lek88 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Και φέτος ο Τανιμανιδης θα το παρουσιάσει;;;; Γιατί ησύχασε το κεφάλι μου τόσο καιρό και θέλω λίγη βαβούρα. Μου έλειψε ο μπαγάσας με τις αγριοφωναρες του. Θέλω επιτέλους να ακούσω ξανά την λέξη "πάζελ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, lek88 είπε Και φέτος ο Τανιμανιδης θα το παρουσιάσει;;;; Γιατί ησύχασε το κεφάλι μου τόσο καιρό και θέλω λίγη βαβούρα. Μου έλειψε ο μπαγάσας με τις αγριοφωναρες του. Θέλω επιτέλους να ακούσω ξανά την λέξη "πάζελ" Μετά από 2 μήνες αρνουτογλου (τριτο δεν αντεξα) και μενα μου λείπει ο Τανιβλακιδης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Με την σπυροπουλου θα ζησουμε μεγαλες στιγμες........και στο ματι και στα μαργαριταρια που θα πει γιατι ως γνωστον διακρινεται για την σοφια της........ελπιζω ο τουρκαλας να μην την προστατευσει και να βγαλει καθε σεντ απο τα λεφτα που θα παρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, kargo130 είπε Με την σπυροπουλου θα ζησουμε μεγαλες στιγμες........και στο ματι και στα μαργαριταρια που θα πει γιατι ως γνωστον διακρινεται για την σοφια της........ελπιζω ο τουρκαλας να μην την προστατευσει και να βγαλει καθε σεντ απο τα λεφτα που θα παρει... Τι;;;;; θα είναι εκεί;;;;;;; Θα γελάσουμε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Θα πέσει το άπειρο γέλιο στα αγωνίσματα με Σπυροπούλου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ελπίζω να αποδειχθεί ένας συνδυασμός Λάουρας (αγωνιστικά) και Πασχάλης (εξω-αγωνιστικά) για μέγιστη ικανοποίηση των κανιβαλιστικών ενστίκτων μας Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από guido 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 ώρες μείνανε, συσσιχάματα Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από McNerd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, McNerd είπε 53 ώρες μείνανε, συσσιχάματα πολλές... θα πιω κατι χαπια σημερα να με παρει ο υπνος να ξυπνησω την κυριακη το απογευμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, guido είπε πολλές... θα πιω κατι χαπια σημερα να με παρει ο υπνος να ξυπνησω την κυριακη το απογευμα Προλαβαινεις να δεις μια καλή σεζόν αμερικάνικου σαρβάιβορ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 «Βόμβα» στη showbiz: Ο Ντάνος εγκαταλείπει τον Σκάι για τον Alpha και γίνεται... ηθοποιός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Στο Τατουάζ. http://www.gossip-tv.gr/media-tv/story/522531/apisteyto-o-giorgos-aggelopoylos-anakoinose-stin-eleni-to-neo-toy-epaggelmatiko-vima Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawhat_nikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Αν κρίνω απο τους ηθοποιους που εχουμε, μια χαρα ειναι ο Ντάνος! χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 κλάμα χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ο νεος Γκλετσος. Αντε και δημαρχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Φρίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις