Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, McNerd είπε

Στον τρίτο παίζεται όλη η φάση, Ζωή ή Τσεπάνης λέω γω. Και ελπίζω να φύγει ο τρίτος, γιατί Καρεμπέ και Αφροξυλάνθη πρέπει να μείνουν.

Eχθροί της κλίκας, εκτός από τη Φιφατζού που δεν την πάνε, είναι ο Ηλίας και ο Γιακουμάτος που είναι και καλοί αγωνιστικά και καλά παιδιά και τους φοβούνται.
Δεν ξέρω αν θα εκδηλωθούν από τόσο νωρίς, μη σκέφτεστε όμως μόνο αγωνιστικά για πιθανούς υποψηφίους ;)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vassilis_24 είπε

Eχθροί της κλίκας, εκτός από τη Φιφατζού που δεν την πάνε, είναι ο Ηλίας και ο Γιακουμάτος που είναι και καλοί αγωνιστικά και καλά παιδιά και τους φοβούνται.
Δεν ξέρω αν θα εκδηλωθούν από τόσο νωρίς, μη σκέφτεστε όμως μόνο αγωνιστικά για πιθανούς υποψηφίους ;)

δεν ψηφιζει μονο η κλικα.

εχεις δικιο ομως πως σε λιγες εβδομαδες θα δουμε και τετοια φαινομενα

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, KilliK είπε

την Δαλακα με μαγιω απο πισω την εχουμε δει; μονο με το χρυσο σορτσακι της την θυμαμαι μεχρι τωρα. :mellow:

Aν τολμήσει ο κάμερα μαν και την τραβήξει την ώρα που σκύβει, η κάμερα θα βρεθεί στο δικό του κωλαράκι, δε ρισκάρουν με τέτοια πράγματα...

Δημοσ.

Δεν έχω και άλλα like να κάνω για σήμερα ... 

Δείχνει και τα καμάκια στο epsilontv με τον ψάλτη κλπ απο τα καλύτερα :D

Δημοσ.

για να μαζευόμαστε σιγά σιγά...

Ρε Λαρουτσο ειχα πριν μια αναγουλα οταν εβλεπα την Λαουρα να μην θυμαται πως λεγεται το ερπινγκ στην Ντορετα, εφαγα με το ζορι το φιλετακι τωρα πετυχαινω το "μπορουμε να το κανουμε χ3" εεε δεν το γλιτωνω το ξερασμα...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ELMastas είπε

Εληξαν οι σκηνές απο το προηγούμενο και πάμε για τα προσεχώς μετά της διαφημήσεις ...

images?q=tbn:ANd9GcShatxLgJrsiiaD3tbQ3lU

popcornmovies.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...