Vassilis_24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μας πρήξατε σιχάματα με τη Ροδάνθη! Να' χάτε κι εσείς τέτοιο κώλο, να μιλούσατε, τώρα σιωπή! 4
Liapisftw Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Παίδες ποια διασκευή του smells like teen spirit έπαιζε την ώρα που έκλαιγε η ξενιαrec? 2
redykt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 μελινα παρε μπουλο εσυ και τα απαισια τατου σου πηχε σαλτα και πνιξου ρε σιχαμα 3
Lazlow Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 ο πόλεμος στην Κριμαία εχει τελειώσει εδώ και μήνες ανεμιζουν ρωσικές σημαίες παντού. μας δουλεύει η στραβή 1
mylo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ant_ είπε Καλα τα λεει ο μαρινα θρασυτη η ροδαθνη εχει το θρασος ενω ειναι τραυματιας να τρωει ο ζουλου που ειναι χαμενος ρε παιδια? ουτε ενα πλανο δεν τον εδειξε τωρα στην παραλια Δε μιλάει γιατί και αυτός τρώει ενώ είναι τραυματίας και μάλιστα τρώει δεύτερος μετά τη Τεφατζού
guido Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ant_ είπε Καλα τα λεει ο μαρινα θρασυτη η ροδαθνη εχει το θρασος ενω ειναι τραυματιας να τρωει ο ζουλου που ειναι χαμενος ρε παιδια? ουτε ενα πλανο δεν τον εδειξε τωρα στην παραλια Εγώ όταν είμαι άρρωστος και δεν πάω δουλεια, δεν τρώω τίποτα. Να γυρίσει και να μου πει το αφεντικό να δουλέψεις δεν μπορείς να φας μπορείς; Όχι φίλε.
Froskeas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, kirileman είπε Σοβαρά τώρα. Αυτά είναι πύργοι ή πέη στην άμμο; Παραπέει στη Σάμο (το ξέρω το απαύτωσα αλλα ειναι και προχωρημενη η ωρα)
g_alkis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Ο ζουλου εκανε μανδραπηδα και την κοπανησε
guido Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Lazlow είπε ο πόλεμος στην Κριμαία εχει τελειώσει εδώ και μήνες ανεμιζουν ρωσικές σημαίες παντού. μας δουλεύει η στραβή Για τους Ρώσσους τελείωσε. Για τον περήφανο ουκρανικό λαό ποτέ Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από guido
Oscar_Mike Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Α καλα, DJ εισαι τέρμα βλάκας και με τις διασκευές που βάζεις γουστάρεις μόνος σου... 1
redykt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Lazlow said: ο πόλεμος στην Κριμαία εχει τελειώσει εδώ και μήνες ανεμιζουν ρωσικές σημαίες παντού. μας δουλεύει η στραβή αφου ειναι στραβη , πως να τις δει τις σημαιες ; Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από redykt
kargo130 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Αλαφούζε μπινε αύριο δουλεύουμε....κληρονομε
ant_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Στην παραλια των διασημων ειδικα απο αντρες δυσκολα να γινει κατι καλο τσιλης δριμωνακος κρητικος νασος ειναι τα καλα παιδια λειπει ενα σιχαμα τυπου χανταμπακη και μια νυφιτσα τυπου χουτου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις