Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και φέτος ο Τανιμανιδης θα το παρουσιάσει;;;; Γιατί ησύχασε το κεφάλι μου τόσο καιρό και θέλω λίγη βαβούρα. Μου έλειψε ο μπαγάσας με τις αγριοφωναρες του. Θέλω επιτέλους να ακούσω ξανά την  λέξη  "πάζελ" 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lek88 είπε

Και φέτος ο Τανιμανιδης θα το παρουσιάσει;;;; Γιατί ησύχασε το κεφάλι μου τόσο καιρό και θέλω λίγη βαβούρα. Μου έλειψε ο μπαγάσας με τις αγριοφωναρες του. Θέλω επιτέλους να ακούσω ξανά την  λέξη  "πάζελ" 

Μετά από 2 μήνες αρνουτογλου (τριτο δεν αντεξα) και μενα μου λείπει ο Τανιβλακιδης.

• Like 2
Δημοσ.

Με την σπυροπουλου θα ζησουμε μεγαλες στιγμες........και στο ματι και στα μαργαριταρια που θα πει γιατι ως γνωστον διακρινεται για την σοφια της........ελπιζω ο τουρκαλας να μην την προστατευσει και να βγαλει καθε σεντ απο τα λεφτα που θα παρει...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kargo130 είπε

Με την σπυροπουλου θα ζησουμε μεγαλες στιγμες........και στο ματι και στα μαργαριταρια που θα πει γιατι ως γνωστον διακρινεται για την σοφια της........ελπιζω ο τουρκαλας να μην την προστατευσει και να βγαλει καθε σεντ απο τα λεφτα που θα παρει...

Τι;;;;; θα είναι εκεί;;;;;;; Θα γελάσουμε!!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελπίζω να αποδειχθεί ένας συνδυασμός Λάουρας (αγωνιστικά) και Πασχάλης (εξω-αγωνιστικά) για μέγιστη ικανοποίηση των κανιβαλιστικών ενστίκτων  μας

Επεξ/σία από guido
  • Like 2
Δημοσ.

10 λεπτά πριν, McNerd είπε

53 ώρες μείνανε, συσσιχάματα

πολλές...

θα πιω κατι χαπια σημερα να με παρει ο υπνος να ξυπνησω την κυριακη το απογευμα

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, guido είπε

πολλές...

θα πιω κατι χαπια σημερα να με παρει ο υπνος να ξυπνησω την κυριακη το απογευμα

Προλαβαινεις να δεις μια καλή σεζόν αμερικάνικου σαρβάιβορ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...