Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, guido είπε

επειδή δεν ειναι και πολυ ξεκάθαρο σε αυτο το θρεντ τι ειναι offtopic?

Σβηστηκαν τα περι παουερ οφ φολ.

Επεξ/σία από McNerd
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλαν στους άνδρες να δουν τη συζήτηση των γυναικών χωρίς εκείνες να το γνωρίζουν; Μέγιστη καφρίλα! Μαρέ!

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.

Κάθεσαι να δεις ειδήσεις και παντού Ερντο-Gun βλέπω. Κρίμα που δεν νίκησε η Χούντα. Δεν ξεχνώ. 

16/7/2016

61DE8461-FCB0-4315-83B5-F2367E51750A.jpeg

Δημοσ.

Αν χάσουν οι διάσημοι λίγο πολύ ξέρουμε τους υποψήφιους στους μαχητές; Ροδανθη, αντεμπαγιορ από το Πειραιά και; 

Προσωπικά θέλω να χάσουν οι μαχητές και η ατομική να πάει στον αντεμπαγιορ αλλά δύσκολα 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mylo είπε

Αν χάσουν οι διάσημοι λίγο πολύ ξέρουμε τους υποψήφιους στους μαχητές; Ροδανθη, αντεμπαγιορ από το Πειραιά και; 

Προσωπικά θέλω να χάσουν οι μαχητές και η ατομική να πάει στον αντεμπαγιορ αλλά δύσκολα 

Στον τρίτο παίζεται όλη η φάση, Ζωή ή Τσεπάνης λέω γω. Και ελπίζω να φύγει ο τρίτος, γιατί Καρεμπέ και Αφροξυλάνθη πρέπει να μείνουν.

• Like 2
Δημοσ.
Just now, McNerd said:

Στον τρίτο παίζεται όλη η φάση, Ζωή ή Τσεπάνης λέω γω. Και ελπίζω να φύγει ο τρίτος, γιατί Καρεμπέ και Αφροξυλάνθη πρέπει να μείνουν.

ζουλου και τεφαατζου οπως και δηποτε να μεινουν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, McNerd είπε

Θα χρειαστώ τα στατιστικά του πιτογυρου αλλά έχω την εντύπωση πως η ζωή έχει αρκετές νίκες. Ο Τσομπανης δε θυμάμαι 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KilliK είπε

την Δαλακα με μαγιω απο πισω την εχουμε δει; μονο με το χρυσο σορτσακι της την θυμαμαι μεχρι τωρα. :mellow:

Είναι σεμνό κορίτσι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mylo είπε

Θα χρειαστώ τα στατιστικά του πιτογυρου αλλά έχω την εντύπωση πως η ζωή έχει αρκετές νίκες. Ο Τσομπανης δε θυμάμαι 

Δεν εχει να κανει ρε συ, αν δεν ειναι στους Τοπ παικτες αρχίζεουν να κινδυνευουν. Καποιον πρεπει να δωσουν εκτος απο τα δυο προφανη παλτα, και θα δωσουν 1.τους οχι και τοσο δυνατους παικτες 2.που ειναι εκτος κλικας 3.και δεν προσφερουν και τιποτα συγκλονιστικο στη διαβιωση.

Στους Διασημους εκτος απο Τουβλου και Γαβ για ποιον θα χτυπησει η καμπανα λετε;

Επεξ/σία από McNerd
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...