KilliK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 H Mαρινα γιατι μου θυμιζει Klingon female warrior? 1
redykt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 10 hours ago, pitogiro said: "φιλάει" χρησιμοποιησα την εννοια του φιλιου ,οπως την εχει στο μυαλο της η τεφαατζου
patsi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, g_alkis είπε Αυτός είναι χειρότερος ρε. Αναρωτιέμαι τι κάνει όλη μέρα. Πελεκαει καρυδες
ELMastas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αρχησαν να εμφανίζονται οι κλίκες στούς Μαχητές και η "Κόνα η βάρβαρη" φαίνεται να γουστάρει τον Αγόρου Την φάγανε την καυμένη την Ροδάνθη με την κακία τους "σκισμένο" το μωρό και ανυπεράσπιστο βρήκαν ευκαιρία να της ορμήσουνε οι ανδρογυναίκες,μόνο ένας την ψιλουπερασπίστηκε,αφού έφυγαν όμως οι "άλλες" Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από ELMastas
kargo130 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Εαν διωξουν το λουλουδι με τα τανκερ και μεινει ο φρεντι κρουγκερ(πηχου) εγω θα το σκεφτω σοβαρα να διακοψω. Μια αυτη και ενα σορτσακι εμειναν εκει μεσα. Τι να δουμε την δαλακα να νομιζει οτι ειναι στο iron man η τον φραουλιτσα που ξεφουσκωνει μερα με την ημερα... 1
tritonas00 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδη ρε ατζουν ακμπαρ πως σε λενε απερριψες την τζουλια την bbc και μας εβαλες πηχου και χαλικια... Συνεπως αποφαινομεθα: ατζουν λοατκι+, δεν εξηγειται... Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από tritonas00
HALF EVIL Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, kargo130 είπε Εαν διωξουν το λουλουδι με τα τανκερ και μεινει ο φρεντι κρουγκερ(πηχου) εγω θα το σκεφτω σοβαρα να διακοψω. Μια αυτη και ενα σορτσακι εμειναν εκει μεσα. Τι να δουμε την δαλακα να νομιζει οτι ειναι στο iron man η τον φραουλιτσα που ξεφουσκωνει μερα με την ημερα... Έκλαψα λίγο. 1
mylo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Σενεγαλεζος από Πειραιά, τεφατζου και ίσως η ζωή να είναι υποψήφιοι σε περίπτωση που χάσουν ασυλία. Αν τολμούν ας δώσουν τον λιακο...
KilliK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kargo130 είπε Εαν διωξουν το λουλουδι με τα τανκερ και μεινει ο φρεντι κρουγκερ(πηχου) εγω θα το σκεφτω σοβαρα να διακοψω. Μια αυτη και ενα σορτσακι εμειναν εκει μεσα. Τι να δουμε την δαλακα να νομιζει οτι ειναι στο iron man η τον φραουλιτσα που ξεφουσκωνει μερα με την ημερα... σε ποιο λουλουδι αναφερεσαι;
Muchacho Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Το εν βρασμώ ψυχικής ορμής που είπε ο Φράουλας δεν είναι λάθος.Επίσης και αυτός ΤΕΦΑΑτζής δεν είναι? Υπάρχει έστω και ένας που πιστεύει η Σπυροπούλου με τόσα που πήρε για να μπει,θα φύγει τόσο νωρίς? Και ο Καρεμπέ τον κομπάρσο κάνει αλλά δεν βλέπω να τον κράζετε βρωμοθύληκα,μόνο την πέσατε στο skinny teen
mylo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Άσχετο αλλά πως βλέπω πόσα ποστ έχει κάποιος στο θρεντ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις