Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 hours ago, pitogiro said:

"φιλάει"

tenor.gif

χρησιμοποιησα την εννοια του φιλιου ,οπως την εχει στο μυαλο της η τεφαατζου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχησαν να εμφανίζονται οι κλίκες στούς Μαχητές και η "Κόνα η βάρβαρη" φαίνεται να γουστάρει τον Αγόρου :D

Την φάγανε την καυμένη την Ροδάνθη με την κακία τους "σκισμένο" το μωρό και ανυπεράσπιστο βρήκαν ευκαιρία να της ορμήσουνε οι ανδρογυναίκες,μόνο ένας την ψιλουπερασπίστηκε,αφού έφυγαν όμως οι "άλλες" <_<

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.

Εαν διωξουν το λουλουδι με τα τανκερ και μεινει ο φρεντι κρουγκερ(πηχου) εγω θα το σκεφτω σοβαρα να διακοψω. Μια αυτη και ενα σορτσακι εμειναν εκει μεσα. Τι να δουμε την δαλακα να νομιζει οτι ειναι στο iron man η τον φραουλιτσα που ξεφουσκωνει μερα με την ημερα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη ρε ατζουν ακμπαρ πως σε λενε απερριψες την τζουλια την bbc και μας εβαλες πηχου και χαλικια...

Συνεπως αποφαινομεθα: ατζουν λοατκι+, δεν εξηγειται...

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kargo130 είπε

Εαν διωξουν το λουλουδι με τα τανκερ και μεινει ο φρεντι κρουγκερ(πηχου) εγω θα το σκεφτω σοβαρα να διακοψω. Μια αυτη και ενα σορτσακι εμειναν εκει μεσα. Τι να δουμε την δαλακα να νομιζει οτι ειναι στο iron man η τον φραουλιτσα που ξεφουσκωνει μερα με την ημερα...

Έκλαψα λίγο. :D

• Like 1
Δημοσ.

Σενεγαλεζος από Πειραιά, τεφατζου και ίσως η ζωή να είναι υποψήφιοι σε περίπτωση που χάσουν ασυλία. Αν τολμούν ας δώσουν τον λιακο... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kargo130 είπε

σε ποιο λουλουδι αναφερεσαι;

Δημοσ.

Το εν  βρασμώ  ψυχικής ορμής που είπε ο Φράουλας δεν είναι λάθος.Επίσης και αυτός ΤΕΦΑΑτζής δεν είναι?

Υπάρχει έστω και ένας που πιστεύει η Σπυροπούλου με τόσα που πήρε για να μπει,θα φύγει τόσο νωρίς?

Και ο Καρεμπέ τον κομπάρσο κάνει αλλά δεν βλέπω να τον κράζετε βρωμοθύληκα,μόνο την πέσατε στο skinny teen

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...