Le Perv Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Oscar_Mike είπε Τανιμαγίδης: Κωνσταντίνα, πες μας, πως αισθάνεσαι; Ελένη, πες μας και εσύ, πως αισθάνεσαι; Μαρίνα, πες μας και εσύ ομως, πως αισθάνεσαι; Ηλία εσύ πως αισθάνεσαι; πες μας. Πες μου και εσύ Νταρια, πως αισθάνεσαι; εσύ Θοδωρή, πως αισθάνεσαι; Σακης ρουβας "Αισθανομαιαιαια..." 1
kargo130 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Πεισματάρης ήταν ο πλαστικός με το θαύμα που καταφερε 1
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε Τανιμαγίδης: Κωνσταντίνα, πες μας, πως αισθάνεσαι; Ελένη, πες μας και εσύ, πως αισθάνεσαι; Μαρίνα, πες μας και εσύ ομως, πως αισθάνεσαι; Ηλία εσύ πως αισθάνεσαι; πες μας. Πες μου και εσύ Νταρια, πως αισθάνεσαι; εσύ Θοδωρή, πως αισθάνεσαι; Των feels γίνεται εκεί
Reaper Lords Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Τανιμπανίδη.....ΠΙΑΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ....όχι άλλο κάρβουνο!!(άσε τα βαθυστοχαστα ερωτήματα... )
xaratsi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δαλάκα όχι όχι δεν είπα εγώ τίποτα δεν είμαι προπονητρια της Κι καλά για να μη λακισει κόσμος. Στρατετζικ μουβ
redykt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 4 minutes ago, eliasjuve said: εχει κανει και ενα τρομερο cover του Rockstar - Post Malone 2
xaratsi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, g_alkis είπε Χατζιδου κανα πηδουλο δεν σκεφτεσαι; Είπαν πέρσι ότι και καλά εκεί ξεχνιέσαι και δεν έχεις ορμές. Μουφες λέω εγώ...
Froskeas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Γαβγιδου ή ο σκηνοθέτας κάμει θαύματα με το φωτισμό και ομορφαίνεις ή το προχωρημένο της ώρας άρχισε να μου βιάζει των ονείρων μου τη λογική 1
Reaper Lords Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 δυσκολεύεται με τα αθληματα η μπασκεμπολίστρια Χαλικια...δηλαδή τι περίμενε στο survivor...να κάνει τραμπάλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις