Vassilis_24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, xaratsi είπε Ε-Ε-Ε-Ερχονται και τα μεμετια Τι ασχήμια ρε παιδί μου, ανδρογυναίκες κι εκεί. Αν δεν μπόρεσαν ούτε στην Τουρκία να βρουν ωραίες γυναίκες, πόσο μάλλον εδώ, όλοι των κάστινγκ πρέπει να'ναι ντιγκιντάγκες, δεν εξηγείται αλλιώς... 1
aris1986 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Οι ωραιες γυναικες δεν πανε survivor πανε στο γκαζι και δουλεουν σερβιτορεες βγαζουν σελφιε και γεμιζουν τατουαζ τα μπουτια τους, σκουλαρικια στην γλωσσα και instagram γεματο φωτογραφιες...! Εχουν και χορηγο 250 την εβδομαδα τα εχουν και παραπανω 2 1
Weiss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Η Κοκαλιτσα συνεχίζει να δίνει πόνο και εκτός survivor : Όσο ήσουν στο παιχνίδι, η Μαριάννα Καλέργη είπε ότι δεν είσαι πρωταθλήτρια, ότι δεν σε ξέρουν στο χώρο. Όταν η Μαριάννα Καλέργη έκανε αυτή τη δήλωση εγώ είχα ανθρώπους εκεί έξω, οι οποίοι ήταν έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να απαντήσουν σε οποιοδήποτε σχόλιο γινόταν όσον αφορά το αθλητικό μου ποιόν. Βγήκε λοιπόν ο προπονητής μου και ενημέρωσε τον κόσμο ότι ως Χρυσή Πανελλήνια Πρωταθλήτρια έχω ένα χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, δύο ασημένια, ένα χάλκινο και τόσους επαγγελματικούς αγώνες. Οπότε ονομάζομαι πανελλήνια πρω-τα-θλή-τρι-α. Το ότι δεν συμμετείχα την τελευταία φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τους τίτλους που έχω στην καριέρα μου. Γιατί, αν το πάμε έτσι, όλοι οι πρωταθλητές που έχουν σταματήσει την καριέρα τους δεν πρέπει να ονομάζονται πρωταθλητές. Οπότε μάλλον η κυρία Καλέργη δεν ήταν αρκετά ενημερωμένη. Γιατί στα ξεκινήματά μου έχω παίξει με συναθλήτριά της. Και επίσης εγώ κάνω kick boxing και η κυρία Καλέργη Muay Thai. Μήπως όμως τελικά ήταν καλά ενημερωμένη; Τι εννοείς; Ότι το είπε για να προκαλέσει; Πώς θα βγεις στη δημοσιότητα; Βλέπεις ένα κορίτσι που το συζητάνε… Πάντως την ευχαριστώ που είπε ότι είμαι ωραίο κορίτσι και ανταποδίδω το κομπλιμέντο. πρω-τα-θλή-τρι-α γατάκια, θα σέβεστε 1
elpaso1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 3 hours ago, Le Perv said: Ειναι το Survivor σκουπιδια? Το περσινο με 80% τηλεθεαση? Και τα υπολοιπα προγραμματα τι ειναι δηλαδη? Δλδ οτι λεει η μαζα ειναι και το σωστο; Να φαμε λιγο σανο παραπανω; Δε λεω ειναι πορωση σιγουρα, ξεκινησα να το βλεπω την προηγουμενη εβδομαδα, αλλα οχι και σε βαθμο να ερχομαι εδω και να το παιζω και καλα γραμματιζουμενος, χωρις να εχω ιδεα απο γραμματικη.. Και να επιμενω κιολας οτι εγω ειμαι σωστος..
patsi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, g_alkis είπε Τσουρεκια Απ τα πασχαλινά τα καλοφουσκωμένα θα έλεγα!
ELMastas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και γω στεναχωρήθηκα γιατί έφυγε χωρίς σωστό λόγο η Κατερίνα που ήταν πιο πάνω απο τουλάχιστον άλλες 3-4 και ήθελε πολύ να μείνει. Κατα τα άλλα η Cona η βάρβαρη (βλ φωτό) έχει κάνει κλίκες να αρχίσει να σφάζει κόσμο και να φάνε και το τεφακι ακα ροδανθούλα,που μας πρόσφερει ωραίες και "αθώες" στιγμές, αλλά δεν θα τους περάσει ! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από ELMastas 6
Froskeas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, g_alkis είπε Εν τέλει (το έγραψα σωστά elpaso1;) είστε σιχάματα Μη ρωτάς άσχετους, για συντακτικό-γραμματική απευθύνεσαι στον τρίτονα. Για ορθογραφία στον κιρίλεμαν. Για το ποια ειναι η επόμενη σελίδα -ορόσημο, στον υποφαινόμενο.
redykt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, patsi said: Απ τα πασχαλινά τα καλοφουσκωμένα θα έλεγα! Με το αυγο επανω
Miracle Worker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Weiss είπε Η Κοκαλιτσα συνεχίζει να δίνει πόνο και εκτός survivor : Όσο ήσουν στο παιχνίδι, η Μαριάννα Καλέργη είπε ότι δεν είσαι πρωταθλήτρια, ότι δεν σε ξέρουν στο χώρο. Όταν η Μαριάννα Καλέργη έκανε αυτή τη δήλωση εγώ είχα ανθρώπους εκεί έξω, οι οποίοι ήταν έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να απαντήσουν σε οποιοδήποτε σχόλιο γινόταν όσον αφορά το αθλητικό μου ποιόν. Βγήκε λοιπόν ο προπονητής μου και ενημέρωσε τον κόσμο ότι ως Χρυσή Πανελλήνια Πρωταθλήτρια έχω ένα χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, δύο ασημένια, ένα χάλκινο και τόσους επαγγελματικούς αγώνες. Οπότε ονομάζομαι πανελλήνια πρω-τα-θλή-τρι-α. Το ότι δεν συμμετείχα την τελευταία φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τους τίτλους που έχω στην καριέρα μου. Γιατί, αν το πάμε έτσι, όλοι οι πρωταθλητές που έχουν σταματήσει την καριέρα τους δεν πρέπει να ονομάζονται πρωταθλητές. Οπότε μάλλον η κυρία Καλέργη δεν ήταν αρκετά ενημερωμένη. Γιατί στα ξεκινήματά μου έχω παίξει με συναθλήτριά της. Και επίσης εγώ κάνω kick boxing και η κυρία Καλέργη Muay Thai. Μήπως όμως τελικά ήταν καλά ενημερωμένη; Τι εννοείς; Ότι το είπε για να προκαλέσει; Πώς θα βγεις στη δημοσιότητα; Βλέπεις ένα κορίτσι που το συζητάνε… Πάντως την ευχαριστώ που είπε ότι είμαι ωραίο κορίτσι και ανταποδίδω το κομπλιμέντο. πρω-τα-θλή-τρι-α γατάκια, θα σέβεστε Βλεπω Κοακολιτσα να προκαλει Καλεργη και η δευτερη να λεει οτι δεχεται μονο με κανονες Muay Thai, γιατι φοβαται.
redykt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 η καλεργη εχει και shield για defence τα μπαλονια της. και η κοκαλιτσα εχει βεβαια αλλα χωρις το upgrade . 1
McNerd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προτείνω να μουνομαχήσουν για να δούμε ποια λεει την αλήθεια. Άντε Σειρηνάκη όλα εγώ θα στα λέω; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από McNerd
redykt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 τι ειναι αυτο τσιρκο ρε πουστη μου. ξερναω . οσο για το ζευγαρακι της αγ.παρασκευης τι να πει κανεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις