tritonas00 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 σταυροκοπημα πριν απο καθε γυρισμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε Δικό σας, γιατί σας αγαπάω https://www.instagram.com/maria_peroulaki/ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 40 ΚΑΙ ΠΑΝΩ. /caps off τεχνολογικος αναφαλβητισμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από τα καθυστερημένα του μάνατζερ, στα καθυστερημένα του βενζινά. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από g_alkis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, g_alkis είπε Από τα καθυστερημένα του μάνατζερ, στα καθυστερημένα του βενζινά. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος Μνημόνια μέχρι να τελειώσει το σαρπάιπορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Διαμαντάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) "ενα, δυο, τρια.." Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Oscar_Mike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, redykt είπε Θυμαμαι το καλοκαιρι λεγανε οτι ειχε κλεισει συμφωνια με αρκετα λεφτα για διαφημιση γιαουρτιων . Ή δεν τα βρήκαν ή το πιο πιθανό, ήταν μούφα η είδηση. Αυτό το λέω, γιατί για να αρπάξει λεφτά έκανε τη διαφήμιση των αντιηλιακών Σεπτέμβρη (!!!) μήνα, οπότε δεν ισχύει ότι κάνει λίγα και επιλεγμένα πράγματα. Για ζωντανή τηλεόραση δεν κάνει 100%, ο Χρανιώτης ήξερε που έλεγε να δοκιμάσει κινηματογράφο. 100 φορές θα την πει, μια φορά θα την πετύχει την ατάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Ε και τώρα θα φεύγουν όλοι 2 ώρες αργότερα απ' τα γυρίσματα. Κάποιες ατάκες μπορεί να χρησιμοποιηθούν στο σενάριο όπως: "Απ' την αρχή του ματς να μιλάτε". "Όταν έχω νεύρα δεν θα μου μιλάς για τα @@ σου". κ.ο.κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Λογικα θα το χα διαβασει σε κανα youweekly ή nasosblog . Οπως και να χει , για καμια μανικα καλος ειναι αλλα μεχρι εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, eliasjuve είπε Ε και τώρα θα φεύγουν όλοι 2 ώρες αργότερα απ' τα γυρίσματα. Κάποιες ατάκες μπορεί να χρησιμοποιηθούν στο σενάριο όπως: "Απ' την αρχή του ματς να μιλάτε". "Όταν έχω νεύρα δεν θα μου μιλάς για τα @@ σου". κ.ο.κ Ξεχασες το βασικότερο...... "ήρεμος είμαι"!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Desmotis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Kανονικά στο Τατουάζ τον Μαυρίδη έπρεπε να πάρουν για να τρολάρουν και τον γαλαξία Ανδρομέδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, g_alkis είπε Από τα καθυστερημένα του μάνατζερ, στα καθυστερημένα του βενζινά. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος Το είχα πει και πέρυσι Αυτοί που στηρίζαμε μάνατζερ τρολάραμε και δεν δίναμε ούτε ευρώ για να ψηφίσουμε γι' αυτό και πήρε πόδι νωρίς νομίζω στη 2η του ψηφοφορία Ο αγγελόπουλος κέρδισε με ψήφο στα γελοία τελικά και κέρδιζε συνεχώς ψηφοφορίες κοινού οπότε μάντεψε ποιοι είναι οι φελλοί που ψήφιζαν Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Hacker?pcs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αντε καλα... Θα ποσταρω μονο και μονο επειδη μερικοι γραψατε πανω απο 3 λεξεις. Οριστε. Τωρα θα εχει πιο ενδιαφερον. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Bermudakias33 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Ο alpha γενικα στις σειρες εχει αρκετους που ειναι τερμα αταλαντοι σαν ηθοποιοι επεσα πανω στην "μουρμουρα' οπου επαιζε ο "συνατσακιας" και μιλαμε ητανε σε επιπεδο ερασιτεχνικο στα του παιχνιδιου η σπυροπουλου τωρα μπαινει και μαλιστα δεν θα ειναι στα πρωτα αγωνισματα που εχουνε γυριστει ηδη ειχανε μηνες να ετοιμασουνε τις ομαδες και φτασαμε να μπαινουνε και εκπροθεσμα αερα πατερα η παραγωγη..δεν βλεπω να υπαρχει 3 χρονια φετος λογικα θα ειναι το τελος οσο θα γινει Nomads2 τοσο θα γινει και survivor 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η "επιτυχια" του ντανου και του καθε ντανου........δειχνει και το επιπεδο μας ως κοινωνια........ανθρωπος που μαλωσε επειδη ηθελε να ευλογησει το ψωμι.......anyway.... καλως μπηκε η σπυροπουλου........για εμας που το κοιταμε επειδη ειναι trash show και οχι επιβιωσης ειναι "θεοσταλτο" δωρο..... Εγω ευχομαι να κανει επιτυχια και να ισχυει η φημη οτι αν εχει πανω απο 20% τηλεθεαση τον πληρωνει ο σκαι και ο πεταμενος αλαφουζος. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από kargo130 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις