Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ.

Πλακαπλακα ενα νεο χρησμο σελιδας τον χρειαζομαστε

Ο ανθρωπος χρειαζεται ενα προορισμο στη ζωη

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aris1986 είπε

μαγκες η Δαλακα εχει κωλαρα σαν μια συμμαθητρια μου την Ντινα.

Τοσα μπανια πηγαμε δευτερα και τριτη λυκειου τα καλοκαιρια, παντα μαγιο σορτσακι φορουσε.:(

Τελικα τωρα παντρευτηκε και εγω δεν ειδα ποτε τον κωλο της με μαγιο μπικινι...:(

Φοβαμαι οτι το ιδιο θα γινει και με την δαλάκα...

Ρε την πρωην σου την "βιργινια" θελω

Δημοσ.

Σύνδεση με φροντιστήριο όπου ξεβρακωνεται κλίκα 4αδα κουτοπονηριας  Τεο Αγόρου Πήχος Ντάρια. Ευτυχώς φέτος δεν έχει Ελεονόρα Μελέτη που δεν έβλεπε καν τα επεισόδια ενώ Ντορέτα το σπουδάζει κανονικότατα 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, redykt είπε

Τον Λιανο για καποιο λογο δεν τον θεωρω σιχαμα , παροτι ειναι αποτυχημενος και ως τραγουδιστης και ως παρουσιαστης.

Αν ηταν καφες θα ηταν φρεντο εσπρεσσο μετριο.

Αν ηταν φαγητο θα ηταν γιουβαρλακια.

Για τα κουίζ τουλάχιστον θα είναι ότι πρέπει, έχει περισσότερο χιούμορ από Τουβλονίδη που το μόνο που του αρέσει είναι να πετάει σεξιστικές σπόντες.

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά ο Ηλιας έριξε πριβέ στους άλλους θάψιμο για Ουγκόρου (πράγμα απολύτως λογικό γιατί τους τα χει κανει τσουρέκια με τις γκαρίδες και το αρχηγιλίκι) και ο Πήχος μέσα στην καψούρα του πήγε και τα ξέρασε όλα μπας και την επιβραβευσει με κανα λούτσο

Ο ρόλος της Σιχαμελίνας στην όλη φάση τώρα που ξανάδα τα βίντεο είναι να βάζει λόγια ενάντια σε Ντάρια και Πήχο (ουσιαστικά, ανταγωνιστικές παίκτριες εντός της ομάδας) και να διεκδικεί παράλληλα την εύνοια του Ουγκόρου γιατί ζηλεύει. Θα παίξει μεγάλη σιχαμάρα προσεχώς πιστεύω.

• Like 1
Δημοσ.

Υδραυλας ξεχώρισε από όλο το χτεσινό συμβούλιο και ανέβηκε στα μάτια κόσμου. Συμφωνώ ότι δε γίνεται να ψήφιζε Μπαντουλα γιατί είναι καιρό έξω + ότι εάν έφευγε θα έπεφτε έξτρα βάρος σε άντρες μαχητών. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Στηριζουμε Γκοτση και Τσεπανη.

Ροδανθη μπουλο.

Οχι ρε.......δεν μπορω αλλο τα καθετα φρυδια της πηχου

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, g_alkis είπε

Ρε την πρωην σου την "βιργινια" θελω

Δεν μοιάζει τελικά εγώ πιο ωραια την βλέπω την πρώην..!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, aris1986 είπε

μαγκες η Δαλακα εχει κωλαρα σαν μια συμμαθητρια μου την Ντινα.

Τοσα μπανια πηγαμε δευτερα και τριτη λυκειου τα καλοκαιρια, παντα μαγιο σορτσακι φορουσε.:(

Τελικα τωρα παντρευτηκε και εγω δεν ειδα ποτε τον κωλο της με μαγιο μπικινι...:(

Φοβαμαι οτι το ιδιο θα γινει και με την δαλάκα...

Ποσο ωραια τα γραφεις, συγκινηθηκα. Αγκιζεις ευαισθητες χορδες. Ζεις ενα δραμα. Σεναριο για ταινια η ζωη σου, ενα πραμα.

Ουτε να πεθανεις δε μπορεις αν δε δεις εστω και μια φορα τον κωλο της δικιας σου ή εστω τση Δαλακας.

Επεξ/σία από Le Perv
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...