guido Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, kirileman είπε Την 700 ούτε για φτύσιμο, έτσι; Πολύ normie σελίδα 1
McNerd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Πλακαπλακα ενα νεο χρησμο σελιδας τον χρειαζομαστε Ο ανθρωπος χρειαζεται ενα προορισμο στη ζωη
g_alkis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, aris1986 είπε μαγκες η Δαλακα εχει κωλαρα σαν μια συμμαθητρια μου την Ντινα. Τοσα μπανια πηγαμε δευτερα και τριτη λυκειου τα καλοκαιρια, παντα μαγιο σορτσακι φορουσε. Τελικα τωρα παντρευτηκε και εγω δεν ειδα ποτε τον κωλο της με μαγιο μπικινι... Φοβαμαι οτι το ιδιο θα γινει και με την δαλάκα... Ρε την πρωην σου την "βιργινια" θελω
xaratsi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Σύνδεση με φροντιστήριο όπου ξεβρακωνεται κλίκα 4αδα κουτοπονηριας Τεο Αγόρου Πήχος Ντάρια. Ευτυχώς φέτος δεν έχει Ελεονόρα Μελέτη που δεν έβλεπε καν τα επεισόδια ενώ Ντορέτα το σπουδάζει κανονικότατα 1
john_shadow Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, redykt είπε Τον Λιανο για καποιο λογο δεν τον θεωρω σιχαμα , παροτι ειναι αποτυχημενος και ως τραγουδιστης και ως παρουσιαστης. Αν ηταν καφες θα ηταν φρεντο εσπρεσσο μετριο. Αν ηταν φαγητο θα ηταν γιουβαρλακια. Για τα κουίζ τουλάχιστον θα είναι ότι πρέπει, έχει περισσότερο χιούμορ από Τουβλονίδη που το μόνο που του αρέσει είναι να πετάει σεξιστικές σπόντες. 2
McNerd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Τελικά ο Ηλιας έριξε πριβέ στους άλλους θάψιμο για Ουγκόρου (πράγμα απολύτως λογικό γιατί τους τα χει κανει τσουρέκια με τις γκαρίδες και το αρχηγιλίκι) και ο Πήχος μέσα στην καψούρα του πήγε και τα ξέρασε όλα μπας και την επιβραβευσει με κανα λούτσο Ο ρόλος της Σιχαμελίνας στην όλη φάση τώρα που ξανάδα τα βίντεο είναι να βάζει λόγια ενάντια σε Ντάρια και Πήχο (ουσιαστικά, ανταγωνιστικές παίκτριες εντός της ομάδας) και να διεκδικεί παράλληλα την εύνοια του Ουγκόρου γιατί ζηλεύει. Θα παίξει μεγάλη σιχαμάρα προσεχώς πιστεύω. 1
g_alkis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Στηριζουμε Γκοτση και Τσεπανη. Ροδανθη μπουλο. 1
xaratsi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Υδραυλας ξεχώρισε από όλο το χτεσινό συμβούλιο και ανέβηκε στα μάτια κόσμου. Συμφωνώ ότι δε γίνεται να ψήφιζε Μπαντουλα γιατί είναι καιρό έξω + ότι εάν έφευγε θα έπεφτε έξτρα βάρος σε άντρες μαχητών. 1
kargo130 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, g_alkis είπε Στηριζουμε Γκοτση και Τσεπανη. Ροδανθη μπουλο. Οχι ρε.......δεν μπορω αλλο τα καθετα φρυδια της πηχου 1
dimtsef Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Τσεπανης εδωσε ρεστα μιλησε επιτελους και επραξε αντρικια 1
McNerd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, kargo130 είπε Οχι ρε.......δεν μπορω αλλο τα καθετα φρυδια της πηχου 1
aris1986 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, g_alkis είπε Ρε την πρωην σου την "βιργινια" θελω Δεν μοιάζει τελικά εγώ πιο ωραια την βλέπω την πρώην..!
4saken Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Λιγα για τον Λιανο σιχαματα, ειμαστε συγγενεις.
Le Perv Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, aris1986 είπε μαγκες η Δαλακα εχει κωλαρα σαν μια συμμαθητρια μου την Ντινα. Τοσα μπανια πηγαμε δευτερα και τριτη λυκειου τα καλοκαιρια, παντα μαγιο σορτσακι φορουσε. Τελικα τωρα παντρευτηκε και εγω δεν ειδα ποτε τον κωλο της με μαγιο μπικινι... Φοβαμαι οτι το ιδιο θα γινει και με την δαλάκα... Ποσο ωραια τα γραφεις, συγκινηθηκα. Αγκιζεις ευαισθητες χορδες. Ζεις ενα δραμα. Σεναριο για ταινια η ζωη σου, ενα πραμα. Ουτε να πεθανεις δε μπορεις αν δε δεις εστω και μια φορα τον κωλο της δικιας σου ή εστω τση Δαλακας. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από Le Perv
Προτεινόμενες αναρτήσεις