redykt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 2 minutes ago, guido said: επειδή είμαι δουλειά, τι είπε; - δε θυμαμαι να χω κανει τετοια κινηση - γελασα λιγο - με πειραξε σχολιο που ελεγε οτι πουλαω τη σχεση μου 1
Miracle Worker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Και οτι αυτοι που κανουν αρνητικη κριτικη δεν σεβονται τον εαυτο τους. Δεν ξερω, αλλα μου φανηκε οτι οι πανελιστες ενοχληθηκαν για καποιο λογο. 1
Oulianov Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, eliasjuve είπε Πο ρε φίλε προβλήματα που έχουν. Τι ζώα ρε πουστη μου 2
bahamut_zero Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 εδω παιδια εχει στατιστικα (αν εχουν καμια σημασια δεν ξερω, τωρα ) που κοψαν και το στοιχημα....
McNerd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, redykt είπε - δε θυμαμαι να χω κανει τετοια κινηση - γελασα λιγο - με πειραξε σχολιο που ελεγε οτι πουλαω τη σχεση μου Πχοιος τα πε αυτα; θαργησω να παω σπιτι και ψοφαω για ενημερωση. 2 ώρες πριν, redykt είπε τι ειναι αυτο τσιρκο ρε πουστη μου. ξερναω . οσο για το ζευγαρακι της αγ.παρασκευης τι να πει κανεις . Το ζευγαρακι του Ζεφυρίου θα εννοείς, τριτο τσαντηρι δεξιά 1
eliasjuve Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Βγήκε στη φόρα μια φωτογραφία όπου η Βαλαβάνη πιάνει τον κ@λο του Βας και εκείνη έκανε δηλώσεις ότι δεν ξέρει τι και πως. Οι υπόλοιποι την κράζουν πως είναι στημένες οι φωτογραφίσεις. Και μάλλον έχουν δίκιο.
redykt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 παντως το survivor αλλαξε αρδην τη ζωη τους. να για παραδειγμα ο βασαλος απο βοδυβιλδερας εχει γινει αποτυχημενος πανελιστας. η τουρκογυφτισσα απο αποτυχημενη αθλητικογραφος σε αποτυχημενη πανελιστρια. σα ζευγαρι τους δινω μεχρι το πασχα και πολυ του ειναι.
Miracle Worker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Miracle Worker
tritonas00 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 κοιτα ρε ασχολουμαστε με ρομα θα πεθανω
vrwmiaris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Πιο πολύ κίνηση να του σουφρώσει το πορτοφόλι μοιάζει, μη μπορώντας να κρύψει την Ερατώ μέσα της, παρά για χούφτωμα. 1
mylo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, g_alkis είπε Σκατογυφτισσα Τσιγγανατουρκο γυφτισα 1
McNerd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 κρατάτε δυνάμεις στα μπινελίκια παίδες, έχουμε κοτζάμ (σιχα)μελίνα φέτος, μην τα δίνετε όλα από τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις