mylo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, aris1986 είπε μαγκες η Δαλακα εχει κωλαρα σαν μια συμμαθητρια μου την Ντινα. Τοσα μπανια πηγαμε δευτερα και τριτη λυκειου τα καλοκαιρια, παντα μαγιο σορτσακι φορουσε. Τελικα τωρα παντρευτηκε και εγω δεν ειδα ποτε τον κωλο της με μαγιο μπικινι... Φοβαμαι οτι το ιδιο θα γινει και με την δαλάκα... Ελπίζω να τρυπησει, σκιστεί, φύγει πόντος ώστε να αναγκαστεί να αλλάξει.
Gtr34 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Γιατί το πρόβλημα για τα χαμηλά νούμερα είναι ο παρουσιαστής.
gnsX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Αυτό που η Πηχου νομίζει ότι είναι καλή στ αγωνίσματα αλλά έχει όσες νικες κι ο Αχαρναϊκός στη Football League πως εξηγείται; Το ίδιο συνέβη και με τη μπασκετμπολιστρια που με τον στόχο έχουν μακρινή συνωνυμία. Έπρεπε ο Τανιμανιδης να χώσει χθες λέγοντας στατς, αλλά που. Μία μέρα να γίνω παρουσιαστής, μία... 1
redykt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Τον Λιανο για καποιο λογο δεν τον θεωρω σιχαμα , παροτι ειναι αποτυχημενος και ως τραγουδιστης και ως παρουσιαστης. Αν ηταν καφες θα ηταν φρεντο εσπρεσσο μετριο. Αν ηταν φαγητο θα ηταν γιουβαρλακια. 1
McNerd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 φοβαμαι οτι εχει περισσοτερες πιθανοτητες να φυγει η νταρια γιατι ειναι ουκραν και γιατι τη βριζουν στα ιντερνετς οσο και τον πηχο ας ελπισουμε οτι η οικογενεια της εχει φραγκα οπως της φροξυλανθης παπαρου (η οποια εχει παιξει και το χαρτι της κρητης οποτε μπορει να παρει και τοπικιστικες ψηφους)
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 ναι, και εγω η Νταρια νομιζω θα φυγει. oh well, τουλαχιστον εχουμε κατι να την θυμομαστε..
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, McNerd είπε φοβαμαι οτι εχει περισσοτερες πιθανοτητες να φυγει η νταρια γιατι ειναι ουκραν και γιατι τη βριζουν στα ιντερνετς οσο και τον πηχο ας ελπισουμε οτι η οικογενεια της εχει φραγκα οπως της φροξυλανθης παπαρου (η οποια εχει παιξει και το χαρτι της κρητης οποτε μπορει να παρει και τοπικιστικες ψηφους) H Nτάρια μένει Κύπρο. Δεν ξέρω αν οι Κύπριοι θα τη στηρίξουν επειδή τους επέλεξε ή θα τη μαυρίσουν για τον ίδιο λόγο... Πάντως θεωρώ ότι έχει να δώσει πολλά στο παιχνίδι, ειδικά τώρα που ψηφίστηκε θα βγάλει νύχια...
McNerd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) οι σιχαμοκύπριοι κανουν οικονομιες για να ψηφισουν σιχαμελινα οτι εχει να δωσει η νταρια πολλα, εχει και νυχια να βγαλει και μαγιω και οτι θελει Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από McNerd 2
ASFE Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ποπο ρε παιδια. Δεν μπορεσα να το παρακολουθησω..Δεν με κερδισε...Συγγνωμη.. Ζητημα να εχω δει 3 ωρες...Κριμα...
mylo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Η δυναμό Κιέβου νταρια θα πάρει ψήφους. Ο Μαρίνος πηχος αποκλείεται. 1
McNerd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ειμαι ΜακΑσθενης και αραζω με τσαι περιμενοντας να δω Τορεττα Γ@μω τον Αγιο Βαλεντινο σας
McNerd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, xaratsi είπε Ντορετα ποιον εχει; μπο μπο μπο μπο μπο μπο 1
redykt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 34 minutes ago, ASFE said: Ποπο ρε παιδια. Δεν μπορεσα να το παρακολουθησω..Δεν με κερδισε...Συγγνωμη.. Ζητημα να εχω δει 3 ωρες...Κριμα... Εντυπωσιακο setup παντως , well done ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις