Προς το περιεχόμενο

Survivor 2

Anorymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

24 λεπτά πριν, billdanos είπε

Με τόσες μλκιες εδώ μήπως να το εξαφανίσω αυτό και να κάνετε ένα νέο "καθαρό" (λέμε τώρα) όταν ξεκινήσει κανονικά? 

Όχι

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• McNerd

2026

• redykt

1929

• xaratsi

1849

• tritonas00

1840

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, billdanos είπε

Με τόσες μλκιες εδώ μήπως να το εξαφανίσω αυτό και να κάνετε ένα νέο "καθαρό" (λέμε τώρα) όταν ξεκινήσει κανονικά? 

Ναι και να μπλοκάρεται από το νέο θέμα  όποιος κάνει τσατ!:P

Η πλειοψηφία δυσκολεύεται να γράψει πάνω από 3 λέξεις!

Εκ των οποίων μάλιστα, η μια είναι πάντα η λέξη «σίχαμα»:ph34r:

Επεξ/σία από Bermudakias33

Just now, Bermudakias33 said:

Εκ των οποίων μάλιστα, η μια είναι πάντα η λέξη «σίχαμα»:ph34r:

Εντάξει θα λέμε αυτός/η είναι τηλεοπτικό έμεσμα. Έτσι για αλλαγή.

http://amp.newsbomb.gr/media-agb/thleorash/story/853344/apokleistiko-bomva-sto-survivor-2018-h-13i-diasimi-paiktria-poy-den-anakoinothike

Θα πεθάνουμε ρε :P:P

11 ώρες πριν, webparts είπε

Πως βλεπετε τετοια σκουπιδια,απορω..
Οκ,ειδα τη Δαλακα το τουμπανο στη διαφημιση,αλλα σιγουρα δε θα με κανει να πεσω τοσο χαμηλα..

Μην μας το πεις :P:P

• Like 1

16 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Α, καλά. Ωραία ξεκινάμε. :P

• Like 1

27 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Μήπως έχει να κάνει με το ότι η Σπυροπούλου έμεινε τελικά εκτός dancing;

Ποστ σεντόνι, για να μην κοπεί το θέμα.

Στο δίλημμα Ντάρια ή Όλγα, Όλγα λογικά. Α) τη Ντάρια θα την στηρίξει το νησί και β) το ελληνικό ανδρικό κοινό δεν στήριξε Όλγα και άφησε τα περιοδικά που την είχαν γυμνή κάθε μήνα, να κλείσουν.
Το ότι ακύρωσαν εντός ή εκτός εισαγωγικών κάποιοι μπορεί να είναι θετικό για παιχνίδι, υπενθυμίζω ότι πέρυσι έτσι μπήκε ο λατρεμένος Χανταμπάκης στη θέση του Χρήστου Βασιλόπουλου και επίσης δεν μπήκε άλλος ένας (η Κλέλια Πανταζή νομίζω) και δημιουργήθηκε η αριθμητική ανισορροπία μεταξύ των δυο ομάδων, που έστειλε τον βενζινά στους διάσημους.

Εγώ θα ήθελα από την αρχή οι ομάδες να είναι μεικτές, διάσημοι και άσημοι μισοί μισοί. Πιστεύω θα είχε πιο πολύ ενδιαφέρον. 

Από τους διασήμους θέλω να δω πόσα κιλά θα μπει ο Κρητικός, φέρεται να έχει κλείσει πολύ καιρό πριν, ίσως και πρώτος. Στο βίντεο δεν φαίνεται να έχει βάλει πολλά.
Από τους άσημους, περιμένω ατάκες Τσάκωνα από τον υδραυλικό.

Προφανώς η 13η διάσημη έκπληξη θα είναι η Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Αφού έχει από πέρυσι έτοιμες βαλίτσες για Άγιο Δομήνικο για να βοηθήσει το παιχνίδι :P

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Κεσκεσε Σπυροπουλου;

cf83cf80cf85cf81cebfcf80cebfcf85cebbcebf

6 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Ποστ σεντόνι, για να μην κοπεί το θέμα.

Στο δίλημμα Ντάρια ή Όλγα, Όλγα λογικά. Α) τη Ντάρια θα την στηρίξει το νησί και β) το ελληνικό ανδρικό κοινό δεν στήριξε Όλγα και άφησε τα περιοδικά που την είχαν γυμνή κάθε μήνα, να κλείσουν.
Το ότι ακύρωσαν εντός ή εκτός εισαγωγικών κάποιοι μπορεί να είναι θετικό για παιχνίδι, υπενθυμίζω ότι πέρυσι έτσι μπήκε ο λατρεμένος Χανταμπάκης στη θέση του Χρήστου Βασιλόπουλου και επίσης δεν μπήκε άλλος ένας (η Κλέλια Πανταζή νομίζω) και δημιουργήθηκε η αριθμητική ανισορροπία μεταξύ των δυο ομάδων, που έστειλε τον βενζινά στους διάσημους.

Εγώ θα ήθελα από την αρχή οι ομάδες να είναι μεικτές, διάσημοι και άσημοι μισοί μισοί. Πιστεύω θα είχε πιο πολύ ενδιαφέρον. 

Από τους διασήμους θέλω να δω πόσα κιλά θα μπει ο Κρητικός, φέρεται να έχει κλείσει πολύ καιρό πριν, ίσως και πρώτος. Στο βίντεο δεν φαίνεται να έχει βάλει πολλά.
Από τους άσημους, περιμένω ατάκες Τσάκωνα από τον υδραυλικό.

Προφανώς η 13η διάσημη έκπληξη θα είναι η Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Αφού έχει από πέρυσι έτοιμες βαλίτσες για Άγιο Δομήνικο για να βοηθήσει το παιχνίδι :P

Κι ο βενζινάς μπήκε πέρσι τελευταίος από τους ασήμους, μετά από ακυρώσεις, είναι και λωκόφαρδος ο Τούρκος...

Επεξ/σία από Vassilis_24

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SeXBOX είπε

Εντάξει θα λέμε αυτός/η είναι τηλεοπτικό έμεσμα. Έτσι για αλλαγή.

Ζουραρι εσύ; 

2 λεπτά πριν, KilliK είπε

ποτε ειναι η πρεμιερα;

Κυριακή 21:00 eet 

Επεξ/σία από mylo
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...