνω να στήσω τον goblin και να κάνω ένα ντουζάκι;)
redykt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δεν εχει αρχησει καν το επεισοδιο. Η Χουντα των mods δε θα περασει ! 1
cupra20vt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 δηλωνω Διχασμενος σημερα λογω Τσου-λου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις